There are no ads, please add some


Pérez: ‘Ik denk dat Neres gewoon Bosz niet overtuigd heeft op de training’

Kenneth Pérez is nog niet onder de indruk van David Neres. De analist zag de vleugelaanvaller maandagavond in actie namens Jong Ajax tegen FC Volendam (1-1), maar in zijn uur speeltijd wist Neres niet op te vallen. Peter Bosz heeft aangegeven de miljoenenaankoop rustig te willen integreren. Pérez denkt echter dat Bosz simpelweg nog niet is geïmponeerd door de twintigjarige voorhoedespeler uit Brazilië. “Als je iemand van ver haalt, kun je eigenlijk in een oogopslag zien of het een bijzondere speler is. Dan laat je hem ook gelijk spelen en niet eerst wennen aan bijvoorbeeld het Nederlandse eten”, refereert Pérez bij FOX Sports aan recente uitspraken van Bosz.

“Ik denk dus dat Neres Bosz niet overtuigd heeft op het trainingsveld. Dus dat hij helemaal niet zo bijzonder is. Als je dertien miljoen betaalt, moet het voor Nederlandse begrippen iets bijzonders zijn.” Ajax betaalde overigens geen dertien miljoen aan São Paulo, maar twaalf. Dat bedrag kan via bonussen oplopen naar zelfs vijftien miljoen.


Gerelateerde posts

96 reacties

  1. De Ajacied

   Ja dat is idd een issue maar minder als Traore laten zien?
   Dat kan in mijn ogen niet
   ❌❌❌

  2. -buitenkantje rechts-

   Traoré moet elke dag een uur trainen op zijn rechter been.. alles met rechts.
   Aannemen, kaatsen, voorzetten enz
   Daar schort het bij hem aan, maar is gewoon te trainen!

   1. FrankiC

    Dat had hij dus de afgelopen 10 jaar moeten doen, zijn chocoladebeen trainen. Gemiste kans.

   2. Geroldkohlen

    en om in de korte hoek te schieten ,zoekt altijd de lange hoek op! en alles gaat over of naast !

     1. Litmanen

      Deze topic gaat toch over Neres?
      Zoals ik al eerder zei: hij laat het op de training niet zien.

   3. AjaxKat

    Traore kreeg zondag een kans voor zijn sterke been voor bijna open doel. Ook die ging mis. Denk dat er niks meer valt te trainen voor traore. Dit is het, zit niks meer in het vat. Dus snel weg ermee.

  1. BobbyHaarms

   Eens Dickst14. Maar ja, Traore is gehuurd en mogelijk heeft Ajax een bepaalde afspraak met Chelsea (wat ik overigens belachelijk zou vinden, de beste hoort immers altijd te spelen). Laten we er maar vanuit gaan dat Neres wat aanpassingsproblemen heeft, anders kan ik ook niet rijmen dat je zoveel geld uitgeeft voor een speler om Jong Ajax te versterken. Nogal een dure oplossing voor je jeugdelftal 😉

   1. KBouter

    Ik denk dat Perez gewoon een reactie wil uitlokken waarom het allemaal zolang duurt dat Neres speelt.

    Daar zit bij hem een achterliggende gedachte achter.

    1. Litmanen

     Ik heb liever dat hij Neres in de schaduw houd dan dat hij hem koud voor de leeuwen gooit. Laat die jongen even wennen aan wat er van hem in het veld verwacht wordt.
     Aan mislukte start heeft niemand wat.

 1. marcussboss

  die jongen heeft tijd nodig! hij is 19 en voor het eerst zo’n grote stap gemaakt. zijn scouting ging niet over 1 dag ijs, dus heb er alle vertrouwen in dat het goed komt! hopelijk weet hij zich snel aan te passen en kunnen wij nog lang van hem genieten

  1. Ajaxslied

   Hij is 20 en Sanchez stond er ook meteen vanaf de 1ste wedstrijd. Voetbal is voetbal.

   1. marcussboss

    okee laten we het erop houden dat hij nog jong is en zo’n stap natuurlijk erg groot is. ajax heeft met sanchez natuurlijk super veel geluk gehad, maar dat is toch geen garantie dat dat iedereen zich zo makkelijk aanpast? hopelijk kunnen we over een tijdje net zo van hem genieten als dat we nu van sanchez doen. als je van iedereen verwacht dat ze er vanaf moment 1 staan, dan ga je nog een hoop teleurstellende momenten meemaken ben ik bang😉

     1. marcussboss

      jaa dat klopt! ik denk echter wel dat aanpassings problemen buiten het veld van invloed kunnen zijn binnen het veld. hoe dan ook is het wennen voor hem en moeten we deze jongen de tijd geven die hij nodig heeft.

