There are no ads, please add some


Blessure van Nick Viergever valt mee

Afgelopen zondag viel Nick Viergever in de wedstrijd tegen Heracles geblesseerd uit. Gevreesd werd dat hij een spierscheuring in zijn lies opgelopen had maar dat bleek na een MRI-scan een verrekking te zijn. Het is nog niet zeker of Nick al zondag tegen FC Groningen ingezet kan worden maar de medische staf verwacht dat de uitwedstrijd tegen FC Kopenhagen haalbaar is. Dit zou met het ontbreken van Davinson Sanchez en Joël Veltman, die allebei geschorst zijn,  bijzonder goed uitkomen.

Gerelateerde posts

19 reacties

  1. vak411

   Goed Zo Nickey! Je bent niet de messie van het stel maar door hard werken, prima spelen en nooit zeiken heb je een basisplaats.. beterschap!

 1. -buitenkantje rechts-

  Zondag maar geen risico nemen en ff rust nemen.. Dan tegen Kopenhagen weer 100%. 👍

 2. Amoebe

  Ik vind dat nick vanaf nu als back-up op de bank moet zitten.

  Hij krijgt mij maar niet overtuigd….het opleiden van eigen jeugd geeft volgens mij niet echt problemen in dit geval….sanchez kan een jeugdspeler gerust steunen.

  Ik hoop dus dat bosz andere keuzes maakt als Viergever.

  1. ritchy

   als nick de winnende goal scoort tegen de kakkies dan sta jij het hardste te juichen nick is een van de constante speler van het team dus wat jij suggereert of zegt raakt noch kant of wal

   1. Amoebe

    Natuurlijk sta ik dan te juichen….jij toch ook als een andere speler scoort??

    IK vind Nick gewoon niet in Ajax 1 passen….qua uitstraling en aanvallend voetbal.

    Verdedigend doet hij gerust zijn ding.

    Maar gelukkig heb ik het niet voor het zeggen want dan stond Jari nu nog steeds achter de spitsen.

    Het is een kwestie van smaak en hoop naar beter en sprankelender voetbal….want aanvallend ajax voetbal begint met doorschuivende verdedigers.

    1. Bakkie

     Eens, Amoebe. Als Viergever inschuift, dan weet hij niet meer wat hij moet doen met de bal. Dat werkt vertragend en is niet des Ajax. Je moet 11 man hebben met voetballende kwaliteiten, inclusief de keeper dus (zie vdSar vroeger), alleen dan kun je als collectief boven jezelf uitstijgen. Dus zet De Ligt daar maar lekker neer

 3. Jimmy1971

  Nu Sanchez er even niet bij is tegen Kopenhagen , is dit echt zeer goed nieuws !
  Hij geeft altijd 100% , stuurt aan en heeft een berg ervaring , mooi !!

  1. Charka53

   Kijk Jimmy jij bent nu de enige die echt positief is over Viergever en dat verdiend hij ook altijd een goede inzet en ja hij maakt ook wel eens een foutje maar dat heeft iedereen wel eens kijk maar eens naar al die gemiste doelkansen.

 4. Erwin1995

  Hurbie jeeft me goed met de neus op de feiten gedrukt op een vorige topic, dus….succes Nick! Geef gewoon alles, en help ons weer kampioen te worden.

 5. JohnDoe77

  Wat mij betreft speelfe hij best goed laatste tijd, maar gelukkig hebben we talent genoeg op de bank!

Reageren is niet mogelijk.