There are no ads, please add some


KNVB gaat geen gebruik maken van doellijntechnologie bij aanstaande Klassieker

Afgelopen weekend werd de topper tussen feyenoord en Psv beslist door doellijntechnologie, het systeem wat in de tweede seizoenshelft in de kuip hangt. Scheidsrechtersbaas Dick van Egmond liet na afloop van die wedstrijd weten dat wat hem betreft het systeem ook gaat worden gebruikt bij de komende Klassieker op 2 april in de Amsterdam Arena, maar de KNVB heeft inmiddels besloten dat dat niet gaat gebeuren.

Een woordvoerder van de KNVB laat tegenover het Algemeen Dagblad weten dat men zich zal houden aan de afspraken die zijn gemaakt met de clubs. ‘We hebben aan het begin van het seizoen met alle clubs de afspraak gemaakt dat het systeem de eerste seizoenshelft in de Amsterdam Arena gebruiken, en de tweede seizoenshelft in de kuip. En daar blijven we ook bij, ook nadat de wedstrijd van afgelopen zondag beslist is door het systeem’.

Bron: AD

Gerelateerde posts

48 reacties

 1. BobbyHaarms

  Wel of niet, deze wedstrijd moet hoe dan ook gewonnen worden om nog enigzins kans op de titel te houden. Tenzij de KNVB-mafia er ook nog eens tussen gaat zitten met hun voorkeur voor die kakkerlakken..

  1. EugAjax

   BH geen calimero gedrag hoor past niet bij Ajax! We gaan die titel heus nog pakken! En idd laat die technologie maar gewoon in Rotterdam als afgesproken !

   1. BobbyHaarms

    Nee absoluut geen Calimerogedrag EugAjax, maar gewoon realiteitszin. Had pisvee gisteren gewonnen dan hadden we het nog enigzins in eigen hand gehad, nu niet. We kunnen zeggen wat we willen over die kakkies maar constant zijn ze wel, net als Ajax overigens. Maar zoals die 1e helft gisteren speelde Ajax zeker niet als een aanstaande kampioen. Enige wat we kunnen hopen is dat we zelf alles winnen en die kakkies nog een paar misstappen maken.

    1. EugAjax

     Ik bedoelde je opmerking over KNVB mafia qua Calimero gedrag 😄. Mbt Feyenoord. Zolang Feyenoord naar Arena nog moet is 1 misstap al genoeg. Doelsaldo gaan we nog inhalen !

     1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      12 doelpunten haalt Ajax niet meer in hoor. Of ze moeten de Ligt een vaste basis plaats geven.

     2. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Als je van het weekend een beetje hebt opgelet staat Ajax straks in de eerste helft gewoon met 4-0 achter met die instelling. Ajax gaat zo en zo niet alle wedstrijden winnen, dan hoeft Feijenoord het ook niet. PSV had moeten winnen afgelopen weekend. Je mag blijven hopen maar alleen met een wonder wordt Ajax nog kampioen. Laat Ajax gewoon het publiek maar eens vermaken.

     3. EugAjax

      Ja AB laten we over voetbalkennis hebben. Ajax gaat een wedstrijd tegen Feyenoord net zo beginnen als tegen Heracles! Dat is foute aanname 1, ik beweer nergens dat Ajax alle wedstrijden gaat winnen dat is foute aanname 2, PSV had moeten winnen afeglopen weekend want nu is Ajax kansloos voor titel, dat is foute aannamae nummer 3, en de bewering dat Ajax alleen publiek kan vermaken als ze geen kampioen worden is foute aanname 4! Het een sluit het ander niet uit sterker de kans word er zelfs groter door. Dus dubbele misser van je. 5 foute aannames van een echte voetbalkenner ahum. Misschien kan je Jonk even bellen voor advies! Fijna avond man 😂😂😂😂

     4. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Misschien trek jij conclusies uit mijn bijdragen die niet kloppen en komt dat vanwege je oogkleppen eugie zeugie. Jouw commentaar in het algemeen schaar ik simpelweg onder erg dom. Maar is heel erg leuk om gezellig op te schieten en op te zeiken. Je geeft telkens munitie voldoende of zoals de Seijs zou zeggen, voldoende minutie.

  2. dioajax

   gisteren was het een scandalige wedstrijd….knvb doet van alles om 010 kampioen te maken…ik Ben positive dat we kampioen worden….maar het is Echt scandalig hoe knvb scheidrechters en journalisten veel plezier doen over 010 dan ajax…WAAR is 010 in Europa? nergens…zij zijn ons aan het kijken vanaf hun bed…WIJ gaan kampioen worden met 4 punten voor 010. …

   1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

    Nu niet gek gaan praten dioajax anders moet je je trainingspak weer inleveren 😂. Ajacieden doen niet aan calimero gedrag. Wij hebben niemands hulp nodig en welke tegenwerking dan ook zal ons een zorg zijn.

