There are no ads, please add some


Nihom volgt Engelkes op als hoofdtrainer Ajax Vrouwen

Benno Nihom is benoemd tot de nieuwe hoofdtrainer van de Ajax Vrouwen en volgt daarmee komend seizoen Ed Engelkes op. Nihom is momenteel assistent-trainer van de Ajax Vrouwen. Marc Overmars leerde Nihom de voorbije voetbaljaren goed kennen en is van mening dat de assistent-trainer de stap kan gaan maken. ‘Benno is een jonge en ambitieuze trainer die zich wil blijven ontwikkelen. Naast zijn baan als assistent-trainer van de Ajax Vrouwen heeft hij bij AFC ervaring opgedaan als hoofd jeugdopleiding en als hoofdtrainer van AFC zaterdag 1. Wij willen hem de kans en het vertrouwen geven om zich nu te bewijzen als hoofdtrainer van de Ajax Vrouwen’.

Bron: Ajax.nl

 

 


Gerelateerde posts

54 reacties

  1. De Ajacied

   Ja succes Nihoum en bedankt Engelkes maak deze dames nog wel ff kampioen he
   ❌❌❌

   1. Widi

    Je reageert op mij? Weer om hoog te staan. Ik heb je vorige week ook al gewezen op jouw irritante gewoonte. Ik krijg namelijk een melding als iemand op mij reageert. Redactie, geef deze supporter svp 10.000 likes, dan hoeft hij er niet meer zo geforceerd naar op jacht.

    1. De Ajacied

     Stumpert ben je Wibi echt waar,
     Maar als jij het zo ziet is het prima jonge 😢
     ❌❌❌

     1. De Ajacied

      Kneus 😂😂😂
      Dat zeg jij 😂😂😂
      Trieste gast ben je werkelijk waar strepen jager
      ❌❌❌

     2. De Ajacied

      Zet je geluid maar uit dan krijg je geen meldingen meer binnen, als er iemand reageert op jou wat dat vind je frustrerend toch, joker
      ❌❌❌

     3. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Stumpert? Zegt de stumpert zelf. Bij Topic Fox sports flik je hetzelfde. Je bent de 14e in reactie en plaatst jezelf op twee.

     4. De Ajacied

      @ in M of Johan en Piet
      Bedoel je mij of Wibi?
      Ga ervan uit Wibi want ik zit niet op Topic Fox
      Maar bedankt 👍🏻👍🏻
      ❌❌❌

    2. afcamike

     Widi waar maak je je druk om… het is maar een forum waar iedereen zn mening kwijt kan.
     Bij elk nieuw onderwerp zie ik altijd de zelfde bovenaan staan en er wordt altijd gereageerd op de eerste ookal heeft het niks met die reactie te maken..
     Heb je gezien hoeveel er gereageerd hebben op jou, en dan zeur je om 1 reactie van hem? Zet dan lekker je meldingen uit van Ajaxfanzone is een stuk makkelijker

     1. Widi

      Ik zet die melding niet uit. Want ik wil wel weten wie inhoudelijk op mij reageert. Daar zit ik hier voor. Om inhoudelijk van mening te wisselen met een aantal mensen die net als ik de Gouden Tijden hebben meegemaakt, dus vooral van mooi voetbal houden en kijk op voetbal hebben.

  2. paulvos

   Heel mooi dat hij het overneemt, maar zou hij er ook rekening mee houden dat hij er andere verwachtingen op na moet houden dan bij het mannen voetbal?

  3. Indojood

   Ja succes Nihoum en bedankt Engelkes maak deze dames nog wel ff kampioen je
   ❌❌❌

 1. De seijs

  Klasse Marc om deze trainer naar voren te schuiven. Top. Maak er iets moois van Nihom. (nog meer prijzen)

   1. De seijs

    Wzawzdb dus prijs verzekert. En klasse dat Marc deze trainer de kans geeft. En nee ik kan hem niet. Maar wens hem ook heel veel succes!