   2. Remco425

    Sanchez is Sanchez. Geen Neres. Ieder persoon is anders. Het zijn geen robots. Het gaat niet alleen om het voetbaltechnische. Alleen mensen die niet kunnen nadenken snappen dat niet.

    1. Ajaxslied

     Aanpassen doe je sneller met vertrouwen en lekker mee doen. En eten is zo bullshit Ajax heeft een professionele kok die kan vast wel wat Braziliaans maken voor die jongen.

     1. HURBIE

      Technisch begaafde voetballer
      Maar is hij wel gecheckt op zijn geestelijke gesteldheid of hij deze veranderingen allemaal wel aan kan

 2. Charka53

  Dat hadden ze beter kijken voordat ze deze jongen gingen halen hier heeft niemand wat aan Neres niet en Ajax niet .

 3. Sarretje8

  zozo dus perez heeft naar jong ajax gekeken. neres heeft zelf aangegeven dat bij ajax het niveau hoger is en daar aan moet wennen. neem de tijd. 12 mill is een schijntje vergeleken met de transferbedragen van nu dus daar niet naar kijken. komt wel goed met neres

   1. Remco425

    Naar de potentie en de toekomst. Met het geld hebben wij als supporters niet zo veel te maken. Tenzij we bijna failliet zijn, maar ik geloof dat dat niet echt het geval is.

  1. Ajaxslied

   Ik hoop het niet. Scout heeft hem een jaar lang gevolgd zou dus wel een schande zijn als het een miskoop is. Al moet ik wel zeggen dat de hoofdscout niet onder de indruk was maar ze hem toch hebben gehaald.

  2. Remco425

   Hij heeft 3 minuten gespeeld en nu alweer een miskoop noemen op basis van wat meneer Perez roept?? Kijk en juist daarom willen ze hem rustig brengen…

 4. Indojood

  Hoop voor die jongen dat ie slaagt maar deze aankoop is volslagen belachelijk. We zouden alleen directe versterkingen halen. Nu hebben we € 12-15 M betaald voor een talent van net 20 die 7 wedstrijden in het eerste van São Paulo heeft gespeeld. Op zijn plek hadden we El Ghazi en Kluivert. Hij was al meer dan een jaar in beeld dus was er al meer dan een jaar geen vertrouwen in El Ghazi. Nogmaals het bewijs dat het plan Cruijff bij het grof vuil is gezet.

  1. -buitenkantje rechts-

   En geen vertrouwen en/of inschatting vsn de kwaliteiten van eigen jeugd.

  2. Toppertje

   Hoorde PB gisterenavond zeggen dat hij het onzin vond dat Younes en Traore eens van positie zouden moeten wisselen en dat Neres o.a. moest wennen aan het eten. Met zoveel onzin houd het gewoon op. Een speler mag best een paar zwakke wedstrijden hebben maar wat Traore en Younes dit seizoen laten zien maakt van Ajax een parodie van een club met een topsportmentaliteit. Een speler past zich het best aan op het veld. Als je speelt voel je je lekker als je op de bank zit hoor je er nooit helemaal bij en gaan randzaken een rol spelen. Wat Bosz nu doet maakt inderdaad van Neres een belachelijke aankoop en verhoogt alleen maar de druk op hem als hij eindelijk wel eens mag spelen.

   1. Indojood

    Klopt maar dit reken ik vnl. het TH aan. Zelfs Veldmate als hoofdscout was niet overtuigd maar is overstag gegaan. Heb het idee dat PB met deze aankoop in zijn maag zit.

 5. -buitenkantje rechts-

  Misschien nog te vroeg om definitieve conclusies te trekken…
  Maar hij us gehaald als directe versterking van het team voor een ongehoord recordbedrag.. Als het een exceptionele speler is (Cruijff) dan moet je hem halen. Is hij exceptioneel??
  Heb hem gisteravond een kwartier zien spelen in Jong Ajax.. Had pas na 10 min door dat hij mee deed.. Geen goed teken.
  Hou nog een slag om de arm, maar begin toch wel te vrezen.. Een aankoop van 15 miljoen laat je anders niet op ma avond in de Jupiler League spelen.

