Gametalk Ajax – FC Twente: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat er dit weekend de thuiswedstrijd tegen FC Twente op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – FC Twente begint zondag om 16:45 uur.

14 Comments

1. Widi

Eerst kijken wat een gehavend 010 doet en dan in elk geval zelf de 3 punten pakken. Alle vertrouwen in.

2. Bert62

Hoop nu eindelijk eens wat meer te zien van Neres, wordt onderhand eens tijd Bosz

1. Widi

Ik denk eerder dat Kluivert zal spelen. Neres heeft gisteren een uur gespeeld. Best kans dat Traoré of Younes een keert rust krijgt.

3. RobbyZ

Alle vertrouwen maar aub pb laat die vleugels naar de achterlijn gaan dan staat Dolberg niet voor niks in de 16!

1. RobbyZ

Dat geloof ik ook maar hij kan de tweede helft (na rust) best wel een x 2 vleugels erin zetten die de bal wel voor het doel gooien (hoog en laag) ivm donderdag. Maar ja pb vind het zo wel prima net als meerdere mensen hier die alleen maar lullen dat we toch winnen en meedoen voor de eerste plek en ook nog in europa spelen maar ik hoor niemand over een spits die voor jan lul in de 16 op een bal wacht en al 30 doelpunten gescoord zou hebben als de vleugels hun werk doen.

4. JohnDoe77

Ziyech heeft zich gespaard voor deze pot, dus neem ik aan een vlot lopende wedstrijd en 3-1!

5. Jimmy1971

De vleugels zouden gewoon in de wedstrijd een paar keer van kant moeten wisselen, dan maak je alle tegenstanders gek ..