There are no ads, please add some


Klaassen nuchter: ‘Zolang er geen videoreferee is kan je er niets aan doen’

Davy Klaassen was er na afloop voor de camera van Fox Sports ziek van dat zijn ploeg er niet in geslaagd was optimaal te profiteren van de nederlaag van feyenoord bij Sparta (1-0). ‘Dat we een grote kans gemist hebben om de titelstrijd in eigen hand te nemen, kan je figuurlijk en letterlijk nemen. Het was een grote kans om in te lopen en daarvoor hebben we ook grote kansen gehad. Maar we waren te slordig. We speelden te gehaast, er was zoveel ruimte waar we niet goed mee omgingen. Pas na de 1-0 ging ons spel pas echt naar voren.’

Bij de openingstreffer van Linssen maakte de Groninger een overtreding op Andre Onana. De aanvoerder van Ajax wilde het de scheidsrechter niet verwijten. ‘Het was inderdaad een overtreding, maar hij floot niet. Zolang er geen videoreferee is kan je er niets aan doen.’


Gerelateerde posts

26 reacties

 1. KBouter

  En weer een heel simpel flauw smoesje.

  Zeg gewoon dat jij ( jullie) schandalig slecht gepresteerd hebben!

  1. De Ajacied

   Klopt KBouter,
   Er is weinig strijd te zien bij ons Ajax,
   Maat met zo’n drol van een scheids als Naaihuis kun je in principe ook niet winnen!!!!
   ❌❌❌

    1. HURBIE

     Dit lul verhaal horen we na iedere wedstrijd
     Daar zijn wij doof voor geworden
     Jullie moeten je voeten laten spreken en voor de rest jullie mond houden
     Elke keer dezelde excuses

     1. Charka53

      Je heb gelijk HURBIE maar De Ajacied heeft ook een punt en niet zo lang geleden was er een KNVB directeur die hoopt dat feijenix kampioen wordt dus lijkt het er op dat het scheidsrechter corps hier aan mee werkt.

    2. Bert62

     Das de domste opmerking die ik ooit gehoord heb. Nijhuis heeft goed gefloten. De eerste goal was een fout van Onana, wat deed hij daar met die bal staan pielen? Ros hem gvd gewoon naar voren. Verder hebben ze het gewoon aan zichzelf te wijten met die eeuwige arrogantie.

  2. KBouter

   Hoogtepunten van de wedstrijd:

   * voor het begin natuurlijk het verlies van feyenoord.

   *82 minuut…van schande en narigheid toch juichen voor 1 puntje

   * 95 minuut Gelukkig einde wedstrijd, deze kwelling is voorbij!!

 2. KBouter

  In principe heeft hij wel gelijk..maar bij elk slechte wedstrijd weet hij wel waar het aan ligt.

  Maar een week verder zijn ze nog niets opgeschoten .

 3. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Klaassen had vloekend en tierend voor de camera moeten staan vanwege de slechte prestatie. Als je prestatie slecht is weet je ook dat je het noodlot over je afroept. Dan krijg je geen pingel, en geen vrije trap. Gewoon eigen schuld dikke bult. Maar …… zeg dat eens en doe er wat aan Klaassen, jij staat in het veld. Praat ook eens met je trainer en de rest van het TH.

 4. De seijs

  Het was een overtreding, maar Door zo te spelen als Onana dan kan je dit soort dingen ook wel eens verwachten. Dom van Onana.

 5. Jimmy1971

  Zolang de instelling van veel spelers zo is , kan je er ook niets aan doen als je geen kampioen wordt …
  Wanneer gaan we eens met de juiste felheid beginnen ?!

 6. dickst14

  90 minuten vol gaan. en er zou geen probleem kunnen zijn. maar ja 90 minuten is wel heel veel he.

  1. Charka53

   Ja er zijn mensen die een hele week zich de kleren werken voor nog geen vierhonderd euro die hebben reden om te klagen.

