Opstellingen FC Kopenhagen – Ajax, Van de Beek vervangt gepasseerde Ziyech

Ajax begint om 19:00 uur aan de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Europa League tegen FC Kopenhagen. Nick Viergever keert na zijn blessure terug in de basiself. Matthijs de Ligt en Kenny Tete vervangen de geschorste Joël Veltman en Davinson Sanchez terwijl Donny van de Beek de voorkeur krijgt boven Hakim Ziyech

Opstelling FC Kopenhagen: Olsen, Ankersen, Zanka, Johansson, Augustinsson, Falk, Kvist, Matic, Toutouh, Santander, Cornelius

Opstelling Ajax: Andre Onana, Daley Sinkgraven, Nick Viergever, Matthijs de Ligt, Kenny Tete, Davy Klaassen, Lasse Schone, Donny van de Beek, Amin Younes, Kasper Dolberg, Bertrand Traore

Related posts

199 Comments

  1. RobbyZ

    Was te verwachten maar na 30 minuten ego voetbal links en rechtsvoor mag die van mij wisselen! ??? Succes mannen!! ??????

    1. KBouter

      Met een kwartier mogen ze Traore van mij wel wisselen als hij zo speelt zoals de laatste weken.

      Kunnen we gelijk zien wat voor toegevoegde waarde Neres heeft!!

      1. De Ajacied

        Ja snap niet dat Traore in de basis staat echt afscheid nemen van die gast hoor, hoop na 15 minuten op Neres ?
        Succes en ga voor een overwinning
        ❌❌❌

      2. HURBIE

        Wat een Luuuuu ? van een vent is die Bosz ook om Ziyech eruit te halen in zo’n wedstrijd ,en andere eeuwig krediet geven

        1. RobbyZ

          Precies,die vent is niet te begrijpen! Ziyech speelt niet top maar er staan er voor ook een paar die al maanden niet laten zien wat we willen zien! Laatste seizoen voor pb of hij moet een paar dingen veranderen,eigenwijze professor is het! ?

          1. RobbyZ

            Vleugels die niet diep gaan kan Ziyech ook niet aanspelen alleen in de voet en omdat dat niks word meestal gaat hij zelf maar wat doen. Hem wel wisselen en die 2 maten van hem niet,ik begrijp die vent echt niet! Ik word ziek van die pb! ?

          2. Gepe

            Laatste seizoen voor pb?
            AJAX doet mee om het kampioenschap én ís als enige club in Holland nog actief in Europa. Wat doet Peter Bosz dan fout?
            Sommige reaguurders nemen zichzelf veel te serieus…..

        2. Ajaxslied

          Lol ik heb hier een paar weken geleden al voor gewaarschuwd en Bosz bevestigd het nu. Ziyech is vermoeid.

          1. HURBIE

            Ja en Bosz is achterlijk en totaal ongeschikt om zo’n ploeg met goeie
            HIJ IS RIJP VOOR DE SLOOP

    2. dickst14

      Noodoproep aan Bosz in godsnaam laten we 11 tegen 11 gaan spelen en wissel die klote vleugels eindelijk eens

  2. Teuntje

    En weer wordt Ziyech anders behandelt na een paar mindere wedstrijden!! Younes en Traoré zijn schijnbaar heilig verklaard! #hebdepestin

    1. KBouter

      Redactie!! Donny vd Beek krijgt de voorkeur, maar Ziyech zetten jullie wel in de basis?

        1. De Ajacied

          Younes heeft 90% meer redement als Traore dus begrijp dat hij die laat staan, kan een individuele actie maken,
          ❌❌❌

          1. Bakkie

            Het gaat niet om rendement qua goals en assists, Ajaxslied… Younes is gewoon een uitstekende speler die altijd zijn man voorbij komt

          2. Bakkie

            Haha nou, als je nu zit te kijken en je vindt nog steeds dat Younes slecht is dan zegt dat vooral iets over jouw voetbalkennis 🙂

  3. Tommy827

    Ja zie ook liever Neres dan Traore wat die heeft laten zien is echt om te janken

  4. Bossa

    Ziyech staat nog wel gewoon in de opstelling onderaan het artikel. Is t er blijkbaar zelf niet mee eens?