  1. Sarretje8

   mee eens, heb de wedstrijd gezien maar eigenlijk weinig neres gezien, jammer hoop dat hij gauw wat meer conditie krijgt waardoor hij meer kan voetballen dan op zn energie letten tijdens wedstrijd

 6. JohnDoe77

  Helemaal een BR! Ik heb hem niet zien spelen, maar als je zoveel geld op tafel legt voor een speler met 7 potjes voor het eerste van zijn club en wat ervaring met jong Brazilië, moet je toch wel verdomd mooie dingen gezien hebben. Tot nu toe heb ik hem vooral zien warmlopen en dat valt niet mee voor een Braziliaan in Nederland! Voor dat geld had hij natuurlijk direct iedere pot minimaal een helft moeten kunnen spelen. Als ze zoveel voor je betalen gaat het hoogstens om de klik met andere spelers vinden, maar ik hoorde van Bosz ook dat het tempo nu voor hem nog te hoog ligt. Dat zou bizar zijn voor zo’n aankoop, je hebt namelijk geen garanties of hij bij een hoger tempo uberhaupt kan aansluiten, laat staan uitblinken als je dit betaalt!

  1. -buitenkantje rechts-

   Is al gebeurd FrankiC.. Bosz zei dat hij aanpassingsproblemen had. Wennen aan het eten, andere taal, andere cultuur. Verder zou het tempo te hoog zijn en zou Neres een speler zijn die de bal in de voet wil hebben en vanuit balbezit zijn actie wil maken.. Zou te weinig diepte in zijn spel hebben..
   Denk dan.. dat is bij Younes en Traoré geen probleem? Zie hen nooit diep gaan.. Altijd bal in de voet, actie maken op hoop van zegen, zonder enig plan.
   Gaat om het feit dat je iemand langer dan een jaar volgt.. koopt voor een recordbedrag.. en dan stalt bij Jong Ajax.. Dat zou bij iedere andere club onvoorstelbaar zijn. Ongeloofwaardig..

 7. ajaxpers

  Dit is nog maar het begin van de ellende met Bosz. Hij gaat nog meer spelers slachtofferen zoals Tete, Riedewald, Kluivert etc. Waar FDB spelers beter maakte en in het lange termijn belang dacht en handelde van Ajax is deze 010’er alleen uit op wat eigenlijk? Een functie waar hij over alleen kon dromen.

  1. De seijs

   F d Boer spelers beter gemaakt????😣😣😣😣 wie dan??? Geen enkele speler maakte Frank beter ajaxpers! !!

   1. Sarretje8

    helemaal waar de seijs.maar wat pb laat zien is eigelijk nog erger, paar spelers elke wedstrijd opstellen die niet weten wat ze gaan doen als ze aan de bal zijn

     1. Sarretje8

      1 ding snap ik echt niet, waarom over de 10mill betalen, terwijl ajax de enige club is die echt dat wil betalen. 1 jaar gescout weet je hoe weinig wedstrijden dus gezien van neres 8 wedstrijden totaal. dus ongeveer 1 tiende van je banksaldo zeg maar betalen voor een speler die je 8 wedstrijden heb gescout, traingen e.d. tel ik dan niet mee

  2. FrankiC

   Even voor de duidelijkheid ajaxpers, ik geniet meer van een matige wedstrijd onder PB dan bij een redelijke wedstrijd van FdB met zijn eindeloze geschuif, het één tempo-voetbal van Gudelj oftewel afbraakvoetbal. Nu spelen ze veel snellernaar voren en dan gaat is de kans groter dat het mis gaat, maar ee valt elke wedstrijd genoeg te genieten.

  3. Remco425

   Onder Frank werden de spelers juist steeds minder… En je weet dat Peter Bosz uit Apeldoorn komt?

 8. Jimmy1971

  Hmmm.. en een uur jong Ajax betekent dat hij donderdag tegen Kopenhagen weer niet mee doet !
  Overmars had wel gezegd dat hij even de tijd kreeg , maar dat moet niet de rest van dit seizoen worden want ze zeiden ook dat er in de winterstop echt een versterking bij moest in de race om het kampioenschap , en dat rijmt niet met elkaar ..

