There are no ads, please add some


Endt: ‘Traore is geen absolute wereldtopper; hij is in de actie niet intelligent’

Bertrand Traoré krijgt vooralsnog het vertrouwen van Peter Bosz. De 21-jarige rechtsbuiten heeft nog zeker niet zijn beste spel laten zien en de kritiek maar ook de concurrentie neemt toe. Justin Kluivert tikt nadrukkelijk aan de deur en met de Braziliaan Neres staat er weer een geduchte concurrent. Voormalig teammanager David Endt gelooft nog wel Traore, zo vertelt hij in het radioprogramma Sportcafé van RTV Noord-Holland.

“Ik vind hem een goede speler, hij heeft een behoorlijke kwaliteit. Ik vind het geen absolute wereldtopper van het niveau van Chelsea, maar voor Ajax is hij heel bruikbaar en heel nuttig. Een echte topspeler heeft meer intelligentie in zijn spel. Traoré heeft zijn actie, maar is in die actie niet intelligent.”

Traoré heeft bij Chelsea nog een contract tot de zomer van 2019. Hij speelde tot dusverre 23 wedstrijden voor Ajax. Daarin kwam hij tot zes doelpunten en vier assists. Met Ajax neemt hij het zondagmiddag in de ArenA op tegen Heracles Almelo.

Gerelateerde posts

62 reacties

  1. De Ajacied

   Nee zéér zeker niet,
   We zitten vaak op Younes te fitten, maar die heeft véél meer dreiging als Traore
   Van mij mag hij per direct terug hoor
   ❌❌❌

 1. Charka53

  Daar heeft David gelijk in , Traore kan net mee in de Nederlandse top en dat is ook niet veel dus zal hij toch eens wat moeten laten zien anders gaat hij maar op de bank , naast Younes.

  1. FrankiC

   Zelfvertrouwen is een broos fenomeen. David Endt doet een duit in het zakje en breekt een basisspeler publiek af! Dank je wel David. Waarom doe je dit en met welk doel wordt dit meninkje (van een gefrustreerde Endt) vervolgens gepubliceerd? Niet handig.

    1. FrankiC

     Van ons gaan er geen nieuwsberichten de ether in. Wij reageren wat in een appgroepje. Lijkt me wezenlijk verschillend. Meningen van vooraanstaande Ajacieden worden door de meute vaak als ‘waar’ aangenomen.

  1. KBouter

   David Endt is een zwaar gefrustreerd min ventje, het enigste wat hij doet is Ajax publiekelijk afzeiken.

   Ooit een gewaardeerd Ajacied, maar nu in mijn ogen mogen ze dat sneue mannetje bannen in de arena.

 2. De seijs

  David heeft zeker gelijk hierin. En van mij mag hij wel weer een functie binnen ajax. Het is een echte ajaxjood.

  1. FrankiC

   En nu hoeft hij al helemaal niet meee terug te komen, als hij zich negatief uit laat over basisspelers. Of hij gelijk heeft doet er niet toe.

   1. EugAjax

    Franki als iedereen niet meer mag terug komen als hij of zij commentaar op Ajax basisspeler heeft dan is Arena vanmiddag leeg schat ik zo in 😄

    1. KBouter

     Eug…en weer sla je de plank mis, waarom neem jij het op voor Engerd Endt, waar al bijna heel Arena Endt uitspuugd op een braakterein!

     1. EugAjax

      Kbouter ik neem het niet voor hem op ik heb hierboven net geantwoord naar je dat je in de regel gelijk hebt. Ik vind alleen hier zegt hij niks vreemds, zeg maar wat de gemiddelde Ajax supporter roept. Hij is nu supporter vandaar mijn grapje (zie smiley) naar Franki. Verder is hij idd behoorlijk gefrustreerd door verleden en daar blijft hij veel te lang in hangen.

   1. KBouter

    Die slaat op de post van Seijs…die krijgt nog 9 plusjes ook.

    Die zou zelfs Gaal en Davids weer een functie geven bij Ajax vermoed ik.

    1. Widi

     Ik denk dat Seijs een manier heeft gevonden om veel plusjes te krijgen. En dan bedoel ik niet zinnige reacties plaatsen.

 3. a.p.

  helemaal met de Seijs eens. Dave Endt hoort bij Ajax en Traore… ook geen Ajaxtalent. Van Chelsea moet hij spelen voor die huurprijs

 4. Hazez

  Traore moet eens wat sneller de bal afspelen scheeld hem 10 x bal verlies per wedstrijd . Ik vind hem niks ..

 5. afcadeluxe

  ook niet echt een ajaxspeler,zoals tegen legia telkens weer terugspelen,waarom niet die bal erlangs en de achterlijn of strafschopgebied opzoeken??