  5. vak411

    Denk dat er nu toch echt voorkeur aan de competitie gegeven wordt.. Bosz wisselt nooit en nu ineens wel…

  6. Charka53

    Leuk voor Ziyech maar oké hij speelt de laatste tijd ook niet echt goed maar onze vleugelspitsen zijn die dan zo goed en Sinkgraven kan hij het wel aan tegen een tegenstander als Kopenhagen ben ik blij dat ik het niet voor het zeggen heeft , succes mannen .

  7. Iamsterdam2015

    Pffft weer traoré……… nou ik ga mij weer 90 minuten ergeren aan mr ” ik kan geen bal aannemen maak altijd dezelfde beweging en heb veel balverlies en heb acties met 0,0 rendement!!….?

    Ach wie weet is hij in bloedvorm?

    1. afcadeluxe

      jo in bloedvorm,dan haalt hij de achterlijn,komt-ie onana tegen,word onpasselijk van bertje…maar kom op boys make us proud tonight!!!!

    2. Sarretje8

      bloedvorm, zeker als hij een bal aan kan nemen wel ja dat is zijn bloedvorm

    3. f-side64

      traore in topvorm als 30 graden met de kerst dus iets wat niet bestaat bosz geeft wederom aan warme intieme gevoelens te hebben voor bertje t.

        1. f-side64

          ja maar dan heeft petertje heimwee of gaat bosz zijn lover achterna na down under

  8. Widi

    Zo grappig al die commentaren op Traoré. Voor de winterstop en toen hij in Afrika was, las ik hier hele andere dingen. Afhankelijk van de stand komt Neres er echt wel in vandaag.

    1. KBouter

      Ik kan me die commentaren wel voorstellen. Zelfs ik was altijd fan van hem, daarom zeg ik elders hier ook duidelijk bij….zoals hij de laatste weken speelt!!

      1. Widi

        Ik was nooit fan van hem. Dus ik ben niet zo verwonderd over het feit dat hij heel weinig brengt.

    2. Ajaxslied

      Nee voor de winterstop was hij ook al slecht en dat heb ik verteld ook. Was 1 van de weinige die zei el Ghazi te begrijpen.

  9. fjonkman

    Ik ben benieuwd wat de uitleg van PB is over Ziyech. Als hij gaat roepen dat hij niet goed genoeg speelt, verklaar ik hem tot grootste dorpsidioot ooit! Alsof Traoré en Younes de pannen van het dak spelen!! ??

  10. Kmeertens

    Wat een gezeik al op PB. Geef die man toch gewoon een kans! Hij heeft goede teksten en stelt de beste spelers op. Op Traore na

    1. vak411

      Juist! Er liepen er ook veel te zeiken op zyech, nu speelt ie niet is het weer niet goed

  11. Widi

    Ik ga hier waarschijnlijk nog wat mensen gek maken: ik vind dat onze trainer heel rustig en vol vertrouwen is. Hij legt heel goed zijn keuzes uit.

    1. Geroldkohlen

      ja hij heeft overal argumenten bij idd ,maar het snijd niet altijd hout widi. laatst kon hij niet eens argumenteren waarom hij Kluivert binnen 11 min er af haalde en younes liet staan. überhaupt de argumenten om younes en traore zolang te laten Staan, en dat nog te argumenteren vind ik gewoon onzin! zelfde geldt voor achterin precies hetzelfde tete gewoon weer goed gespeeld ,en is gewoon beter op de rechtsback positie. sinkgraven hoort gewoon op het middenveld of linksbuiten, back is hij gewoon niet. Bosz praat, maar er komt niet altijd wat uit wat klopt! de beste moeten spelen, maar daar zitten een paar van op de bank! ik ben daarom ook niet overtuigd over Bosz ,en of hij wel de juiste persoon is maar we zullen het zien!

