There are no ads, please add some


Ajax krijgt veel steun in Kopenhagen, reeds 1600 kaarten verkocht

Ajax kan aanstaande donderdag rekenen op veel steun van de supporters. Tot nu toe zijn er maar liefst 1600 kaarten verkocht voor de eerste wedstrijd in de achtste finales van de Europa League tegen FC Kopenhagen. De club uit Denemarken heeft overigens 1900 kaarten beschikbaar gesteld voor deze wedstrijd. De return van volgende week in de Amsterdam Arena is inmiddels volledig uitverkocht.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

35 reacties

 1. KBouter

  Zeker weten dat ze dat niet gekocht hebben na aanleiding van de wedstrijd tegen Groningen!!

  1. De seijs

   Ha nee anders ga je daar niet heen. Niks te na delen van de spelers. Maar Bosz begint te schuren.

  2. afcamike

   Hoezo niet? Altijd je club blijven steunen.. Ookal speelde ze een klote wedstrijd

 2. KBouter

  Dat denk ik niet, Bosz is niet snel in paniek en zal altijd zijn beoogde basisspelers beschermen. Bosz luistert niet wat de opinie graag wil.

   1. KBouter

    Met een beetje mensenkennis weet je dat Bosz heel sterk zijn vaste elf niét zo snel zal laten vallen. Hij houd al bijna het hele seizoen vast aan zijn vaste basis.

    1. HURBIE

     Dat ben ik met je eens dat hij zich vast houd aan zijn vaste basis spelers maar of dat nou goed is dat betwijfel ik .
     Hij moet natuurlijk wel open blijven staan voor suggesties van buitenaf die het team ten goede zullen komen en niet eeuwig vertrouwen in die standaard elf
     Laat ze maar weten dat een ander graag op een plekkie wil staan van diegene die slecht speeld ,en dan denkt van als ik het slecht doe steld hij mij volgende week toch wel weer op Zo werkt het niet
     Dat is voor 2 of 3 keer te accepteren maar dan is het genoeg ,dan moet een ander de kans krijgen

     1. KBouter

      Suggesties van buitenaf (supporters en media) moet je ongevoelig voor zijn.

      Overleg met het TH zal hij ook heus wel doen.

     2. HURBIE

      Dat hij overleg heeft met het TH is wel het minste wat hij kan doen ,maar dan moet hij er wel naar luisteren en uitvoeren ,maar ik vind het zo’n type die dat niet doet
      En van de media en het pukliek moet hij zich logischerwijs niks van aantrekken
      100 mensen 100 ideeën

 3. Mooi

  Het zijn wel de echte ,ik hoop dat het ook wordt beloond door de spelels door een goed resultaat neer te zetten .

  1. Charka53

   Als ze met de juiste instelling het veld in gaan worden ze al beloond .dus daar moeten ze maar te vrede mee zijn mocht het met winst eindigen dan is de beloning compleet.

 4. Jimmy1971

  Als de spelers zouden beseffen wat supporters er allemaal voor over hebben , dan zou je zeggen dat ze deze keer wel wat scherper , voor hun , zouden willen beginnen aan de wedstrijd ..

 5. -buitenkantje rechts-

  Erg veel waardering voor deze 1600 man die waarschijnlijk er een lang weekend Kopenhagen aan vast knopen.. Kan je erg leuk stappen namelijk..😋
  Ajax kan alle steun gebruiken..👍