 6. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Als de speler niet intelligent is in zijn actie hoort hij gewoon niet thuis bij Ajax.

 7. Slingertje.

  Hij is alleen maar met zichzelf bezig en denkt niet in het teambelang waardoor hij Dolberg constant overslaat net als die Younes dat vaak doet.

 8. Dagrump

  Traore moet bijna altijd de bal aan de voet hebben hij gaat nooit de diepte in zonder bal je kunt hem zelden weg sturen in de diepte zonder bal. En ja hij kan wat mij betreft snel terug naar Chelsea. Zie liever iemand van de jeugd op zijn plek !!

 9. -buitenkantje rechts-

  Vind het een rare uitspraak van Endt..
  Niet goed genoeg voor Chelsea, maar wel heel bruikbaar voor Ajax?
  Ook in een votig topic gezegd.. We leggen de niem te laag. Wat niet goed is voor Chelsea is OOK niet goed voor Ajax!
  In het kort: De beste spelers moeten spelen.. Spelers die niet voldoen, doorselecteren.

  1. EugAjax

   BR ik ben het op zich eens in die zin dat wij Ajax zijn en dus CL niveau moeten nastreven dus jouw zin wat niet genoeg voor Chelsea is is niet goed genoeg voor Ajax bevalt me dus zeker. Het is alleen nu nog niet reeel. Persoonlijk denk ik dat we finale materiaal EL hebben en laten ze dat incl Traore maar eerste bewijzen en dan inderdaad doorselecteren naar een echt Ajax waardig niveau! Ajax moet geen genoegen nemen met middelmaat! Die houden we erin

    1. EugAjax

     Widi ik heb alleen beweerd dat een overwinning van Feyenoord beter is als een overwinning van PSV. Nu vechten we met 1 ploeg om titel en anders kwam PSV er weer bij. Je hoort het nu al aan reacties van PSV ze geven titelstrijd op. Daar was het mij om te doen. Dus als ik je blij maak met te zeggen wat ben ik blij dat je dit nu kan zeggen. Zeer zeker in mijn optiek is dit het beste resultaat wat Ajax kon krijgen. Pas over 10 wedstrijden kan je dan zeggen hoe het heeft uitgepakt toch? Je had het beter kunnen samenvatten door te zeggen: ” als PSV had gewonnen dan waren ze ons grootste comcurrent geworden en Feyenoord is zo vriendelijk geweest om ze uit te schakelen”. Dank je wel Rotterdam het is now between you and me! 😃guess wie de schaal gaat pakken ? En dat is Klaassen ja dat is Klaassen! 😃

     1. Widi

      Ik vind het onzin. PSV stond al achter ons. We hadden dat zelf in de hand. Nu is het nog steeds 5 punten achter op F. Zelfs als we van ze winnen, is dat niet genoeg.

     2. EugAjax

      Widi dat is puur cijfermatig. Ik wil weleens zien hoe Feyenoord gaat reageren als het in laatste pakweg 6-7 wedstrijden erop aankomt en het lang bijv 0-0 in een wedstrijd blijft. Blijven ze dan cool of worden ze dan nerveus. Ik schat PSV daar beter tegen bestand (zie vorig jaar toen ze bleven winnen na nederlaag tegen ons). Maar we gaan het zien. Jij hebt mss al opgegeven ik nog lang niet. 5 punten is niks in deze puntentelling zeker niet als ze nog naar ons komen.

 10. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Als Ajax de finale EL haalt dit jaar beloof ik voor altijd van dit forum te verdwijnen.

 11. Indojood

  David Endt, haha. Krijgt een hard plassertje van Inter. Wat deed die man toch bij ons?

  Ik vond het destijds een goede zet om Traoré te huren. Heeft echter niets laten zien dus weg ermee.

 12. Erwin1995

  Idd, weg met Traore, zeker nu we Neres hebben, Hij maakt ons geen greintje beter. Beetje een typ als R. Drenthe: besteed meer tijd aan zijn haar, dan aan de bal. Younes doet wel erg veel, maar bijna alles is zo ontzettend voorspelbaar. Kluivert, Neres, Younes en dan Larsson halen van H’veen. Mooie vleugelbezetting hebben we dan.