 9. knudde32

  zag hem gisteren tegen Volendam en moet zeggen zie er nog geen speler in die 12 tot 15 miljoen moest kosten

 10. Dagrump

  Als je elkaar niet kunt begrijpen qua taal kan ik me voorstellen dat het moeilijk is om aan te passen !! En ja hier is alles anders voor Neres. Ik zou hem graag een hele tweede helft zien invallen voor Traore !!

  1. Widi

   Het ligt inderdaad wat genuanceerder allemaal Dagrump. Ook het eten bijvoorbeeld. Natuurlijk is er wel een kok te vinden die een Braziliaans gerecht maakt. Maar voetballers hebben tegenwoordig een speciaal dieet, gericht op de te leveren inspanningen. Je kunt daar van vinden wat je wilt. Maar Neres moet daar in mee. En aan wennen. Hij is hier een maand!! Ik wil jullie wel eens zien op je 20e in Brazilie. Of je na een maand al volledig gewend bent en volledig presteert. Het kan een miskoop blijken te zijn. Maar laten we dat niet nu al besluiten. En Bosz? Die voelt gewoon dat hij moet winnen. Dat hij kampioen moet worden. En daar handelt hij naar. Ik ben het niet altijd met hem eens, maar ik beslis ook niet. En ik ben ook niet de lul als het mislukt. Hij wel. Dus mag hij zijn keuzes maken.

   1. FrankiC

    Verstandige woorden Widi. PB is de eindverantwoordelijke en laat zich niet leiden door bijvoorbeeld de hoogte van de koopprijs voor een speler. Daarbij ziet hij ze elke dag spelen en spreekt hij ze. Ik weet nog hoe ontzettend slecht Ibra was de eerste wedstrijden en hoe Koeman wist dat de omslag komen zou omdat Ibra de keizer van de training was…

    1. Emilio4Ajax

     En Sanchez dan…? Die stond er van dag 1… Grote verschil, Sanchez is international en dat is Neres niet…

     1. FrankiC

      Was tegen Rostov ontzettend slecht. Daarbij is de ene Zuid Amerikaan de andere niet, is de ene 20-jarige de andere niet….

 11. Widi

  Ajax supporters zijn net mensen van tegenwoordig: er is geen enkel geduld meer. Geen acceptatie. En nu zal ik van verschillende kanten worden gekwalificeerd als politiek correct lulletje😀

  1. FrankiC

   Gewoon de spijker op zijn kop. Geen geduld, maar veel mansen hebben ook te veel last van hun eigen verwachtingspatroon (én vooringenomenheid). Hoeveel mensen verwachtten hem op een zondag in de basis nadat hij op zaterdag was geland? Reden: hij kostte 12 mio. Belachelijk natuurlijk.

   1. -buitenkantje rechts-

    Zo belachelijk vind ik dat niet.. Voetbal is universeel.. Deze kongen hoef je echt niet te leren voetballen. Een uurtje op het trainingsveld en je ziet direct of hij geschikt is. Ook het niet kijken naar het teansferbedrag vind ik onzin.. Voor dit bedrag mag, MOET je zelfs veel verwachten van een speler. Geld is alternatief aanwendbaar. Je zou voor 15 miljoen ook erg leuke andere dingen kunnen doen. Geld dat gestoken wordt in spelers moet renderen op het veld.. Niet in Jong Ajax, maar in Ajax1.
    Op die manier is hij ook sneller aangepast en deel van de groep.

 12. Remco425

  Ik denk dat Perez geen idee heeft waar hij het over heeft. Dit is namelijk al vantevoren afgesproken. Het zou juist vreemd zijn als hij iedere wedstrijd in de basis zou beginnen.

  1. FrankiC

   Als PB ervan overtuigd zou zijn dat het elftal beter zou gaan spelen, dan had Neres (zoals Sanchez) gewoon in de basis gestaan. Wieheeft er baat bij om vooraf af te spreken dat hij de eerste maand(en) niet speelt. Ik snap de gedachte van Perez dus wel. Ik vrees dat jij er deze keer naast zot Remco425.

