Ajax – FC Kopenhagen zo goed als uitverkocht

Een volle Amsterdam Arena tijdens de return op 16 maart is een feit. Binnen vier dagen verliep de kaartverkoop in razendsnel tempo en kan Ajax melden dat de wedstrijd zo goed als uitverkocht is. Als je een seizoenkaart hebt voor de eerste ring Zuid, kun je daar nog een paar vrije stoelen vinden. Daarnaast zijn er nog Business Seats beschikbaar en enkele losse plaatsen verspreid over het stadion. Tevens bestaat de mogelijkheid dat er vanuit de UEFA nog kaarten terugkomen. Mocht dit gebeuren dan zal dat gelijk via de officiële kanalen worden vermeld.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

34 Comments

  1. KBouter

    Hopen dat we de eerste wedstrijd uit een mooi resultaat neerzetten, dan word gebracht een feest, vooral als het ook nog overtuigend gebeurd!!

    1. Charka53

      Er zijn voorbeelden dat het helpt zo’n twaalfde man , die zullen ze hard nodig hebben .

  2. Kingerwin

    Ik wil onze vriend Boilessen natuurlijk wel aan het werk zien, maar die zal wel geblesseerd zijn toch?………

  3. Dagrump

    Zo mag ik het horen!! En nu nog 2 x winnen!! Het zal moeilijk worden!! Maar heb er alle vertrouwen in!! Zet hem op boys en maak ons blij !!

  4. Dagrump

    En mocht boilessen spelen wat ik denk niet het geval
    Zal zijn hoop ik dat onze buitenspelers hem helemaal gek maken dat ie niet meer weet wat voor of achter is!! En dat ie de deksel op zijn neus krijgt !!!

  5. Widi

    Weer gezeur over die Boilesen. Het gaat erom dat Ajax Kopenhagen uitschakelt. Er is geen plaats voor ongezond gedoe over/tegen Boilesen. Die is al die aandacht niet waard.

  6. EugAjax

    Dat zijn dan wel heel veel mensen die toe zijn aan een Deens feestje ???………zonder gekkigheid dit is terecht en de juiste waardering voor ons aller Ajax. Kopenhagen word na Panathinaikos, Standard Luik, Celta de Vigo (die de grote favoriet uitgeschakeld heeft), Legia (bedwinger van Sporting), de volgende slachtoffer in opmars naar nog iets veel mooiers! Succes mannen maak mijn verwachting waar dan is het namelijk al feest vanaf minuut 1!

        1. De seijs

          Ik hoop het voor iedereen. Maar ik moet zeggen, het wordt nu onderhand wel eens tijd dat Bosz ze eens laat swingen. Anders heb ik er een hard hoofd in.

          1. EugAjax

            Dat is wel zo er word veel te weinig goed gevoetbald. Kan je nagaan wat we kunnen bereiken als ze dat wel gaan doen. We gaan het zien

      1. Indojood

        Ook op Zuid. Ik wil niet ergens anders. Tegen Legia was er best sfeer op Zuid 2e ring. Lang niet meegemaakt.

        1. BobbyHaarms

          Die sfeer gaan we over 2 weken hopelijk evenaren Indojood ? Ook ik wil qua sfeer nergens anders dan op Zuid en we zitten/staan de 16e ook 2e ring (428). Affijn, eerst maar hopen op een goed resultaat in de heenwedstrijd!

  7. Reservewissel

    Ik vind t idioot dat je als seizoenkaarthouder niet eerst een dag je eigen stoel kan scoren. Zit nu weer heel ergens anders naar die pot te kijken.

  8. ajaxpers

    Het ergste wat Boilisen in Arena kan overkomen is als men hem totaal geen aandacht geeft (zowel pisitief als negatief).

  9. Jimmy1971

    Uitverkocht !
    Goede zaak voor ons Ajax , zowel sportief als financieel !!

  10. JohnDoe77

    Super gaaf! Als we nu ook nog beter gaan spelen, maken we nog een kans ook!

  11. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Als ik ff mijn best doe voor de Arena dan kan ik mijn rapport aanbieden in de BL voorafgaand aan de wedstrijd. Lijkt me wel geinig ?

Comments are closed.