    1. Widi

     Dus jij weet niet dat onze dames slechts een enkele knvb beker wonnen in hun historie? En je vindt het klasse dat een trainer wordt aangesteld die je niet eens kent? Schrijf jij hier om het schrijven? Wat ik vooral van je zie, is een vete met AB. Verder onjuiste of nietszeggende berichten. Ik vind het echt raar wat je schrijft over de aanstelling van deze trainer.

     1. De seijs

      Echt jij snapt werkelijk niets. Nogmaals ik vind het klasse van Marc dat hij deze trainer juist een kans geeft. Hij heeft er meer kijk op dan ik. (marc) Want hij loopt al een tijdje mee met de dames. Deze nieuwe 1e trainer vanaf volgend seizoen. Moeilijk hè Jezus ben jij thuis ook zo moeilijk. Zullen ze blij mee wezen met zo’n beter weter. Of zijn ze allemaal zo bij jullie thuis. Heb medelijden met jullie buren. Of wonen jullie op de hei !!!!

     2. De seijs

      En dan nog effe wat widi. Eerst zeg je hier dat ze nog geen prijs hebben gewonnen, en dan ga je zeker effe jou eigen controleren, en dan kom ja erachter dat ze zeker wel een prijs hebben gewonnen slechts een knvb beker. En dan ga je mij iets nieuws vertellen? ? pfffff je lijkt je 2ling broer wel Zwarte piet!ab😂😂😂😂😂

     3. De seijs

      Ja widi ,nou ik kan er niks mee. Maar jij hebt het hier bovenin over iemand die irritant is???? En dat valt jou wel op?? Kijk ook eens naar jezelf!! Jij reageert ook wel eens te snel. Laat diegene gaan. Als dat het ergste is nou nou. Waar maak je je druk over.

     4. Widi

      Hij doet dat structureel. Ik heb hem al eerder gewaarschuwd. En anderen hebben dat ook gedaan.

     5. De seijs

      Widi jij hebt hem gewaarschuwd? Joh en dan? Doe niet zo formeel. Laat gaan er zijn ergere dingen op deze wereld waar je je druk op kunt maken. (je laat je eigen wel hier kennen hoor!)

     6. Widi

      Ik zal eens een tijdje op jou reageren zonder echt te reageren. Gaat snel vervelen hoor

     7. De Ajacied

      Thnx voor je steun De Seijs 👍🏻👍🏻
      Wibi is een ouw verwetste strepen jager, reageert op werkelijk ALLES en geeft mij voor de 2e keer een rot gevoel, en geeft aan wat hij zelf wil,
      Héél véél likes nou dan had hij eerder moeten inschrijven op deze site
      ❌❌❌

     8. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      😂😂😂en ik mag niet mezelf blijven?? 😂😂😂

     9. Widi

      Je weet heel goed wat je doet, parasiet! Als je niet meer zogenaamd op mij reageert, zul je van mij geen last hebben. En nog iets: mij gaat het dus niet om likes. Ik ben hier voor de inhoudelijke reacties.

    2. EugAjax

     Gefeliciteerd Benno met je aanstelling als coach van de vrouwen. Je kan verder bouwen op het fundament wat Engelkes heeft gebouwd samen met jou. Bezorg Ed de titel dit jaar en bouw het zelf uit naar mooie prestaties in de Champions League. Het word tijd dat de vrouwen van Ajax ook de beste van Nederland worden! De trend setter zeg maar. Marc goede keuze, continuiteit is gewaarborgd zo succes

     1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Eug, Nihom volgt hem pas volgens seizoen op hoor. Ed zorgt dus zelf als hoofdverantwoordelijke voor de titel. Jij vraagt je dus ook niet af waarom Engelkes weg moet terwijl hij hiet wil en de klus al net zo lang uitvoert als Nihom. Waarom zegt iedreen toch dat het een goede keuze is van Marc zonder te weten hoe zaken in elkaar steken.

     2. EugAjax

      Snap ik AB, hij werkt nu toch samen kerel. En ik hoef me niet af te vragen waarom Ed weg moet en ik moet je teleurstellen want ik weet toevallig nu wel hoe het in elkaar steekt. Benno is goede opvolger. Let maar op volgend seizoen.

     3. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Deel eens wat info zou ik zeggen, of is dat geheim. Het is nl. op deze wijze nogal raar.