   1. RobbyZ

    Ik denk dat hij bij de bespreking was remco! Afgesproken!? Hij moest als versterking komen in de winter om kampioen te worden! Maar hij heeft wel de plek van el ghazi overgenomen,op de bank! 👍🏽

 13. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

  Krijg toch steeds meer het idee dat onze Hans Ajax een kunstje heeft geflikt als scout. Ik blijf zeggen dat wanneer iemand slaande ruzie heeft met zijn werkgever, een arbitragezaak aanspant tegen Ajax en dan aankomt met een speler van 15 miljoen die 7 basisplaatsen heeft gehad in het eerste en waarvan Veldmate denkt : istie wel zo goed …….. foute boel dus. Kan Neres niks aan doen maar ik denk dat het een miskoop is voor Ajax. Voetballen verleer je niet, misschien zijn de 90 Nederlandse minuten nog teveel maar in invalbeurten of bij de start van een wedstrijd van jong Ajax moet je wel wat kunnen laten zien als er gezegd wordt dat je zo goed bent. Bij een Dolberg uit vorm blijf je zien dat die jongen een ongelooflijke techniek heeft. Dat zijn zaken die een speler sowieso uit moeten stralen tijdens wedstrijd na welk eten dan ook, na welke aanpassing dan ook.

 14. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

  Verder heeft Indojood, wederom, voor 100% gelijk. Ners had sowieso niet gekocht moeten worden. Hij is niet de exeprionele speler die iets kan toevoegen wat we mogelijk al niet in huis hebben. Normaal gesproken staat Ajax synoniem aan Cruijff en v.v. Het gat tussen deze twee wordt echter steeds groter. Ik weet haast zeker dat Ajax deze zomer weer de markt op wil gaan om spelers te halen zonder eerst de eigen lichting een behoorlijke kans te geven. Resultaat: bye bye Nouri, bye bye vd Beek, bye bye Kluivert, bye bye de Jong etc. Etc.

 15. Slingertje.

  Hij speelt niet omdat Bosz het verdomd om zijn billenmaatje op de tribune te zetten.
  Neres en ook Kluivert verdienen een kans.

  1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

   Je kan ook een normaal argument noemen.

 16. KBouter

  Man man man…die jongen is koud 3 weken in Nederland, en speelt nog geen basis..en er word al hardop gedacht of het een miskoop is. Die jongen is nog jong..ver van huis ect ect, nu al een jong talent de stempel geven van miskoop!!

  Wat een supporters..wat een supporters!!

  1. -buitenkantje rechts-

   Geen basis ok.. maar ook nauwelijks invalbeurten en bij Jong Ajax ook geen verpletterende indruk achter gelaten..
   Toch logisch dat men gaat twijfelen?

   1. KBouter

    Hij bis uitgebreid gescout en Veldmate waar iedereen een maand geleden nog lyrisch over was heeft het volle vertrouwen in Neres, dat het een topper gaat worden.

    Discussie gaat nu alleen maar omdat Perez reacties als deze wil uitlokken vermoed ik. Ik heb hem alleen maar met die invalbeurt gezien en zag wel hoe bij hem de bal aanname is, dat hij echt wel kan voetballen.

    Terug komen op wat Indo en AB het over hadden dat hij nooit gekocht had mogen worden zal altijd een discussie punt blijven.

    Maar mijn mening is dat Ajax met dubbele programma en na het vertrek van Ghazi geen goede alternatieven had voor die positie.

    Traore is niet wat we er van verwacht hadden en Kleine Kluivert daar mag je niet van verwachten dat hij dit zo lang vol houd, dat drukke programma op het hoogste niveau. ( en dat is ook geen schande).

    Ik geloof ook nooit dat Bosz Traore blijft beschermen, de roep van de supporters is nu al hoorbaar.

    Ik geef Neres nog lang niet op…heb geduld met die jonge gasten zover van zijn vertrouwde omgeving in een totaal andere omgeving en gewoontes wat hij gewend is.

    Ga er maar aan staan…zo jong alleen aan de André kant van de wereld, de één (Sanches) gaat daar anders mee om dan de ander.

    Heb geduld!

    1. afcadeluxe

     ook mijn mening,die jongen spreekt alleen portugees,laat hem wennen en dan nog eens beoordelen,denk ik

    2. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

     Veldmate had er juist niet het volle vertrouwen in maar gaf de mening van van der Zee het voordeel van de twijfel. Veldmate heeft Neres een keer gezien. Het gaat mij ook niet om Veldmate. Daarnaast is en blijft het geen aankoop die direct verbetering en ervaring brengt. Hiermee zit je je eigen jeugd gewoon in de weg. V.w.b Kluivert, die kan de rest van het seizoen best volop meedoen. Zo lang is het seizoen niet meer. Hetzelfde geldt voor de Ligt. Voor deze spelers is direct plek in het elftal in te ruimen. Het middenveld is lastiger.

