There are no ads, please add some


Gametalk Ajax – Heracles: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat er dit weekend de thuiswedstrijd tegen Heracles op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens geven wij weer een mooie tekening weg van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – Heracles begint zondag om 16:45 uur.


Gerelateerde posts

31 reacties

  1. De seijs

   Wie er ook zal staan in het veld, het gaat ajax punten kosten tegen Heracles. Hoop natuurlijk van niet maar het zal de spanning zijn morgen. En bij ajax kunnen ze daar volgens mij niet mee omgaan.

   1. vak411

    Wat een onzin.. al weken niet sprankelend maar geen goals tegen en alles winnen… en de spanning is de reden. Wat een onzin. Die kakkerlakken… bij hun gaan we vanaf morgen zien hoe ze met spanning om kunnen gaan..

     1. EugAjax

      BR ik ben wsl een van de weinige of misschien wel de enige die het niet erg zou vinden als Feyenoord wel wint. Ik schat PSV hoger in komende 10 wedstrijden, en Feyenoord komt nog naar Arena. Daarnaast is programma Feyenoord zwaarder als die van ons en moeten wij naar Eindhoven. Alles bij elkaar opgeteld zou ik het niet erg vinden als het na morgen alleen nog maar ouderwets tussen Ajax en Feyenoord zal gaan!

     2. -buitenkantje rechts-

      Toch zie ik het gat van 5 pnt liefst zo snel mogelijk kleiner worden. Bij verlies Fey hebben we het volledig zelf in de hand.

 1. Charka53

  Deze moet gewoon gewonnen worden en het zou best een leuke partij kunnen zijn omdat vind ik Heracles ook aanvallend wil voetballen.

 2. Widi

  Onana
  Veltman Sanchez Riedewald Viergever

  Ziyech Schöne Klaassen
  Traoré Cassierra Younes

  Tweede helft zo snel mogelijk Appie, Donny en Neres erin.

  1. De seijs

   Cassiera is er een die het niet gaat redden bij ajax. Als jij er een beetje kijk op heb widi moet jij dat toch kunnen zien. Die jongen is te ligt voor ajax. Jammer maar te ligt bevonden.

     1. De seijs

      Zou kunnen maar ik heb in de gaten dat jij er niet helemaal bij bent vanavond. Dus moet ik je even corrigeren. Dus doe je best.

     1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Vrapand en te ligt, daarnaast is het zo en zo een fijt. Echt, op het schoolplein van de kleuterschool leerde ik al beter Nederlands dan ons Seijsje

 3. Erwin1995

  Sorry……maar “te ligt”….? Maar goed, Heracles moeten we toch minimaal met 5 – 0 opzij zetten?

  1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

   Beste Erwin, de volledige eerste zin betreffen woorden en zinsbouwen die onze de Seijs gebruikt. Als jij alleen “te ligt” er uit pikt is het helaas met jouw Nederlands ook niet best gesteld.

 4. EugAjax

  Ik ben benieuwd, normaal een wedstrijd die we makkelijk moeten winnen. Morgen zal zwaar genoeg worden door afgelopen donderdag. De spelers zaten er stuk voor stuk doorheen op het eind. Zoiets werkt door. Beste middel hiertegen zorgen dat met rust verschil twee doelpunten is minimaal en dan de jeugd zijn minuten laten maken

  1. vak411

   Juist Eug! Trouwens.. de jongens zijn moe maar het halen van de volgende ronde in europa zal ook een boost geven!

  2. Erwin1995

   Mee eens, Eug. De rust in met een paar doelpunten voorsprong. En wat jonkies er in in de 2e helft.

 5. -buitenkantje rechts-

  Zelfde 11 als afgelopen wedstrijd. Kluivert zal als back-up dienen voor zowel Younes als Traoré.

 6. Iamsterdam2015

  Traoré……….. ik heb het gevoel dat chelsea/ Traoré een eis hebben toen hij kwam en dat is dat hij TEN ALLE TIJDEN SPEELT!!! Helaas maar ik maak mij weer op voor 90 minuten ergernis

Reageren is niet mogelijk.