      1. Widi

        Natuurlijk zei hij niet in het openbaar waarom hij Justin wisselde. Ik vind dat hij zijn keuzes goed uitlegt. En ik ben het niet eens met jouw opmerkingen over Sinkgraven. We hebben geen betere linksback. Dijks was dat zeker ook niet. Tete speelde goed. Wel weer geel. Gebeurt te vaak. Jij hebt gewoon een andere mening dan Bosz. En dat kan toch? Maar ik zeg alleen dat hij rust uitstraalt en het goed uitlegt.

        1. Geroldkohlen

          vind viergever het ook trouwens goed doen op Linksback. en sinkgraven in balbezit leuk maar verdedigen??? iedere keer weer zwak, en word te makkelijk gepasseerd . laat hem eens een keer op linksbuiten voor younes staan? en met Justin kon hij gewoon niet argumenteren, dat probeerde hij maar sloeg toen dicht. en dijks was idd niet goed genoeg, maar je hebt riedewald nog die echt goed speelde tegen legia, die kan je centraal zetten en viergever naar de back! we hebben het over aanvallend meedoen op de back positie, welke backs hebben al een doelpunt gemaakt die aanvallend meededen?? ja tete geel veltman was toch ook geschorst. maar dat hoort bij een verdediger vind ik. ik snap jou punt dat de manier van praten van Bosz rust uitstraalt, maar of het allemaal klopt daar ben ik gewoon nog niet van overtuigd!

          1. Widi

            Nee! Hij wou niet zeggen dat Justin op dat moment het grootste risico vormde. Hij wou Justin niet afbranden. Dat niet iedereen dat inziet, kan Bosz niet helpen. Jij vindt het een en ander over keuzes. Ik vind weer iets anders. Niet belangrijk. Bosz kiest. Daar is hij voor aangesteld. Hij traint dagelijks. Hij praat met spelers. Jij niet. Ik ook niet. Ik heb vertrouwen in hem. Dat is ook alles wat ik schreef in mijn eerste post. Ik heb geen trek in een discussie over Sinkgraven of Tete. Het seizoen is in de eindfase. Er moet nu gepresteerd worden. Volgend seizoen nieuwe ronde, nieuwe kansen.

          2. Geroldkohlen

            dat mag jij ook zeggen widi ieder zijn mening!! Justin speelde net 11 min en younes was op! maar goed hij is idd de hoofdtrainer en hij kiest maar dat wil niet zeggen dat ze juist zijn of kloppen! en ik zeg alleen dat hij mij door zijn keuzes die hij maakt ,niet kan overtuigen om mijn volledige vertrouwen in hem te steken! volgend seizoen is volgend seizoen daar wil ik het niet over hebben gaat mij ook idd om de eindfase in dit seizoen! nieuwe ronde, nieuwe kansen vind ik een te makkelijk wegwuivende antwoord! veel plezier as weekend en hopelijk een goed resultaat, of we het nu eens zijn of niet!?

  12. f-side64

    nou dolberg doet weer 90 min. niet mee met younes op links en treurig op rechts.

  13. EugAjax

    Verrassend dat Ziyech eruit gaat voor Beek. Ik persoonlijk zou dan Nouri verwachten. Word voor Nouri dus echt steeds lastiger. Maar goed Beek is zeer zeker een goede middenvelder en heeft zich al vaker bewezen. Succes mannen laat ons genieten

  14. dioajax

    kom op ajax zet m op…success jongens we kunnen een goeie resultaat boeken…we kunnen het…Hup hup ajax

  15. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Heb geen wedstrijd gevoel vandaag. Denk dat ik gewoon baal van het vasthouden aan de voorhoede. Gezien de spelers van Kopenhagen is vd Beek wel logisch boven Nouri. Ze kunnen elkaar mogelijk wel afwisselen. Verder scheelt het wel voor me! wordt voor mij geen billen knijpen voor me ?. Gewoon relaxed de wedstrijd kijken.

