There are no ads, please add some


Ajax onder-19 wint mini-Klassieker: 1-3

Ajax onder-19 heeft zich prima hersteld van de uitschakeling in de Youth League. De ploeg van trainer Aron Winter wist zaterdagmiddag de mini-Klassieker met 1-3 te winnen.

In de eerste helft kwam feyenoord nog wel op voorsprong maar dat was voor korte duur. Noa Lang beantwoorde dat met een fraaie treffer. Het duel kende enkele felle duels en de scheidsrechter trok vlak voor rust rood voor feyenoorder Malacia. Na de thee was het tijd voor Kaj Sierhuis. De spits scoorde de 1-2 en vlak voor tijd kreeg Ajax een strafschop en kon feyenoord met negen man verder nadat de scheidsrechter ook Zwartjens de rode kaart gaf. Een koud kunstje voor Sierhuis vanaf elf meter en de 1-3 en de drie punten waren een feit.

Opstelling Ajax onder-19: De Lange; Ter Heide, Doekhi, Kemper, Bakboord; D. De Wit, Matusiwa, Lang; Nunnely, Sierhuis, Lopez.


Gerelateerde posts

36 reacties

  1. De seijs

   Mooi weer gewonnen van die kakelakken. Nu nog op 2 april en we zijn zo goed als kampioen. Want wzawzdb 👊

   1. Charka53

    Dat is zeker mooi nu het eerste nog en De seijs we moeten ook nog naar pisvee hoor.

 1. Widi

  Klasse! Zonder een aantal doorgeschoven spelers. En Pisvee verloren, waardoor we weer alles in eigen hand hebben. Volgend jaar weer Youth League, ook als Ajax

   1. dickst14

    We hopen het allemaal. Wel fijn dat 010 bijna elk jaar de beste jeugdopleiding heeft. Alleen hebben ze waarschijnlijk geen talenten dan. Dan kan je heel goed opleiden maar breekt er toch nooit iemand door. haha

    1. Widi

     Die verkiezing wordt gehouden onder de hoofd jeugdopleidingen van alle bvo’s. Zal wel met jaloezie te maken hebben dat Ajax niet wint. Maar liever elk jaar in de YL en veel eigen spelers die doorbreken dan een troostprijs.

     1. dickst14

      Ja widi, ik weet hoe het in zijn werk gaat. Maar gewoon leuk om te zien dat er uit de beste jeugdopleiding, behalve af en toe een verdediger, helemaal geen jeugd doorkomt.

     2. Widi

      Ik heb hun onder 19 thuis tegen die van ons gezien. Daar zat weinig bij. Ze hebben het zelf over de kleinzoon van Leen Vente, Dylan. Zo bijzonder vond ik die ook niet. Ik vind het prima zo.

     3. dickst14

      Als 010 dit jaar geen kampioen wordt dan worden ze het nooit meer. Dus nooit

 2. david1984

  mooi toch tegen mensen die ik niet zo goed vind en trouwens wij hebben de talenten en zij niet hebben wel veel praatjes maar doen er zo weinig mee

 3. RobbyZ

  Sierhuis en Dolberg,de spitsen voor volgend seizoen! Maarrrrrr dan wel met productieve vleugels en die 2 (welke ook maar word opgesteld) zullen met 2 vingers in de neus scoren! ⚽️

  1. LeroyT

   Maar dan wel met 2 buitenspelers die niet steeds naar binnen komen. Want daardoor wordt het te druk rond om Dolberg. Snap niet dat dat niet gezien wordt door Professor Bosz

   1. dickst14

    Dat komt waarschijnlijk omdat iedereen dat zegt. Bosz is een klein beetje eigenwijs. Misschien kan iedereen beter zeggen dat de huidige vleugels fantastisch presteren en dat rendement niet belangrijk is. Dan hebben we meer kans denk ik dat hij eindelijk het licht gaat zien.

     1. RobbyZ

      Clement is ook wel aardig bezig maar Neres is er ook nog,komt helemaal goed volgend seizoen!

 4. Remco425

  Maar toch krijgt feyenoord al jaren de prijs van beste jeugdopleiding van NL…

  1. dickst14

   Hoi remco, had al commentaar gegeven voor ik jouw bericht las
   zie mijn commentaar bovenstaand

   1. Remco425

    Haha inderdaad. Een feyenoorder op mn werk neemt me daar ook altijd mee in de zeik. Maar ondertussen is hij lyrisch over een aantal spelers uit Ajax O19 hahaha.

 5. Vakje129

  He’ meneertje Bosz wanneer neem je Sierhuis een keer mee deze jongen scoort aan de lopende band .

 6. Widi

  Nou, in ieder geval volgend jaar niet. Want wij worden weer sterker en zij met die selectie alleen minder. En veel geld hebben ze ook niet.

Reageren is niet mogelijk.