    1. dioajax

     tuurlijk hebben we niemand nodig Ajaxbarcelona tuurlijk niet dat bedoelde ik….mischien heb ik het niet goed geschrijven my bad….hahaha ik kreeg het toch niet man higihihihihi…

 2. Charka53

  Wat een gelul je doet het wel of je doet niet of overal of nergens anders blijven er vragen en klachten.

 3. Jimmy1971

  Had niets anders verwacht van de bobo’s van de KNVB , staat KNVB eigenlijk voor Kan me Niet Verplaatsen in Betaald voetbal ..?

 4. JohnDoe77

  Wat een gedoe; het is er, het werkt dus zet het in. Schijnt duur te zijn en daarom nog niet overal ingevoerd…

  1. FrankiC

   Het schijnt in de eerste helft van het seizoen in de Arena te hebben gestaan en in de tweede helft in de Kuip. Dat is de sfdpraak. Niet meer aan tornen.

 5. vak411

  Tja.. de scheids moet natuurlijlk wel kunnen beslissen.. het zal de knvb toch niet gebeuren dat ze een doelpunt van feyenooit moeten afkeuren..

 6. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Vooral kleinere clubs kunnen het zich niet veroorloven. Kost zo’n € 400.000

  1. Widi

   Precies KBouter. En wie weet werkt het toevallig in ons voordeel. Ik vind het nogal Calimero gedrag wat ik in een aantal reacties lees.

 7. Dagrump

  Dat zouden we eigenlijk niet nodig moeten hebben. Gewoon met 3 goalen verschil winnen!! Maar als ik zie wat voor een energie fey erin stopt in veel wedstrijden petje af ! Daar kunnen wij nog wat van leren! Sorry dat ik het zeg!! Dat zou bij ons ook elke wedsrijd moeten en dan ook nog 94 min lang en tegen fey moeten wii net wat meer als als fey kunnen en moeten geven!!

  1. BobbyHaarms

   Klopt Dagrump en dat laten ze al een tijdje zien die kakkies, in dat opzicht kan Ajax hier af en toe nog een puntje aan zuigen (zie eerste helft tegen Heracles) Ik bedoel: hoe graag wil je nou eigenlijk kampioen worden?

   1. EugAjax

    Dagrump en BH erg aanstekelijk inderdaad wat ze laten zien in Rotterdam qua mentaliteit maar dit houden ze geen 34 wedstrijden vol. Verder gaat vergelijking met Ajax beetje mank want wij spelen stuk meer wedstrijden nog. We zullen dus af en toe krachten moeten sparen om dit op twee vlakken vol te houden. Na winsterstop dus beide 7 overwinningen en Ajax had lastiger programma. Kijk maar naar de rest van 10 wedstrijden. Moet raar lopen willen we geen kampioen worden

    1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

     Willen we Europees nu presteren of niet. Altijd dat gelul over meer wedstrijden moeten spelen op het moment dat dat gelul uitkomt. Van Europese wedstrijden wordt een team sterker en niet zwakker. Daarnaast gaat Feijenoord zaken langer volhouden dan jij wil doen voorkomen. Je commentaar op het voetbal wordt met de minuut zwakker en dommer. Dan dat super gelul over een lastiger programma en dan zelf zeggen dat Calimero gedrag ons niet past. Jij bent met een eierdop op je kop geboren. Tering wat ben jij dom en dan hier lopen poggen met cum laude. Dat blijft echt hilarisch.

    2. Widi

     Je zegt nu al 6 weken dat F het niet volhoudt Eug. Ondanks dat Ajax 6 keer won, staan we nog steeds 5 punten achter. Als je het nog 6 weken roept, zullen ze wellicht een keer punten verspelen. Maar dat kan ons ook overkomen. Jouw stelligheid is niet meer dan als bluf verpakte hoop.

     1. EugAjax

      Widi als ik de toekomst toch echt eens kon voorspellen………natuurlijk is het grote deel hoop, maar daadwerkelijk ook meer. Hoe houden beide clubs zich onder hoogspanning bijv. Welke ervaring heeft de club. Hoe houden spelers zich. Welk programma hebben beide clubs en hoe ligt dat historisch (en ja ik begrijp resultaten uit verleden zijn geen garantie voor toekomst). Ik heb geen enkele reden aan te nemen dat Feyenoord dit gaat volhouden (toegegeven ik had de 30 uit laatste 10 ook niet bij ze verwacht). Ajax heeft bewezen verschillende inhaalraces succesvol voltooid. Ajax is beter in jagen dan opgejaagd worden. We gaan het zien maar ik heb liever hoop dan dat ik het niet meer zie zitten zoals velen hier en dat maar voor slechts 5 punten en ze komen nog naar Arena. Zo een grote achterstand dat gaan ze nooit meer inhalen……….helaas zo ben ik niet

     2. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Ik kan de toekomst wel voorspellen. Eug is straks heel lang niet meer te zien op het forum.