  16. Slingertje.

    En zoals gewoonlijk beginnen de verwende mietjes weer met een waardeloze instelling aan de wedstrijd.
    Dit gebeurt echt wekelijks.

  17. RobbyZ

    Younes wissel,gaat de ruimte niet in die er wel is waardoor vd beek de bal terug moet spelen en aan de bal is er ruimte langs de lijn naar de achterlijn en dan gaat hij weer blind naar binnen. ?

    1. Ajaxslied

      Nee in Brazilië voetballen ze anders. Daar is het niet verboden om buitenom te gaan en een voorzet te geven dus dat moet hij eerst nog afleren.

  18. KBouter

    Kan me vergissen..alhoewel dat weinig gebeurd maar Ajax in deze vorm gaat dit jaar echt niet kampioen worden!!

  19. Teuntje

    Wilde net schrijven: “zolang het nog 1-0 is, doen we nog mee”?
    Mooi doelpunt, Kasper????

  20. RobbyZ

    Voorzetje van klaas,dat soort ballen willen we van traore zien en dan zie je maar. Dolberg kan het wel als hij ze maar krijgt!

  21. Ajaxslied

    Tegen deze tegenstander mogen we niet verliezen. Vindt ze niet zo goed Ajax is zoals zo vaak erg slordig.

    1. Ajaxslied

      Nee dan breek je zo’n jongen. Het is logisch dat zulke jongens effe moeten wennen als ze zo weinig spelen. Dan kan je niet na 40min zeggen wisselen terwijl anderen 1000min krijgen

  22. dioajax

    goeie eerste helft resultaat….een paar fouten maar we hebben veel kansen om een goeie resultaat….Ben positive dat we een goeie resultaat boeken….ik zie een goeie ajax…niet de beste maar we creeeren wel kansen voor doelpunten…goed bezig jongens…

    1. vak411

      Ik zie met jou en widi medestanders.. zucht… veel mensen zeiken pb af omdat zyech slecht speelt.. nu staat ie er naast en zie ik diezelfde mensen roepen om… Zyech.. ik vat hem niet. Pb is met een proces bezig. Ok het is nog niet super maar pec, utrecht, kakkerlakken en groningen uit niet verloren. Dat was onder de boer wel anders. Onder de boer wonnen we van barca maar was het verder armoedig in europa. Pb heeft ook tijd nodig. Ik vin het nog niet super maar ze winnen veel, krijgen weinig goals tegen en spelen niet zo naief. Laat je niet beinvloeden door kakkerlak leo driessen met zijn negatieve anti ajax gezeik…

      1. dioajax

        dank je vak411…ik zie dat we nog steeds mee doen in titel en Europa. ..en in Europa de enige nederlandse ploeg…dit ajax in Europa heb ik al jaren niet gezien…en als somige denken dat pb niet goed is dan dan moeten ze een beetle terug zien de voorronde champions leangue hoe we verloren van een unknown club en de laatste competitie wedstrijd die we de titel verlorde…als iemand niet kan zien dat we stappen hebben gemaakt in onze spel dan heeft hij geen voetbal knoledge…

      2. Ajaxslied

        Wat een onzin verkoop je weer. Onder de boer hadden we precies hetzelfde aantal punten als nu ook weinig tegen goals en zelfs meer goals. We hebben feyenoord onder de boer zelfs een paar keer weg gevaagd. En zo armoedig was het nou ook weer niet. In de CL hebben we een hoop goeie en mooie wedstrijden gespeeld met voetbal wat ik onder PB nog niet gezien heb. Milan city United psg dortmund Barça en nog een paar.