 7. Forever nr14

  Klaassen man man jullie moeten eens beginnen om er 100% voor te gaan, en die Groningers de wil opleggen, nee wat krijgen we weer voorgeschoteld, hetzelfde liedje, jullie moeten je schamen met deze wederom wanvertoning!
  Het geld het shirt Ajax niet waard man!!
  En zeker die trainer niet, Droeftoeter

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   De spelers maken misbruik van de trainer. Spelers zijn minimaal net zo schuldig.

 8. Ajax belg

  PB zal weer met hetzefde komen als iedere week … het moet beter . Wanneer gaanwe onze topaankoop gebruiken . volgend seizoen. hoelang moeten we met dit nog aanzien. Ook de ref heeft aan groot aandeel aan de score van de wedstrijd. de fout op Onana ,enkele strafschop fases die toch duidelijk zijn . De combinatie van matige inzet en klasse met een falende ref ,ja zo word het moeilijk om KAMPIOEN te spelen .

 9. ajaxpers

  Bosz heeft niks in huis om Ajax kampioen te maken. Zijn uitstraling is alleen al lachwekkend.

 10. Kingerwin

  Het was idd drama vandaag, maar jonge jonge die reacties hier zijn wel erg negatief. Ik snap al helemaal niet dat er mensen zijn die durven roepen dat Klaassen het Ajax shirt niet waard is. Verder ben ik erg tevreden over de speelstijl dit seizoen en dus ook over PB.

  1. Bert62

   De mentaliteit van Klaassen is zeker goed, alleen waarom steeds die Traore opgesteld wordt is mijn een raadsel. Laat Neres zich eens bewijzen voor het geld wat hij gekost heeft en stel hem gvd van het begin af op.

   1. Kingerwin

    Traore was idd pas echt dramatisch vandaag, net als tegen Heracles. Toen leek het pas ergens op toen hij in de spits ging spelen. Bosz moet kiezen, Traore wissel of spits, maar aan de buitenkant is Kluivert al beter en Neres waarschijnlijk ook

 11. Forever nr14

  Kingerwin??? Waar heb jij het levenslicht gezien joh?? Wat laten die zogenaamde buitenspelers al weken zien? En worden spelers al beter? Strijden ze voor elke meter? Nee niks van dit alles! Je ziet al de gelatenheid nadat Linssen de overtreding maakt op Onana (wel te laconiek hoor) maar niemand protesteerd, dat zegt al genoeg over de belevenis van dit stelletje! Bij die Kakkies had Nijhuis de strop gekregen min of meer, en wij???? Pffff totaal geen belevenis en vechters mentaliteit en de echte wil om te winnen, wetende dat je op 2 punten kunt komen! Werkelijk onbegrijpelijk voor woorden dit!
  Nee maar Bosz is niets te verwijten???? Opzouten met die vent, en die duitser en die huurling meenemen!

 12. -buitenkantje rechts-

  Geleuter Klaassen.. Onana had zich nooooooitn deze positie mogen manouvreren gezien de belangen van deze wedstrijd.. gepruts van de eerste orde..
  wil het niet op Onana afschuiven.. het hele elftal kan van mij opzouten.. wat een stel lamzakken.. wil je kampioen worden of niet???

 13. JohnDoe77

  En zolang Bosz op de bank zit spelen wij met een vleugellam team! Als ik Neres was, had ik al op het vliegtuig naar Rio gezeten, of vliegen die niet vanaf Groningen Airport?

 14. Dagrump

  Het had een hele mooie zondag kunnen worden. Zonde dat het team het verprutst heeft !!!! 😠😠

 15. afcadeluxe

  valt mij op dat we elke wedstrijd veel te slap beginnen,en dat gelul van te gehaast,ja de laatste 10minuten,telkens aanzetten en dan weer inhouden,bal weer terug,traore as usual,geen bal op dolberg gegeven,terwijl ze wisten dat fijnnooit verloren heeft

Reageren is niet mogelijk.