There are no ads, please add some


Wie verdient volgens jou écht zo’n prachtig Ajax-trainingspak?

Normaal gesproken zijn jullie van ons gewend dat wij een prijsvraag plaatsen met daarbij een foto van een verborgen Ajax-speler met de vraag: Wie weet wie deze speler is? We wilden het nu eens anders doen. Het zou toch mooi zijn als zo’n Ajax-pak terecht komt bij iemand die écht een opsteker wel verdient?

Ken jij een Ajax-supporter in jouw omgeving waarvan jij vindt dat die wel een geluksmoment verdient, omdat het financieel, om gezondheidsreden of een andere reden, niet goed gaat of omdat deze persoon door een lastige periode is gegaan? Laat het ons dan weten. Wij pikken er eentje uit en zorgen dat die Ajacied zo’n mooi Ajax-thuistrainingspak krijgt!

Wat moet je doen?
Mail de naam van die persoon, zijn/haar adresgegevens, leeftijd en de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. Vergeet niet ook je eigen naam te vermelden. Vertel kort waarom volgens jou die persoon echt zo’n opsteker verdient! Wij nemen dan contact op met zowel jou als deze persoon om het pak persoonlijk te komen overhandigen. Inzenden kan tot en met zondag 5 maart a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!

Redactie AjaxFanzone.NL

 

De Uit-& thuis collectie is overigens nu met flinke korting te verkrijgen bij Bouds-Inn.nl.

 

Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting!

Gerelateerde posts

54 reacties

  1. FrankiC

   Niks daarvan. Ik vind dat ajaxpers in zijn blote kont de tuin van PB moet omspitten als we kampioen worden, in plaats van hem te overladen met cadeaus.

 1. SPHAFCA

  Ik, heb een trainingsbroek van Ajax gekocht zonder broekzakken.. als ik dat van tevore wist..

 2. De seijs

  Ik weet er wel een. Maar als jullie er ook Namen er op zetten dan houd het op! Dat gaat namelijk niet lukken!!!😂😂😂😂😂😂😂

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   Volgens mij was de grap al gemaakt hoor de Seijs, maar dan in het Engels.

 3. FrankiC

  Zouden ze er ook al Sam Larsson op willen drukken? Of doen ze dat in juli pas? Anders wil ik er Younes én Traoré op.

  1. FrankiC

   Lees nu het item pas in zijn geheel. Stuur ‘m maar naar Heerenveen. Weet niet of hem dat in dank wordt afgenomen.

 4. dioajax

  wow dat is een mooie pak zeg…had nooit een ajax trainings pak want was te duur om dat naar griekenland te bestellen dus heb ik pech…daarom zeg ik voor BobbyHarms die in nederland woont….wie Dan ook dit pak krijgt moet hij hem altijd dragen….t is een eer….

  1. Indojood

   Denk het niet dioajax. BobbyHaarms wil niets waar het huidige logo op staat. Ik ook niet trouwens.

    1. dioajax

     als ik het goed heb begrijpen indo….want ik wil de oude logo van onze AJAX weer terug zien ook…het oude gezicht terug geven van onze legendarische Ajax…

     1. BobbyHaarms

      Dioajax, hardstikke bedankt voor de eer man. 😃 Maar net wat Indojood zegt, ik draag alleen Ajaxspullen met het oude logo erop. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik nog een oude zwarte trainingsbroek bezit met die tuinkabouter erop, maar die gebruik ik voor het klussen. Maar aangezien jij helemaal in Griekenland woont en hier altijd hartstochtelijk aanwezig bent vind ik dat jij degene moet zijn die hem krijgt Dioajax!

