There are no ads, please add some


Zorgen rondom Viergever, dinsdag verder onderzoek

Nick Viergever viel afgelopen zondag, tijdens het thuisduel met Heracles, uit met een liesblessure waarbij men vreest dat Viergever waarschijnlijk de eerste wedstrijd tegen FC Kopenhagen in de Europa League zal moeten missen. Vandaag werd Viergever behandeld bij Ajax en volgens De Telegraaf zal daar dinsdag een onderzoek in het ziekenhuis op volgen. Voor trainer Peter Bosz is dit geen goed nieuws daar hij in de eerste wedstrijd tegen Kopenhagen ook al Joël Veltman en Davinson Sanchez mist door een schorsing. 

Bron: De Telegraaf

Gerelateerde posts

51 reacties

 1. KBouter

  Aii..kun je nagaan, vorig jaar vervloekt door zowat alles wat met Ajax te maken had, en nu hoopt iedereen dat hij op tijd hersteld zal zijn.

  Het kan raar lopen.

  1. Charka53

   De werkelijkheid is , je bent zo als je laatste wedstrijd als hij straks weer eens een mindere wedstrijd heeft wordt hij weer afgebrand.

   1. ritchy

    zo zijn de meeste supporters ze branden eerst een speler helemaal af maar ze juichen het hardst als hij met een prijs boven zijn hoofd staat

  2. De seijs

   Diegene die viergever vervloekte hebben geen verstand van voetbal. Of ze zijn niet al te slim wat betreft voetbal, of ze praten de mensen na die denken dat ze er verstand van hebben.

    1. De seijs

     Nee en lees het maar na. Dat doe jij toch altijd!! En dan zal jij zien dat ik gelijk heb. 😂😂😂

     1. Widi

      Gelijk hebben is belangrijk in jouw leven he! Ik zag vanavond Het Lagerhuis. Allemaal hele “intelligente” mensen die gelijk willen hebben. Ben jij niet gevraagd?

  1. KBouter

   Echt niet…vorig jaar verguisd, dit jaar rots in de branding in de verdediging.

   Dat is de vergelijking en niét absurd!

 2. Erwin1995

  Zo bewegelijk als een rots, ja. Hij heeft wat goede momenten gehad, maar persoonlijk vind ik hem niet Ajax-waardig.

   1. Erwin1995

    Kan ik je niet zeggen, Hurbie…. is gewoon mijn gevoel. Zit met mijn hoofd waarschijnlijk te veel bij hoe het ooit was. Denk dat ik wat realistischer moet zijn.

 3. FrankiC

  Beterschap. Uitstekende stand-in in het centrum en op links.
  Maar…… MATHIJS DE LIGT had daar al maanden horen te staan.

  1. KBouter

   Laten we wel ff reëel blijven. Vooral met je…had er al maanden moeten staan. Toen was die jongen pas 16!!

   Met 16 in de spits of meehobbelen op een goed middenveld is heel wat anders dan met 16 jaar centraal in de verdediging te staan, vooral met de VCL!!

  2. Dagrump

   Heerlijk om de ligt te zien spelen. Net 17 jaar als ik hem zie spelen. Is me al vaker opgevallen hoe volwassen hij speelt. Iemand zijn interview gezien na de wedstrijd. Echt een verstandige slime goede voetballer. Zie een soort Jan Vertonghen in maar dan al verder dan Jan. Blijf maar hard werken dan ga jij het denk ik nog heel ver schoppen!!

 4. -buitenkantje rechts-

  Hoop dat je snel hersteld Nick..
  Gelukkig hebben we goede vervangers die zodoende ook speeltijd krijgen.. Ieder nadeel heb…
  Achterin: Sinky… Riedewald.. de Ligt.. Tete

  1. ajaxfan2002

   Sinkgraven is nog geblesseerd riedewald vervangt sanchez in el tete vervangt veltman in el de ligt viergever…………en dan links?

