There are no ads, please add some


Selectie voor duel met Heracles, Sinkgraven, Nouri en Cerny ontbreken

Peter Bosz heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het thuisduel tegen Heracles Almelo. Daley Sinkgraven ontbreekt nog steeds wegens een blessure aan zijn enkel. Ook Abdelhak Nouri (enkel) en Vaclav Cerny (lies) ontbreken. Ajax – Heracles begint zondag om 16:45 uur.

Selectie:

Andre Onana
Diederik Boer
Kenny Tete
Joël Veltman
Davinson Sanchez
Heiko Westermann
Nick Viergever
Matthijs de Ligt
Jairo Riedewald
Davy Klaassen
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Hakim Ziyech
Donny van de Beek
David Neres
Bertrand Traoré
Amin Younes
Mateo Cassierra
Kasper Dolberg
Justin Kluivert

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

29 reacties

 1. JohnDoe77

  Laten we een keer proberen met:

  Onana
  Tete/Sanchez/De Ligt/Riedewald
  Klaassen/Ziyech/Schöne
  Neres/Dolberg/Kluivert

  Kan wel gaaf zijn en krijgt Dolberg ook weer eens bruikbare ballen!

   1. Charka53

    Of Bosz blind is geloof ik niet omdat er geen hond naast hem staat op het veld maar JD77 heeft wel een mooie opstelling.

  1. dickst14

   in gametalk had ik dezelfde opstelling op de Ligt na. Jammer, maar het zal helaas niet zo zijn.

 2. -buitenkantje rechts-

  Bosz gaat niks aan zijn basis veranderen.. Kluivert als back-up voor Traoré en Younes.. Achterin met Viergever.. Riedewald.. Sanchez .. Veltman.

  1. RobbyZ

   JohnDoe77 heeft de perfecte opstelling hier boven maar omdat het zo goed gaat de laatste tijd houd hij natuurlijk vast aan z’n dreamteam! 😡

   1. -buitenkantje rechts-

    Dat verwacht ik idd RobbyZ.. maar laat me graag verrassen. We gaan het morgen zien.

 3. JohnDoe77

  Wat hij ook opstelt; eerst moeten de lampies van de kakkies winnen en dan moeten wij vlammen! Alleen dan krijgen ze in 010 knikkende knieën en kunnen wij het afmaken! Dus voor deze gelegenheid; BOEREN, BOEREN! 😉

 4. Jimmy1971

  In de 1ste helft gelijk proberen genoeg afstand te nemen , dan wat basisspelers rust geven , en dat geeft ook rust bij de spelers die tegen het eerste aanhangen !
  F-pisvee kon wel eens gelijk worden en dat kon voor ons wel eens uitstekend uitpakken op het einde ..

 5. Dagrump

  Het is inderdaad een mooie en lijkt mij een goeie opstelling van JohnDoe77!! Bosz leest dit ook 😜 en nu gaat de opstelling er niet zo uit zien als JD77 schreef jammer genoeg !

 6. Dagrump

  Wat zou beter zijn als psv wint of als ze gelijk spelen. Qua punten saldo laat ze maar gelijk spelen maar dan naar doelpunten saldo zeg ik laat psv morgen maar winnen toch ?

 7. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Ik hoop dat ik de tweede helft nog wakker ben op de tribune.

   1. De seijs

    Ja hij zit altijd in zijn eentje. Met al zijn verwensingen en bedreigingen wil niemand bij hem horen.😂😂😂

 8. EugAjax

  Een van de kwaliteiten van een trainer zou moeten zijn dat hij tijdens wedstrijd het verschil moet maken. Met wissels bijv. Ik lees net op VI dat Bosz zijn wissels dit seizoen nog niet gescoord hebben, als enige ploeg in Nederland. Erger zelfs bij Maccabi is het hem niet gelukt. Een wissel in te brengen die scoort. Zal hij dus een gebrek aan vertrouwen hebben in eigen kunnen dat hij dus altijd zo laat wisselt? Ik vind het in ieder geval een opvallende statistiek

 9. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Van belang is of de wissel een verschil kan maken, of de wissel zelf scoort is van geen enkel belang. Het punt is alleen dat Bosz vaak, net als Frank destijds, de wissels erg laat inzet. Dan krijgen ze ook minder de kans iets toe te voegen of te veranderen aan het spel laat staat te scoren. Op zich een heel dom statistiekje eigenlijk en van nul en generlei waarde.

  1. EugAjax

   Seijs eens een statistiek is in voetbal een hulpmiddel waar je informatie uit kan afleiden. Het is natuurlijk niet leidend, maar misschien kent Bosz zijn eigen tekortkoming en wisselt hij daarom elke keer zo laat. Geen zekerheid dat het zo is maar het gaf me te denken toen ik het las

 10. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Uit statistieken blijkt ook dat voetgangers op zebrapaden minder vaak bij een ongeluk betrokken zijn dan voetgangers die niet bij een zebrapad oversteken. Niet elke statistiek is zinvol.

 11. EugAjax

  Dat is dus zeker wel een waardevolle statistiek, betekent dus dat je beter kan oversteken bij een zebrapad. Zeer waardevol, alleen niet als jij in de buurt bent………En je hebt het idee dat Seijs of ik daar loop 😄😄😄.

Reageren is niet mogelijk.