     4. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Trouwens, volgens mij gaf je aan om 21.53 uur een paar weken niet meer te reageren op mij. Toch 5 minuten volgehouden maar dat zal je wel weer anders bedoeld hebben 😂😂😂😂 Sorry hoor, maar zijn inkoppertjes.

     5. EugAjax

      Point taken. Ik kan het bijna niet uit mijn strot krijgen maar je hebt me nu aan lachen gemaakt😂😂😂😂. Op hoogtepunt stoppen hoor hahaha. Touche deze

     6. Litmanen

      Wat een gezeik hier zeg! Misschien moet Engelkes wel weg omdat een aantal dames hem meer dan zat is. Er zijn in het verkeden ook al wat aanvarinkjes geweest ( de carriere van Daphne Koster bij Oranje naar de klote geholpen). Hij schijnt zichzelf erg goed te vinden.
      En verder excuses dat ik op iemand reageer, mannen wordt eens volwassen zeg!

     7. EugAjax

      Litmanen je mag op mij reageren hoor. Thanks voor uitleg, scheelt hoef ik het niet te doen😄. En je zit volgens mijn bescheiden mening zoals vaker niet ver van waarheid af. En dan druk ik me voorzichtig uit…😄.

     8. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      😂😂😂😂Litmanen niet ver van de waarheid😂😂😂geeft wel heel erg goed jouw kijk op voetbal weer Eug. Die is dan gelijkwaardig aan die van Litmanen zo’n beetje 😂😂😂😂 Ben net thuis maar mijn dag is helemaal top als ik dit soort dingen lees. Volgens mij nemen jullie de Seijs ook altijd serieus. Stel je voor; Eug, Litmanen en de Seijs in de kroeg praten over voetbal en alle drie weten ze exact hoe het zit. He, gelukkig is de humor niet weg.

     9. EugAjax

      Ik heb van Litmanen veel voetbalbijdragen gelezen op het forum. Je kan het er mee eens zijn of niet, maar hij ik leer wel van hem. Ik neem graag dingen aan van mensen die zelf ervaring hebben op redelijk niveau. En helaas voor jou ik neem meer aan van zo een iemand dan van een consultant die zelf nog nooit gevoetbald heeft en alleen citaten van Cruijff uit zijn hoofd weet. Komt bij dat ik niet eens weet hoe jij echt over voetbal denkt aangezien jij vaak niet geinteresseerd ben in voetbaldiscussie.

     10. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Jij leert van Litmanen, alleen dat is al hilarisch. Die man heeft echt geen benul van het spelletje laat staan van het spelletje van Ajax. Het zelf gevoetbald hebben op welk niveau dan ook maakt je nog geen kenner van het spel. Is ook een behoorlijke misvatting. Gelukkig geef je hiermee aan dat je echt niet serieus te nemen bent in je commentaar. Je verdere commentaar munt ook weer uit in zwakte. Sorry, ik kan er niets anders van maken. Ieder zijn mening, ik dus ook de mijne.

 2. Remco425

  Succes Nihom! Ik ken hem niet, maar hij werkt al een paar jaar met de dames. Als hij de gang naar boven die hij samen met Engelkes heeft ingezet kan doorzetten, worden het nog mooie jaren.

 3. In memory of Johan & Piet (AjaxBarcelona)

  Engelkes heeft het team opgezet, heeft kans op de dubbel, wil zelf graag nog verder maar Marc heeft in al zijn wijsheid (hier wordt dit klasse genoemd) besloten dat er een frisse wind moet gaan waaien. Dus met d meest belangrijke wedstrijden voor de boeg zeg je tegen je zittende trainer toedeledokie. Dit kan Ajax wel eens prijzen gaan kosten. Klasse Marc, vooral omdat je Engelkes ook niet beloond met een functie in de opbouw van de vrouwenafdeling.

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   Zo’n frisse wind is Nihom ook niet. Hij loopt al net zo lang mee als Engelkes. Ik denk dat er dus iets meer aan de hand is. Als je een frisse wind wil laten waaien komt er iemand van buiten. Dit is gewoon een kul smoes van Marc.

Reageren is niet mogelijk.