        1. vak411

          Dan heb je het over 5 jaar de boer.. vooralsnog doet pb het met een nieuw team niet slecht.. zullen we pb ook op 5 jaar afrekenen?

          1. Ajaxslied

            Punten en doelpunten heb ik het over de Boer zijn laatste jaar waarvan jij beweert dat het onder de Boer wel anders was. Nee ik hoop niet dat PB 5 jaar blijft.

        2. dioajax

          yoh als de boer zon goeie trainer was waarom heeft inter hem snel weggestuurd?italie is alleen verdediging geen aanvallende voetbal en de boer kon niet zijn talk doen…De Boer heeft wel ons de titel gegeven maar met niet goed voetbal…ik zie in half jaar dat pb een goeie werk laat zien…dat had ook de boer kunnen doen maar hij kon dat niet…De Boer heeft zijn jaren gedaan en we respecteren het…maar nu moeten we ook aan pb de kans geven en achter hem staan…ik zie veel verbetwringen in onze spel na zo veel jaren als je dat niet kan zien dan heb je pech…

  23. fjonkman

    Ook al was het begin dramatisch, en leek het er op dat Ajax volledig zou worden overlopen, hebben ze zich toch terug in de wedstrijd geknokt, met een mooie goal van Dolberg. Knal gedaan, nu goed aan de 2e helft beginnen en achterin wakker blijven!!!! Nog ff wachten met wisselen want Donny is wel wat beter gaan spelen na zijn fout. Dan nog ff Neres voor Traore of evt. Nouri erin en alsnog de 1-2 scoren..

  24. KBouter

    Moet eerlijk zeggen…Younes gast steeds beter draaien, nu het laatste zetje nog.

  25. KBouter

    Jochie de Ligt is dit seizoen een grote jongen geworden.

    Gewoon elke wedstrijd starten met hem!!

    1. vak411

      Die gozer is zo sterk en speelt zo volwassen op zijn 17e. Alle younes haters zien toch ook dat hij echt steeds beter wordt?

  26. JohnDoe77

    Dat waren toch twee mooie acties van Traore! Als hij afspeelt kan hij best van waarde zijn omdat hij in dit duel zijn fysiek kan inzetten. Nu nog een paar keer buitenom en balletje op onze nieuwe “IceMan”! ?

  27. Iamsterdam2015

    Jezus godsamme sinkgraven. Wie staat er trouwens in het misdden te pitten?!?!?!! Godsamme

  28. -buitenkantje rechts-

    Sinkgraven simpel eruit gelopen.. voorzet.. doelpunt.. zooo simpel
    Sinkgraven is geen verdediger.. je kunt 200 x tegen hond zeggen dat het een kat is.. het blijft een hond

    1. RobbyZ

      Omdat die eigenwijs hem verdediger heeft gemaakt laat die hem staan,al zegt de hele wereld dat het geen verdediger is! ☹️

    2. Geroldkohlen

      voor Europees niveau is dit ook niet goed genoeg met sinkgraven, liever viergever naar linksback. goede 2de helft eerste helft veel fouten, goal onterecht afgekeurd. vind dit wel een zeer gevaarlijke ploeg. ik vind nu wel dat neres langer moet gaan spelen.

  29. Geenemotie

    Het blijft amaturistisch. Dat is toch geen verdedigen? Sinkgraven echt slap. Ajax is leuk, maar niet in dit soort wedstrijden. Kinderen zijn het, jongentjes.

  30. Pazuzzu

    En weer Sinkgraven die nog steeds bij bepaalde kenners nu al geroemd word vanwege zijn verdediginnende kwaliteiten. Ongelooflijk wat een verdediging.