     3. EugAjax

      Volgens mij kan je me nu ook al niet zien. Je gaat het namelijk pas zien als je het doorhebt! Verder is lezen niet je sterkste punt, hoewel je jezelf geweldig vind 😄, het evt niet meer verschijnen op dit forum hangt samen met evt uitschakeling Ajax in EL door Kopenhagen en niet door titelstrijd………en laat het hierboven daar nu net overgaan.

     4. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Goh en laat ik nu net de wedstrijd van Kopenhagen er aan verbinden. Maar ja, dingen met elkaar verbinden is niet je sterkste punt he. Je reageert trouwens lekker op iemand waarop je nu al tig hebt gezegd niet meer te reageren. Overigens vind ik mijzelf helemaal niet geweldig, is nergens voor nodig. Jij hebt meestal lappen tekst nodig om te proberen wat aanzien te krijgen hier. Best wel zielig.

     5. EugAjax

      AB ik heb de weddenschap met Ajax 1958, maar jij wringt je elke keer in gesprekken die ik heb met anderen……jij bent niet eens betrokkken en toch trek je het weer naar je toe…aandacht tekort wsl? Jonk lover spreek je

     6. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Shit, ik vergeet steeds dat jij hier een prive box hebt. Oh nee ….. gelukkig het is een openbaar forum waar iedereen op iedereen en alles kan reageren. Heel, heel, heel misschien ga ook jij dat ooit eens snappen. Ik zou bijna zeggen: Hup Kopenhagen. Scheelt Ajax wel weer extra wedstrijden. Komt, zoals jij het ziet, ook beter uit in de strijd met Feijenoord.

     7. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Oh ja, als je nu samen met de Seijs de darkroom probeert beloof ik dat ik jullie niet zal storen. 👍

     8. EugAjax

      Wat kan jij slecht lezen zeg. Ik beweer al tijden dat Ajax zeker in halve finale komt en kampioen word. Dat met Feyenoord ging in discussie om altijd maar meteen scherp te moeten starten. Dat gaat en kan niet gezien druk programma. Gelukkig hebben de echte profs dat door op het veld en dus verdelen ze hun krachten

     9. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Oh ja, jij hebt er voor gestudeerd he. Heel logisch dat je niet scherp start als je nog in een kampioensstrijd zit. Vooral ook je krachten verdelen naar de tweede helft tegen Feijenoord. Vooral sowieso een wedstrijd slap starten. Dat zijn de echte profs. Tering Eugie, heb je nu echt niet in de gaten hoe dom je lult? Als ik zo dom was geweest was ik denk ik dakloos geworden. Maar ja, in jouw ogen ben ik niet slim ………. 😂😂😂😂😂😂 wat ben ik blij dat ik dom ben 😂😂😂. Weet je, een tipje van de sluier. Ik verdien mijn geld als consultant in de sport. Echt waar. In een sport met een balletje. Heel raar, ze geven mij ook nog heel veel geld voor mijn advies. Kon het toch niet laten, het aan te geven. Was niet de bedoeling maar jij bent zo ongelooflijk dom.

     10. EugAjax

      Ik had al langer door dat je net als Jonk een consultant in de sport bent. Mss ben je wel een van zijn enge mannetjes……..of die kerel van BTSW uit Zeeland. Maar je echte pronkstuk zal wel Roda en ADO zijn hahaha. Sorry kon het niet laten. Maar goed ik heb altijd respect voor hard werkende mensen dus ook voor jou. Helaas ben je op dit forum geen schim van de succesvolle consultant. Dan hadden we mss nog echt wat kunnen leren anders dan bedreigingen etc. o wacht even nu ik dit zo typ, ben jij niet van die Russen bij Vitesse. Hoe zeiden ze dat ook alweer tegen De Wit: do not fuck with the Russen want dan knippen we je vingers eraf………….

     11. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Laat je wederom blijken van weinig zaken verstand te hebben. Dank voor deze bevestiging. Jij bent echt zo’n volgzaam tiep. Als het ook maar een beetje logisch in je oren klinkt volg je blindelings. Zie je reacties t.o.v. Trio BOS. Ze vertellen wat en jij slikt het voor zoete koek. Voor de buhne zeg je dat je alles op de voet volgt. Niet dus, dat doe je heel duidelijk niet. Elke beetje insider ziet dat direct. Maar jij hebt ook weer je volgers, je eigen makke schaapjes.

 8. -buitenkantje rechts-

  Ballen gewoon strak tegen het net! Heb je geen doellijntechnologie nodig..😈

 9. Dagrump

  Heb geen problemen met doellijn technologie. Er zijn inderdaad afspraken gemaakt! Vind eigenlijk wel dat het bij elke wedstrijd zou moeten zijn en niet een half jaar daar en dan een half jaar ergens anders. Als iedereen ( knvb en co ) eerlijker voetbal willen moeten ze de clubs maar tegenmoet komen met 💶💶💶

Reageren is niet mogelijk.