There are no ads, please add some


Uitslag prijsvraag: Wie wint het Ajax-trainingspak?

1007prijsvraag_trainingspak

Hierbij de uitslag van onze prijsvraag van 17 februari j.l. De vraag was: Wie was de Ajax-speler op onderstaande foto. We ontvingen wederom vele honderden inzendingen. Veel foute inzendingen helaas, ook nu weer, maar de echte kenners hadden het allang gezien natuurlijk: Het is Lasse Schöne!

Uit het flink aantal goede inzendingen hebben wij Quincy Bovet uit Barendrecht er uit gepikt als winnaar. Gefeliciteerd Quincy met dat schitterende Ajax trainingspak! Het komt zsm jouw kant op! Voor al je Ajax-fanartikelen ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je (seizoen)clubkaarthouder dan krijg je op ALLE artikelen ook nog eens 10% korting! De gehele Ajax-collectie is nu verkrijgbaar met flinke kortingen oplopend tot wel 50%!

Lasse Schöne

Niets gewonnen? Niet getreurd! Binnenkort plaatsen wij weer een nieuwe prijsvraag met wederom de vraag: Wie is/zijn de Ajacied(en) op de foto? Ook dan is er uiteraard weer een leuke prijs te winnen en wederom is deelname geheel gratis!


Gerelateerde posts

5 reacties

  1. ajaxpers

    Die hopeloze trainer heeft weer zijn achterlijke opstelling bekend gemaakt. Hij was met zijn hoofd zeker bij 010.

Reageren is niet mogelijk.