 6. EugAjax

  Zo hebben we een turbulent weekendje achter de rug of niet? Laat ik beginnen met te zeggen dat spel van Ajax al lange tijd niet helemaal des Ajax is. En gister ook niet. Er is nog heel veel werk te verzetten in dat opzicht. Gelukkig beseft Bosz dat als geen ander. Hij vind trouwens dat de perfecte wedstrijd niet bestaat….het echte Ajax spel er weer in slijpen gaat stuk moeilijker dan gemiddeld aangenomen en ja mss wel doordat er teveel spelers van buitenaf in basis staan. Voor zover het mindere spel. Word aan gewerkt. Maar nu dan totaal uitslaande brand bij een groot gedeelte van forum. Ik snap nog wel dat we ongeduldig zijn en Ajax moet altijd beste natreven. En ik snap ook nog dat de pijn van De Graafschap uit vorig jaar nog heftig is. Maar wat ik veelal gelezen heb vermoed ik dat we vandaag de crematie hadden van voetbalclub Ajax. Nu de feiten.
  a) spel moet velen malen beter en mss kan af en toe een speler wisselen daartoe aan bijdragen
  b) dit team is nauwelijks te verslaan, zelfs met slecht spel niet. Wat word het wel niet als het gaat lopen
  c) na zomertransfer periode hebben we slechts 1 keer zeer ongelukkig verloren
  d) na winterstop 22 van 24 punten gehaald met oa angstgegners Utrecht, Vitesse en Groningen uit
  e) voor gister twee heel moeilijke weekenden (gister) en speelronde 32 (PSV – Ajax en Vitesse – Feyenoord), en bij de eerste lopen we in….helaas slechts 1 punt had 3 moeten zijn. Maar toch
  f) Feyenoord op 4 punten, met nog voor ons 1 moeilijke wedstrijd, gegeven de historie. Feyenoord stuk meer oa bij ons aller Ajax
  g) PSV (en ja ga maar weer lachen) doet weer mee om titel, in mijn optiek nog niet weggeweest ondanks verwachte nederlaag in Rotterdam
  h) we staan in Kopenhagen straks te ballen voor plaats in kwartfinale EL, overigens enorm compliment voor de 1600 fans!!!! Uitmuntend. Hoezo theaterpubliek, maar dat terzijde.
  i) we hebben de beste speler en beste keeper van Eredivisie, en meest talentvolle bank, dat geeft ons meest brede selectie en kwalitatief de beste. Blessures en evt schorsingen zal geen probleem zijn voor Ajax wel iig voor Feyenoord.
  Dit terug lezende kan ik niet anders concluderen dat we er goed voorstaan ondanks het wat mindere spel en de grote teleurstelling (ja ook ik heb lopen schelden) van gister.
  Als Bosz en zijn staf het voor elkaar krijgt om de vorm en dus het mooie voetbal snel terug te krijgen vermoed ik een heel mooi einde van het seizoen. We zijn op dit moment niet de beste, maar zal niet lang meer duren voor we weer kunnen zingen “WZAWZDB”!!!!!!!!!!

 7. JohnDoe77

  Ben blij dat Gijp het nu ook zegt; onze buitenspelers zijn bizar slecht en geven precies 0 ballen aan Dolberg! PB; eruit die twee en Neres en Kluivert erin!!!

 8. -buitenkantje rechts-

  Punt a. Waarom speelt onze miljoenenaankoop niet? Is het gras anders in Amsterdam? Heeft het voetbalveld andere afmetingen.. Je hoeft deze jongen echt niet te leren voetballen hoor.. Het onmetelijke krediet van onze voorhoede is inmiddels belachelijk.. ik maak me grote zorgen!
  Punt b. Wat als het gaat lopen.. Hoe lang vragen we ons dat al af? Na een hoopvol begin is het peil afgezakt nasr bedenkelijk niveau.. ik maak me grote zorgen.
  Punt c en d.. irrelevant.. We staan nog steeds op 4 punten van nr 1. En staan dus niet waar we horen te staan.. Bijj lange niet. Ik mask me met ons programma voor de boeg grote zorgen.
  Punt f..
  We moeten uit naar Eindhoven.. Hebben thuis nog 010.. do Kopenhagen en de zo daarna Twente?
  Deze wedstrijd tegen Groningen had gewonnen MOETEN worden.. 200% inzet.. gaan.. afjagen.. klemzetten.. druk op de goal.. Niks van dat alles.. Geen aanvalsspel.. geen automatismen.. geen druk. Waarom niet? Als je weet dat Feyenoord verloren heeft dan GÁ je tot het gaatje..
  Punt g.. Ben ik met je eens.. Gaan sowieso meedoen voor plek 2.. Ook voor plek 2 maak ik me zorgen.
  Punt i.. Talentvolle bank met spelers die mijns inziens moeten spelen..

  Al met al vind ik het erg zorgelijk.. zie ik een Ajax dat erg op het Ajax onder FdB lijkt. Ziyech met niveau Gudelj.. Schöne met niveau Bazoer.. Younes onder niveau Fischer.. Dolberg onder niveau Milik.. Traoré onder niveau El Ghazi.. We leunen weer als onder FdB op onze defensie.. en spelen het spel waar Johan zich zo tegen verzette..
  Sorry Eug.. heb jouw optimisme op dit ogenblik niet.