   1. De seijs

    Ik zou Dankerlui op linksback zetten. Maar zoals het er nu uit ziet. Zal Bosz Westermann wel inbrengen en gaat Riedewald op linksback. ajaxfan2002

  2. Geroldkohlen

   hoop ook op een spoedig herstel, zeer degelijke speler geen hoogvlieger maar zelden een onvoldoende. misschien younes maar op linksback!😂😂

 5. dioajax

  beterschap nick….hoop dat het niet zo ernstig is en dat je weer gouw terug komt naar de elftal…

 6. FrankiC

  Een half jaar geleden was hij ook 17, als je iets wil verbeteren moet je eerst de feiten checken.

  Maar …… (daar zijn ze weer), reëel is dat je je beste spelers opstelt. Dat kan want De Ligt is zo sterk als een beer. En dan zo’n schot, nota bene met zijn chocolade been, dat kan de helft niet met zijn beste been.

  We missen sinds Vertonghen gewoon een goeie inschuivende CV met gogme ipv zo’n sjokkende twijfelaar als Riedewald. En die hebben in huis. Gewoon opstellen.

  1. KBouter

   Beetje lullig om je gelijk te halen met teksten zoals..je feiten kennen. Een half jaar geleden was hij net 2 weken 17, maar als jij zo je gram wilt galen mag dat van mij.
   Ben gedeelte verder met je eens..maar je kunt van een jochie die net 17 (vooruit…net 17, 2 weekjes half jaar geleden) niet verwachten dat hij ff de verdediging gaat doen in de CL, competitie, beker.

   1. FrankiC

    Ik verbeter nooit iemand op futiliteiten, maar áls je iemand terecht wijst, dan moet het ook kloppen. Niet handig en dat moet je jezelf verwijten ipv mij. Maar waar het om gaat is dat hij natuurlijk erg jong is voor een basisplaats. In zijn geval zeg ik: doen.

    Andersom zelfs vorige week, met al die geblesseerden in de achterhoede vond ik het onverantwoord om De Ligt met A1 mee te sturen, terwijl Westermann eruit gelopen wordt tegen Legia.

   2. EugAjax

    Sterkte Viergever we hopen dat je snel herstelt. Voor Ajax niet onoverkomelijk. Hij is vervangbaar. Word in Kopenhagen nog wel een puzzel! En laat dat nou net niet Bosz zijn hobby zijn. Die laat een klaargelegde puzzel liggen. Hopelijk weet hij wat hij moet doen nu. Succes met kiezen

    1. ritchy

     waarom staat hij dan niet vanaf het begin in de spits persoonlijk vind ik sierhuis bewegelijker dan dolberg maar traore is het oogappeltje van bosz

  2. -buitenkantje rechts-

   Helemaal eens FrankiC.. Behalve.. de laatste regel.. Ik vind Riedewald echt een groot talent.. Echt een voetballer. Zet hem maar op linksback.. Heb je echt een klasse linksback die zowel kan verdedigen als opbouwen.

 7. Dagrump

  Viergever zal wel flink balen! Vond hem de laatse tijd erg goed spelen. Beterschap man! Hopelijk valt het mee voor Viergever.

 8. Jimmy1971

  Wordt nu zeker wel een lastigere wedstrijd voor ons !
  Zo’n verdediging is totaal niet op elkaar ingespeeld ..
  Hopen dat de schade niet te groot wordt na de eerste wedstrijd ..

 9. JohnDoe77

  Hij speelt naar zijn mogelijkheden en heeft inzet. Hopelijk snel hersteld, maar wel fijn voor een geweldige De Ligt om ervaring op te doen!

 10. Widi

  We spelen toch eerst tegen Groningen?!! Zo onzinnig om dan al te speculeren over een wedstrijd van volgende week donderdag. Als de spelers dat ook deden, zouden we vaker verliezen.

Reageren is niet mogelijk.