There are no ads, please add some


Ajax – FC Kopenhagen live te volgen op RTL 7 en Fox Sports

Ajax speelt vanavond om 21:00 uur de return in de Europa League tegen FC Kopenhagen. De wedstrijd zal live te volgen zijn via RTL 7 en op Fox Sports kanaal 3. Beide zenders starten om 18:00 uur met de uitzending van de Europa League voetbalavond waarbij om 21:00 uur zal worden overgeschakeld naar de Amsterdam Arena. 


Gerelateerde posts

41 reacties

 1. Ajaxslied

  Jammer dat ik er niet bij kan zijn. Maar 1 geluk de nieuwe Ajax spits staat op het punt geboren te worden haha.

  1. Indojood

   Wens je vrouwtje succes en sterkte. Jij (en je kinderen als je die al hebt) natuurlijk ook. Of wordt dit de eerste?

 2. Widi

  Kan die Derksen weer een kwartier open deuren intrappen. Over Veltman/Tete. Over Younes. Over Neres. En maar doen alsof hij goed geinformeerd is. Het klinkt misschien gek, maar Derksen en Gijp zijn juist degenen die het slechts geinformeerd zijn. Genee en Kraay doen actief aan onderzoek. Die dikke van 010 kijkt alles. Maar Gijp weet alleen iets over clubs waar toevallig een vriendje loopt. Bij Ajax heeft hij geen vrienden. En Derksen informeert zich helemaal niet. Toen hij nog bij VI zat, werd hij op de hoogte gehouden door zijn journalisten. Tegenwoordig heeft hij meer verstand van bejaardenrock. Zo. Dat is er uit😀. En nu de reacties……..

    1. Indojood

     Ik kijk nooit naar VI maar de EL kijk ik op RTL7. Ik zit vaak met vrienden en familie en niet iedereen heeft FOX. Maar dan zit ik vaak te kletsen totdat het fluitsignaal gegeven wordt dus het gaat langs me heen.

  1. FrankiC

   Laat het van je afglijden Widi. Volgens mij zijn we oud en wijs genoeg om onder de analisten het kaf van het koren te scheiden. Ik heb het idee dat jij je niet zo snel laat beinvloeden, maar ik kan het mis hebben.

  2. Ajaxslied

   Wat een gelul. Alle analisten en voetbalkenners hebben het over younes traore veltman. Je hoeft er niet over geïnformeerd te zijn gewoon de wedstrijden kijken en je ziet dat ze falen.

   1. Widi

    Nee, het is gewoon effectbejag. En maar schimpen over analisten van Ziggo. Hij roept gewoon wat “het volk” wil horen. Gewoon een populist. En als je op tv zit als analist, hoor je wel degelijk goed geinformeerd te zijn. Anders ga je onzin uitkramen. Onzin die door supporters die ook niet geinformeerd zijn wordt overgenomen

    1. -buitenkantje rechts-

     Sjax minimaal 3x scoren.. wordt erg moeilijk. Kopenhagen die massaal in de verdediging gaat en wacht op de counter.
     Hoop dat ik ongelijk heb.

 3. Slingertje.

  Zit gelukkig in de Arena dus hoef niet naar dat slappe gelul van Driessen te luisteren alleen daarom zou ik al op Fox Sports kijken als ik thuis was.

  1. -buitenkantje rechts-

   Grappig dat sommigen zich zo druk kunnen maken om wat Derksen zegt..Ik kijk regelmatig en vind het ook meestal wel vermakelijk.. Soms onzin, maar lang niet altijd.

   1. Charka53

    Het is net als in de kantine er wordt ook veel onzin en ook met kennis van zaken gedebatteerd.

 4. KBouter

  Nou….van Siert de Vos krijg je ook gauw genoeg, die man denkt echt dat hij als verslaggever belangrijker is dan de wedstrijd.

  Doe maar maar de oude Evert ten Napel dan maar terug, of Theo Reitsma!! Maar ook geen Hugo Walker!! -)

  1. Indojood

   Hugo Walker kan niet eens want die is al dood. Ik vond ‘m trouwens wel goed: “Komt dat schoooot!!! Prachtige actie van Bryan Roy. Knappe voetballer. Kijk, hier heeft u hem. En we houden er mee op hier in Amsterdam.”

 5. Jimmy1971

  Mis de eerste helft , maar Ajax begint meestal toch pas de tweede helft te voetballen ..

  1. Widi

   Hahaha. Misschien kunnen we als supporters allemaal beter pas na de rust gaan kijken Jimmy

 6. Widi

  Zit het “voorprogramma” te kijken. Besiktas-Olympiakos. Ondanks dat Babel bij de Turken speelt en ondanks dat ik niks met die Grieken heb, merk ik aan mezelf dat ik hoop dat de Turken verliezen……..kennelijk doet het toch iets met je als je voor nazi wordt uitgescholden….

Reageren is niet mogelijk.