     1. KBouter

      https://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/721773/ajax-scout-verbaasd-dat-beeld-wordt-de-wereld-in-geholpen-.html

      Maakt verder ook niet uit, het ging me alleen om dat een Perez zoiets roept…waarschijnlijk om een reactie van Bosz te horen en ineens heeft iedereen het over dat Neres waarschijnlijk na 3 weken al niet voldoet.

      Kluivert is een goede voetballer en kan- mag je niet van verwachten dat hij het hele seizoen top presteert. De éne wedstrijd goed, de ander zwaar onder de maat( roda waar hij opgevreten werd door …v peppen)

     2. KBouter

      Aanvulling..je hebt gewoon een brede selectie nodig. Tuurlijk, ook ik zie liever eigen jongens (heeft niets te maken met eigen volk eerst 🤤 ) daar gaan we voor naar het stadion, maar we moeten wel een beetje realistisch blijven met het inpassen van onze jeugdspeler, vooral als het meerderen tegelijk zijn.

      Je had het over de Ligt…ja, dat is echt iemand waarvan ik ook zeg, zet hem er nu maar voor basis in, die jongen word alleen maar beter.

      PS…heb stiekem al gedacht na de blessure van de Vrij dit weekend…dat onze bondscoach de Ligt maar moet oproepen.

    3. Indojood

     Ik heb met Neres wel geduld en ik snap de hele gedachtegang van acclimatiseren, etc. Echter, ik houd Ajax aan de meetlat van het plan Cruijff en stel dit stukje wanbeleid aan de kaak.

     Neres kan er allemaal niets aan doen en nogmaals, ik hoop dat ie slaagt.

     1. KBouter

      Indo…ik ben het helemaal eens met je en ook wat AB zegt, ik was ook zwaar tegen toen ze 2 mnd geleden voor 15 -20 mio voor hem vroegen. Dat druist tegen elk gemaakte afspraken in.

      Maar op gegeven moment hebben we ons er allemaal mee in berust en geaccepteerd dat hij komen zal.( ook omdat Ghazi vertrok)

      We zijn 3 weken verder en ineens komen we nu al terug van de berusting die we gemaakt hadden.

      Het is maar goed dat Neres nog geen Nederlands kan, als hij dit zo kon lezen draagt hij een zware last met zich mee.

      Ik geef die jonge gasten meer geduld dan wat Ajax doet met gevestigde orde zoals Veltman bijvoorbeeld.

    4. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

     Je zegt “dat het een topper gaat worden” Wanneer je zo’n jongen op zo’n leeftijd koopt en boven je eigen jeugd stelt dan moet het al een topper zijn.

     1. KBouter

      Klopt…Veldmate zei dat trouwens, maar ben er mee eens als je iemand voor zoveel haalt, het een buiten catergorie speler móet zijn en direct inzetbaar.

      Maar het is wel een jonge jongen, ver van huis ineens..dus ik geef hem het voordeel van de twijfel.

      Dat voordeel hoeft overigens geen maanden te duren hoor.

 17. f-side64

  nou traore laat het al 26 wedstrijden niet zien en toch de voorkeur krijgen boven kluivert

 18. f-side64

  en tete is 3x beter dan veltman en zit ook op de bank bosz is gewoon 1 hele eigenwijze klootzak met een ziekelijke obsessie voor traore is gewoon eng hoe petertje geilt op bertje t.

  1. JohnDoe77

   Een F-side! Het is onbegrijpelijk dat iedereen ziet dat Traore speelt voor FC Traore en niet voor Ajax! Maar toch blijft hij staan… zelfs fluiten heeft geen resultaat! En Tete; zelfde verhaal! Kom op PB, probeer het gewoon eens! En als Traore nu gaat roeien, is hij net voor de zomerstart in de Thames!

 19. AjaxJay070

  Hij staat er pas volgend seizoen, klaar. Traore Ajax en Chelsea hebben ook een afspraak over gegarandeerd aantal games in het eerste.

 20. MC de Kruijf

  Neres gewoon in de basis donderdag. Traore op de bank, kan die kijken hoe het moet. 3x assist op Dolberg. 3-0

  1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

   Als het tegen de wanden klotst moet je wel uitgeven 😂

Reageren is niet mogelijk.