 13. Iamsterdam2015

  Traoré……….. ik heb het gevoel dat chelsea/ Traoré een eis hebben toen hij kwam en dat is dat hij TEN ALLE TIJDEN SPEELT!!! Helaas maar ik maak mij weer op voor 90 minuten ergernis

   1. Iamsterdam2015

    FrankiC ik hoop echt maar dan ook echt dat ik het mis heb. Maar heb jij een andere verklaring er voor?!? Younes speelt momenteel
    Slecht maar Traoré is gewoon TE erg. Hoe is het mogelijk dat hij blijft staan??! Shit… 1-0 kakkies

    1. FrankiC

     Oké, ik kan me niet voorstellen dat Ajax, of welke zichzelf respecterende club dan ook, dergelijk afspraken zou maken. (Misschien wel prijsafspraken dat als hij meer wedstrijden speelt dan 10, dan…). Ik vrees voor Traoré dat het een kwestie van weken is voordat Kluivert of Neres het stokje overnemen. Misschien gaat hij soms naar de spitspositie.

 14. Gero77

  Het vreemde is dat ie fatsoenlijk speelt op de afrika cup maar het in de reguliere compentities niet laat zien:….

 15. FrankiC

  Iemand die een functie ambieert laat zich niet in het openbaar zo negatief over een basisspeler uit. Of hij gelijk heeft, hetgeen betrekkelijk subjectief is, doet er niet toe.

  1. Iamsterdam2015

   Tja….. dan is geen enkel commentaar van wie dan ook
   relevant want dat commentaar is dan ook weer betrekkelijk subjectief…. maar goed we kunnen en mogen er beiden anders over denken. Fijne pot straks 👍🏻

   1. FrankiC

    Ik borduurde even voort op De seijs die zijn dat Endt wat hem betreft een functie mocht krijgen. Verder weet ik dat het afscheid hem zwaar viel.

    1. -buitenkantje rechts-

     Koos destijds voor het “kamp v Gaal” en had zijn bedenkingen over de revolutie van JC.. Herinner me de berichten nog van het ongemakkelijke “kopje koffie” met vd Sar.. Twee tegenpolen.. zie het zo voor me.. Sar de pratende hark en Endt de pratende vertrouwenspersoon en cultuurbewaker.. Ontegenzeggelijk een Ajaxman, maar met een onduidelijke vage functie.. Teammanager/vertrouwenspersoon/cultuurbewaker.. Gaf weinig zichtbare toegevoegde waarde binnen de organisatie. Toch jammer dat dit soort Ajacieden nu een rancune voelen tov Ajax..

     1. KBouter

      Te dom om te poepen die Endt…had een functie bij Ajax, waar alles gedigitaliseerd werd en hij had nog nooit van het woordje “Enter” gehoord, en wou dat ook niet.

      Duidelijk de keuze voor v Gaal gekozen en verkeerd gegokt. Tijdens de revolutie anti Cruijff en duidelijk de kant voor VGaal, Davids en Ten Have gekozen. Geen podium meer geven deze Engerd

 16. Jimmy1971

  Traore kan echt heel goed voetballen , hij weet het dit seizoen alleen te vaak opvallend goed te verbergen ..

 17. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Wel goed zo’n topic. Wordt nogmaals duidelijk wie je hier op het forum wel en niet serieus moet nemen. Wie er wel en niet voor de lijn Cruijff zijn, wie graag Jonk terug zouden zien en, belangrijk, wie er uiteindelijk verstand van Ajax hebben.

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   Een cursus volgen waar de naam van Johan aan verbonden is maakt je nog geen kenner en volger van het bedoelde Ajax systeem. Daarnaast zijn sommigen beter in dakdekken dan in Nederlands 😂

   1. EugAjax

    Hey nitwit, buiten het feit dat je ongelooflijk veel originele teksten heb, zeg maar twee zinnen, en een paar woorden moet je eens naar je eigen nicknaam kijken. In naam van Johan en Piet. Een zeer mooie en respectvolle naam van twee grote Ajax iconen. Echter weet jij wel dat Keizer Piet een van de grootste criticasters was van de Cruijff revolutie? Piet was wsl ook geen kenner dan? En dan zal all mighty Jonk dat wel hebben. Blijf doorgaan met schofferen van echte Ajacieden. En kom eens met echte voetbalbojdragen. Kunnen we eindelijk eens horen of jij heel veel voetbalverstand hebt………overigens zal ik je meteen helpen. Ik beweer dat ik ook geen kenner ben. Ik ben slechts supporter. Maar voor een niet kenner heb ik soms nog gelijk ook 😄😄😄. Fijne avond weer vriend !

    1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

     Spiegeltje spuegeltje aan de wand, wie is de grootste nitwit van het land …….. yep Eug de zeug.

     1. EugAjax

      Je bent onverbeterlijk kleuter. 👏👏👏👏👏 ik heb gelukkig weer kunnen bijdragen om je burn out te voorkomen. Nu moet je het weer even zonder mij doen

     2. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Oke dan heb ik het laatste woord, jammer voor jou. Oh ja, verdiep je eens echt in de Ajax historie en het Ajax voetbal. Je steekt er vast iets van op.

Reageren is niet mogelijk.