There are no ads, please add some


Kopenhagen mist naast Jorgensen ook Falk tegen Ajax

FC Kopenhagen moet het door een schorsing al zonder Mathias Jorgensen doen tijdens de return van aanstaande donderdag tegen Ajax, maar daar is nu ook de naam van Rasmus Falk aan toegevoegd. Falk opende donderdag de score voor FC Kopenhagen maar heeft naar nu blijkt een voetblessure opgelopen en is volgens de medische staf van zijn club zes weken uitgeschakeld. Bij Ajax ontbreekt Davy Klaassen wegens een schorsing.

Bron: Twitter


Gerelateerde posts

23 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Dat ze deze 2 basisspelers missen is alleen maar gunstig voor Ajax.. Hoewel ik het gemis van Klaassen ook zwaar vind wegen. Verwacht dat we tenminste 2x moeten scoren. Kopenhagen is erg kopsterk en verwacht dan ook een tegengoal.. Gelikkig is Sanchez er weer bij

  1. RobbyZ

   Hoop ook dat hij Tete weer op zijn plek zet want met veltman breekt telkens het zweet uit bij mij en krijgt ik last van mn reetspieren. 🤞🏻

 2. dioajax

  En dat is goed nieuws…we hebben veel kansen om door te gaan…hoop dat we morgen met 3-0 winnen en met een boost tegen kopenhagen spelen…WIJ zijn ajax WIJ zijn de beste…Ben positive dat we door gaan…en hoop dat 010 ook gelijk speeld tegen az…

 3. JohnDoe77

  Maakt niet uit wie ze meenemen of missen; als we ons niveau halen winnen we makkelijk!

 4. Mooi

  Het zal wel weer twee vededigers worden want er moet een bus voor de deur staan .dus het wordt moeilijk omdaar door heen te komen maar dat gaat goed komen.

 5. Charka53

  Wie wel of niet meenemen maakt niet uit ze zijn fysiek erg sterk en daar hebben we veel moeite mee maar als de inzet goed is en er wordt snel gespeeld maken we een kans.

 6. dickst14

  Tete kan nog zo goed spelen maar komt toch niet in de basis. Bosz heeft 4 zekerheden : Veltman Traore Younes en Sinkgraven. Waarvan de eerste 3 zelfs elke wefstrijd een onvoldoende mogen halen.

    1. Never forget Johan and Piet, never forget that beauty always comes first (AB)

     Zijn familie 😉

   1. KBouter

    Inderdaad..Younes draait steeds beter, niet dat dat het gewenste niveau voor Ajax is, maar hij begint zijn vorm weer te krijgen.

 7. Jimmy1971

  Die gaan ze toch wel missen bij Kopenhagen .. , dus lekker nieuws nadat wij zelf onze belangrijkste speler missen !

 8. Widi

  Irritant hoe vaak Siem de Jong scoort voor die gloeilampen. Begin bijna een hekel aan hem te krijgen.

  1. KBouter

   Zijn broertje is velen malen irritanter, nog erger dan Kuyt..steeds maar zeiken tegen de scheits.

 9. Sarretje8

  ook met die 2 spelers moet te doen zijn. doelpuntje tegen krijgt ajax, hoewel sanchez er nu wel bij is, en zet tete alsjeblieft in de basis, en kluivert erin ipv traore

 10. KBouter

  Ook zonder deze twee basisspelers zal Ajax het niet makkelijk krijgen, die gasten komen hier echt niet om het publiek te vermaken.

Reageren is niet mogelijk.