  1. In memory of Johan & Piet (AjaxBarcelona)

   Gaan jullie nu straks een boek uitgeven? 😂 Geintje, je hebt gelijk BR. Ik vind het zelfs inmiddels misplaatst optimisme. We zitten nu bijna op driekwart van het seizoen, nu had Bosz de zaken op orde moeten hebben. Een andee zienswijze zie ik in ieder geval dit seizoen niet meer bij hem komen. Heel, heel misschien met Neres maar dat is dan puur vanwege de transfersom. Er wordt inderdaad teveel gekeken naar de uitslagen en te weinig naar het spel. Ik sluit een doem scenario zelfs niet uit en dat is derde in de competitie en nu uitgeschakeld worden in de EL. Ik zie simpelweg mijn Ajax niet. Veel mensen zijn hier volgens mij Ajax supporter omdat ze gewoon tegen PSV en Feijenoord zijn. Ik ben Ajax supporter vanwege het lef, de branie en vooral het spel. Ik mis momenteel alle drie de punten.

   1. -buitenkantje rechts-

    Op mijn I-pad lijken de stukken tekst een stuk korter dan op mijn I-phone..😜

   2. EugAjax

    AB dat mist iedere supporter, ik ook. Daar ben je echt niet uniek in. Het grote verschil in mening denk ik is dat jij denkt dat het niet meer goed gaat komen, en ik denk dat dit tijdelijk is zoals elke club in het seizoen weleens een mindere periode heeft. Winnen met mooi voetbal moet norm worden, als dat niet lukt moet je winnen met slecht spel. Ik sta daar in laatste ook anders in dan jou. Ik kan ook blij zijn met een winstpartij als voetbal slecht was. Maar natuurlijk veel liever met mooi en sprankelend voetbal. Het oog wil ook wat.

 9. EugAjax

  BR ik had door je bijdragen van gister al begrepen dat je er geen geloof meer in hebt. Ik geef toe. Ik heb expres even niks geschreven gister want ik was in min of meer dezelfde bui.
  Ik ben inderdaad voorstander om 1 of 2 wijzigingen door te voeren. Ik zou Traore eruit halen en idd of Neres of Kluivert opstellen. Laat Neres het maar zien. Ook zou ik door vormdip Ziyech nu Nouri graag willen zien. Ik maak me ook grote zorgen over spelbeeld Ajax, ik schreef laatst ook dat als dit doorgaat Ajax in de zomer afscheid gaat nemen van Bosz (dat is mijn verwachting dan). Toch kunnen ze het niet helemaal verleerd zijn dus ik vermoed dat lek boven gaat komen en wel precies op tijd. Punt c en d zijn wel relevant vind ik. Programma heb ik het over competitie. Dat is voor Ajax makkelijker als voor Feyenoord. Ajax was slecht maar als Feyenoord zo naar Arena komt als gister naar Kasteel word het in Amsterdam mooie overwinning voor ons. Ja we hadden MOETEN winnen en Ajax leek er veel te makkelijk over te denken. Niet goed te praten maar ik neem aan hiervan geleerd. Je laatse spelers vergelijkingen vind ik niet correct. Ik heb daar andere mening over. Ziyech is niet in vorm maar is stukken beter dan Gudelj, Schone is beter en meer ervaren dan Bazoer. Younes en Fisher zal idd niet veel uitmaken, hoewel ik (hou je vast) na winterstop Younes steeds beter vind spelen. Dolberg is wel minder op dit moment dan Milik. Maar komt ook door buitenspelers vind ik. We gaan het zien. Je hebt behoorlijk veel kijk op spelletje, maar ik hoop nu tpch echt dat je vanaf nu volledig fout zit 😄😄😄. Anders word het dieptriest einde van het seizoen

  1. -buitenkantje rechts-

   Hoop ik ook.. beschrijf nu even mijn gevoel.. kan zijn dat ik er na komend weekend weer anders tegen aan kijk.. De bal is nou eenmaal rond.. ⚽️😆

   1. EugAjax

    Daar is forum ook voor om even lekker los te gaan na (weer) een teleurstelling!! ⚽️🏆 op naar Kopenhagen!

Reageren is niet mogelijk.