     2. dioajax

      yoooh Bobby dank je wel man Echt?dank je wel dat jij mij hebt gekozen man… zal mooi zijn maar denk niet dat het makkelijk is…heb altijd bij foto quiz van ajax geschrijven maar nooit gewonnen….hahaha zal prachtig zijn man maar denk niet dat het gaat lukken voor griekenland…te duur en denk niet dat ze via de forum in deze topic gaan lezen…Alleen via email en niemand weet mijn email dus pech….hoop dat dit aan een mens gaat die in nederland woont en dat hij heel vrolijk zal worden…

     3. BobbyHaarms

      AFC Fanzone weet je emailadres vriend, moet dus geen probleem zijn om in contact te komen met je. Dus redactie als jullie dit lezen: trainingspak met de grootst mogelijke zorg naar onze Griekse Godenzoon Dioajax graag! Als er 1 land is waar Ajax ook thuishoort is dat Griekenland en ik weet zeker dat Dioajax hem met trots zal dragen!

     4. dioajax

      Yoooh maat dank je wel maat….dank je wel voor de mooie woorden…dank je wel…wens het alle beste voor je maat…zo is het want de logo van ajax is een griekse god….dus nederland en griekenland is 1…AJAX 4EVER…eens ajacied altijd een ajacied…dank jullie wel voor deze eer…

 5. BobbyHaarms

  Ik zat eigenlijk ook aan mijn zwager te denken die een voorkeur voor die gasten uit 010 heeft. Mijn zus is getrouwd met die kakkerlak en ik zeg hem altijd dat ie een erfenis kan vergeten in onze familie. Tenzij hij dit pak tot op de draad verslijt dan willen we er nog eens over nadenken 😁

 6. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Ik vond ook dat Dioajax hem moet hebben. Redaktie, jullie hebben via het profiel het emailadres van hem. Gewoon regelen 👍

  1. dioajax

   dank je wel man dank je….ik wens iedereen hier altijd gezondheid jongens met jullie zelf en jullie familie…dank je Ajaxbarcelona….dacht niet dat jullie me wilde hahahahahaha

  2. De seijs

   Ik denk dat als jij het aan de redactie vraagt, dat ze dat zeker doen! Ze luisteren immers altijd naar jou😂😂😂😂😂😂😂😂😂

   1. dioajax

    dank jullie wel jongens…denk het niet maar dank u wel allemaal…..groetjes van griekenland….

   1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Denk dat we met een delegatie moeten gaan. He redaktie!!!! Wakker worden😂😂 We willen het pakkie wegbrengen.

   2. dioajax

    hahahahahaha dank je wel Widi…dank je wel…had nooit dat verwacht van jullie allemaal…. (sorry voor mijn type foutjes als ik maak)

    1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

     In verhouding met een aantal hier is jouw Nederlands perfect. In ieder geval geinig 😂😂

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   👍 ff vraagje: dat is de juiste spelling? Geintje 😂😂😂

     1. Indojood

      Of “Terima kasih” in mijn moedertaal (Indonesisch). Letterlijk betekent dit: ik ontvang (terima) de gift (kasih).

 7. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Zo jammer dat niemand van de redaktie een reactie plaatst. Lezen ze wel mee of maken ze alleen het topic?

 8. Pascal

  Helaas heren en dames,
  Er staat duidelijk:
  ” Wat moet je doen?
  Mail de naam van die persoon, zijn/haar adresgegevens, leeftijd en de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl. Vergeet niet ook je eigen naam te vermelden.”
  Het reageren op dit artikel valt hier dus niet onder en wij zullen dit ook niet honoreren.

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   We kennen zijn naam en adres niet, zijn leeftijd niet en ook niet zijn maat. Wel weten we hier dat het een leuke, gave echte Ajacied is. Pascal waar een wil is is een weg. Vele forumleden willen het, jullie hebben de weg. Zo strak de regels volgen is nooit goed in het leven. Flexibiliteit moet er zijn. Toon dat jullie open staan voor creativiteit en alternatieven. Laat merken dat forumleden ook een stem hebben. Johan zou het ook een puik idee gevondenhebben 👍. Het is aan jullie.

   1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    De redaktie zit nog in vergadering hoorde ik. Dio schijnt steeds meer kansen te maken. Waarschijnlijk gaan ze akkoord onder de voorwaarde dat iedere forum bezoeker de site liked. Ja, ja ook de redaktie is gek van duimpjes. Dis Dio, blijf moed houden want het trainingspak kan nog steeds jouw kant opkomen.

Reageren is niet mogelijk.