  31. Erwin1995

    Wat een prutsers. Europees geen rol en 010 kampioen. Oprotten met die Bosz het feyenoord-mannetje

  32. Erwin1995

    We waren ooit een club, die dit soort stumpers oprolde met 5 – 0 en nu ben je blij met 2-1 verlies… Hopeloos

  33. JohnDoe77

    Eindelijk goede wissels. Al had ik voor deze wedstrijd verwacht dat hij Traotr zou laten staan en Younes eruit zou halen. Laatste minuten tijd voor openingsgoal van Neres!

    1. Ajaxslied

      Ik vind het een hele zwakke wissel je passeert ziyech omdat hij vermoeid is en dan moet hij in de laatste 15min Ajax nog wel gaan redden.

      1. vak411

        Zyech wilde zelf niet.. kwartiertje of 90 minuten maakt nogal uit.. begreep dat zyech tegen zn oude club zondag een topwedstrijd wilde spelen..

        1. vak411

          Trouwens.. competite zal wel prioriteit hebben nu.. zeker met nog een wedstrijd in de arena tegen kopenhagen

      2. JohnDoe77

        Vermoeid voor een hele wedstrijd, niet voor een kwartiertje. Anders had hij hem wel in Amsterdam kunnen laten toch?

        1. Ajaxslied

          Als hij zo vermoeid is dat hij niet kan spelen had je hem beter thuis kunnen laten rusten inplaats van reizen trainen spelen en weer reizen.

  34. jojo123

    Bosz moet ns nadenken .. alle gevaar van die gasten komen over de linkerkant van sinkgravrn en younes. Wanneer gooit ie younes er een keer uit. Dribbel dribbel 0 resultaat

  35. JohnDoe77

    Tete is toch echt completer als Veltman! Meer verdediger en ook aanvallend meer vertrouwen. PB mag hij blijven staan de rest van het seizoen?

    1. Erwin1995

      JD77: Bosz weg lijkt me beter, want iedereen die verstand van voetbal heeft, schopt Traoré er uit en stelt Neres op.

      1. jojo123

        Eerder Younes eruit… totaal geen resultaat. Dribbel dribbel … pass verkeerd 0 resultaat . Verdedigt totaal niet mee . Alle gevaar komt vsn die kant …

  36. JohnDoe77

    Klote! En Klaassen krijgt echt te vaak geel voor praten, al vind ik dat wel erg flauw om een aanvoerder geel te geven voor een emotionele reactie na een onterecht afgekeurde goal!

  37. Iamsterdam2015

    Ennn bedankt davy…. Hou gewoon je mond……. nu dus volgende week zonder hem. Ok al is het hands of was het wel gewoon een goal!!!!! Pfffft. Hoe lang moeten wij dit spel nog aan zien?!?!?

  38. dioajax

    en ja weer een 100% goal afgekuurd en ook geen penalty voor zijn snuffert…

  39. Geenemotie

    411; hoezo showtime? Je ziet toch het verschil? Wij verdedigen toch kinderlijk. We laten ons gemakkelijk wegzetten. Natuurlijk balen. Is de realiteit van ons voetbal in Ned. Balen en denk terug aan finale in Wenen. Gelukkig live meegemaakt

    1. vak411

      Jij zegt dat we er uit liggen.. op showtime zitten mensen die alleen op teletekst kijken. Als jij met nog 20
      Minuten én 90 minuten thuis tegoed al de conclusie trekt dan snap ik werkelijk niet dat je jezelf een ajaxsupporter noemt.. pffft.. volgende week, vanuit de arena.. succes thuis. Echte supporters blijven er inngeloven

    2. Geroldkohlen

      die uit goal die we gemaakt hebben was zeer bekangrijk ,dat kan en gaat nog van belang zijn. dus ongunstig is deze uitslag niet, alleen jammer! 1-0 thuis en je bent door!

  40. Teuntje

    Zal nog een spannende wedstrijd worden volgende week. Wel weer dom van Klaassen om (alweer) een gele kaart te krijgen voor protesteren!

