There are no ads, please add some


Kale en Kokkie: De Ligt was top en een aangename verrassing! (Incl video)

Ajax won zondag van Heracles, maar helaas won de koploper ook. Vandaag komt natuurlijk de actie van Jeroen Zoet voorbij en worden de mannen vergezelt door een bekende instagrammer en vlogger: Jessica Mensen.

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Gerelateerde posts

19 reacties

 1. Dagrump

  De Ligt is de nieuwe verbeterde Jan Vertonghen. Gaan we nog heel veel plezier van hebben !! Ga zo door kerel! 😜 (Qua lichaamsbouw )

 2. Dagrump

  Heeft zijn lichaamsbouw mee!! Groot, sterk , inzicht , speelt volwassen, denkt na bij bep momenten qua corners mee gaan of achterblijven. Als je naar het buitenland kijkt zie je dat jonge spelers eerder gebracht worden. Ipv hier rustig aan brengen enz enz.. !!

 3. EugAjax

  De Ligt word het volgende lichtend voorbeeld hoe het moet gaan in de Ajax opleiding! Ik vind het ook mooi dat hij zo goed is met Hulshoff. Zo zou het eigenlijk moeten zijn, dat een jeugdspeler altijd een oud Ajax icoon als sparringpartner heeft, en dan liefst 1 die op zelfde positie heeft gespeeld. Dus in dit geval ook weer mooi voorbeeld. Ga zo door De Ligt, je staat aan begin van iets moois.

 4. -buitenkantje rechts-

  Het contract van de Ligt moet zo snel mogelijk gelicht. Was lichtend voorbeeld en voor Ajax1 zeker niet te licht..

 5. BobbyHaarms

  Met een verdediging met daarin Tete, Sanchez en De Ligt kan je echt wel thuiskomen hoor! Geweldig talent, voor jaren vastleggen als het lukt.

 6. Jimmy1971

  Ja , en net wat Eug zegt , koppel zo’n talent aan een oudere Ajax speler die op dezelfde positie speelde , als mentor !!
  Dan zouden die spelers nog sneller stappen maken ..

Reageren is niet mogelijk.