    1. Ajaxslied

      Miss komt dat wel door Nijhuis met zijn opmerking over niet protesteren haha

  41. fjonkman

    Niks aan de hand?? Net als de vorige keer tegen deze ploeg zeker? Ik snap het wel dat je het zegt, want begin 2e helft was Ajax veel sterker. Maar je ziet het weer.. 1 kans en hij ligt erin.. en Ajax krijgt kans na kans en maakt het niet af. Tel daar de onterecht afgekeurde goal bij op en dan kun je je eigen conclusie trekken..

  42. Geenemotie

    411; ben al meer dan 50 j ajax sup. Dus relax. Ik hoop dat we het halen, maar zie verschil in mannelijkheid. Wij betere voetballers en zij onverzettelijkheid. Wil er graag in geloven, maar het is ook goed om te realiseren dat het anders moet. Daarmee bedoel ik de spelers, denken vaak dat ze top zijn. Klaassen is top, echt top. Kut, die missen WE volgende wedstrijd. Ik blijf hopen natuurlijk

    1. vak411

      Geen emotie, als jij na 70 minuten én nog een wedstrijd thuis gaat roepen dat we (hoezo we?) er uit liggen.. dan ben je voor mij geen supporter. Ajax heeft kansen gehad, heeft nog een mooie thuiswedstrijd tegoed… ga je ondanks dat je al 50 jaar supporter bent weleens naar de arena? Of stap je ook in de 75e minuut op om je trein te halen? Realisme prima maar ben dat gezeik zoooo zat hier

  43. EugAjax

    Ik blijf bij mijn stelling van in de rust ondanks de onterechte nederlaag. Dit FC Kopenhagen is veel sterker gemaakt op dit foum dan ze in werkelijkheid zijn. Thuis gaat dit recht gezet worden en weer (net als in Warschau) een onterecht afgeleurde goal en weer zoals tegen Legia genoeg aan 1-0……ik vermoed een grotere overwinning. Ik heb vanavond weer wat meer schoonheid in spel gezien dan laatste weken. Extra vervelend dus dat we dan een keer verliezen. Gewoon doen waar we goed in zijn in Amsterdam en kwartfinale is dan feit

  44. dioajax

    ik heb een goeie ajax gezien en ja uefa weer met hun “respect” scheidrechters was het weer een schande…een 100% doelpunt niet geteld en ook geen penalty gefloten in zijn ogen…ajax gaat door na de volgende ronde in de Arena…ik Ben positive…ik wil een Hele grote credit geven aan onze team…goed gedaan jongens en nu gewoon in Amsterdam met 3 0 winnen….

    1. Ajaxslied

      Was ook geen penalty en Dolberg zijn arm ligt wel in zijn nek dus hij kan fluiten. Andersom hadden we overtreding geroepen dusja.

      1. dioajax

        Ben je nu voor ajax of kopenhagen?ik heb de bal op de verdedigers hand gaan…van zijn been naar zijn arm en de doelpunt was een doelpunt want hij heeft niet gepushed en was met zijn rug op de verdediger…het een doelpunt…

        1. Ajaxslied

          Nee ik ben realistisch iets wat de meeste supporters niet kunnen. Die verdediger kon er helemaal niks aan doen dat de bal tegen zijn hand aankwam was niet bewust en hield er ook geen kans mee tegen. En kijk nog maar eens de herhalingen van de afgekeurde goal dan zie je duidelijk de arm van Dolberg in de nek van die verdediger liggen dusja hij kan hem af fluiten. En ga alsjeblieft niet kinderachtig lopen doen door te vragen voor welke club ik ben wees gewoon reëel.

          1. dioajax

            ook als het zo is meeste supporters die ajax houden wouden gewoon dat het een doelpunt was…Alleen supporters die niet willen dat deze ajax wilt winnen onder deze trainer zeggen over geen doelpunt…alsjeblieft man wordt je onze trainer samen met Ajaxpers? zal prachtig zijn man…

          2. Ajaxslied

            En het doelpunt van Dolberg waarbij hij buitenspel stond hoor ik je ook al niet over. Ga alsjeblieft toch weg man met je onzin leuk dat je positief ben maar hou het reëel.

          3. dioajax

            Drink azijn man…ik hou van me club en ik Ben reeel ik vindt ajax heel goed spelen met of zonder buitenspel wel of geen penalty…als je altijd het punten pikt WAAR ajax fout was ga liever een andere club supporten…doei goeie nacht nep supporter…

          4. Ajaxslied

            Hahaha jij loopt te schreeuwen over de scheidsrechter ik geef je alleen feiten om je onterechte mening te ontkrachten. En jij weet totaal niet wat voor supporter ik ben maar ik denk fanatieker als jou.
            Goede nacht.

          5. Ajaxslied

            En hou op over van deze club houden want dat doen we allemaal. En ik had heel graag gewild dat PB het fantastisch had gedaan bij Ajax en het aantrekkelijke aanvallende voetbal had gespeeld waarvoor hij is aangetrokken maar dat is helaas niet het geval.

          6. dioajax

            ooooooh ja sorry je hebt gelijk….je bent fanatiker dan mij dat kan ik zien van je reacties…

    2. EugAjax

      dioajax, ik ben het volledig met je eens! Ajax was goed en is een penalty onthouden en een onterechte afgekeurde goal. Dat gaan we niet als excuus gebruiken, maar als MOTIVATIE voor de wedstrijd in de Arena. Ons publiek was fantastisch in Kopenhagen en zal rest van Arena meenemen volgende week naar een sfeer avond om nooit te vergeten. 1 heel groot probleem trouwens beste man van Ajax Klaassen er niet bij wat een kanjer. Niet handig bij gele kaart hoewel een aanvoerder recht heb om even verhaal te halen. Maar goed ook zonder Klaassen genoeg kwaliteit. Ik ben blij met eindelijk nog een zeer positief Ajax supporter. Op naar de kwartfinale man! Laat heel Griekenland achter ons staan ??

  45. KBouter

    1ste goal laat Donny zijn man lopen, en tweede goal slap kopduel van de Ligt. Verdedigd koppen lijkt mij makkelijker dan aanvallend koppen. Verdediger hoeft alleen maar weg re koppen terwijl de aanvaller ook nog moet plaatsen.

    Maar vóór dat kopduel gaat er al het 1 en ander mis.

  46. Jeroen68

    Gelukkig is de tiener tour voor deze jongetjes bijna voorbij. Ze hebben niks in Europa te zoeken.

  47. Sarretje8

    younes 2de helft niet gezien, traore werkte wel hard maar teveel verdedigend, vd beek is te ligt en te nerveus voor zulke wedstrijden. ziyech en neres weer te laat ingebracht jammer, maar thuis pakken we ze

  48. vak411

    Off topic.. ons geitje vilhena.. eis van aanklager verzwaard naar 4 wedstrijden. Mist Ajax. De druk wordt groot bij de kakkerlakjes.. ze gaan steeds meer rare dingen doen om kampioen te worden. Zelfs elleboogstoten..

  49. Geenemotie

    411: respectloze opmerking. Denk dat ik langer de wedstrijden bezoek dan jij. Jammer dat je zo reageert. Ik hoop dat ik ongelijk heb, dat zeker

    1. vak411

      Waarom respectloos? Dus omdat je denkt dat je langer wedstrijden bezoekt dan ik.. (vak M de Meer) weet je alles beter en mag ik niets van je negativiteit vinden?

  50. Geenemotie

    Nee, zeker niet. Het zit in het feit dat je een mij “wegzet” als “zeikerd”. Ipv repect hebben voor verschillende zienswijze. Fijne avond verder.

  51. Jimmy1971

    Moet thuis toch kunnen lukken , erg jammer van die kaart van Klaassen ! Hij is zo belangrijk ..

Comments are closed.