There are no ads, please add some


Heiko Westermann gefrustreerd over bankzitten

Heiko Westermann maakt zelden speelminuten in het eerste van Ajax en in een interview met Die Welt laat hij weten dat dit hem wel wat frustreert. ‘Afgelopen zomer heb ik gesproken met de verantwoordelijken bij Ajax en zij wilden een speler die ervaring bracht en die de jonge jongens kon begeleiden. Iemand op wie je kunt vertrouwen. Ik vond het een aantrekkelijk aanbod en daarom verliet ik Real Betis Sevilla. De jongens achterin bij Ajax doen het alleen erg goed en daarom zit ik vaak op de bank. Dat frustreert, ja.’ Westermann geeft aan dat niet zeker is over zijn toekomst bij Ajax: ‘ Of ik het tot de zomer van 2018 zo volhoud, kan ik echt niet zeggen. Ajax is een opleidingsvereniging en zo heel erg goed pas ik daar met mijn 33 jaar niet meer in.’

Gerelateerde posts

34 reacties

   1. Litmanen

    Ik kan wel begrip voor hem opbrengen. Hij is met een bepaald vooruitzicht gehaald. Na een vervelende start heeft hij niet meer gefaald, maar kwalitatief komt hij te kort.

    1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

     Ff serieus. Westermann wist niet wat hem gebeurde toen Ajax kwam. Dat had hij nooit durven dromen. Natuurlijk zei hij gelijk ja maar ook in de wetenschap dat hij erg weinig zou kunnen toevoegen. Als hij anders heeft gedacht is het met zijn zelfkennis qua voetbal erg slecht gesteld.

 1. dickst14

  Hij ken er ook niets aan doen. Ik snap niet waarom ze hem hebben genomen want hij kan niet met ruimte in zijn rug spelen. Dus ongeschikt voor het Ajax voetbal.

  1. Kingerwin

   Zo is het. Lijkt mij prima gast, maar past absoluut niet in systeem. Enorme beleidsmatige fout van Ajax om hem te halen, ongeacht wat hij heeft gekost of verdiend

 2. Ronald96

  Denk dat hij zijn eigen kwaliteiten overschat heeft. Iedereen zag vanaf dag 1 dat deze speler niet goed genoeg is voor een basisplaats.

  1. FrankiC

   Ajax heeft zijn kwaliteiten overschat en niet andersom. Ajax had op zijn minst moeten weten/testen wat zijn draaicircel en snelheid is voor een team dat ver van eigen goal speelt.

   1. -buitenkantje rechts-

    Op advies van vd Vaart is het verhaal.. Kan het me haast niet voorstellen. Zou vreselijk amateuristisch zijn..
    Feit is dat deze man alle kwaliteiten mist voor Ajax.. Een miskoop.

 3. fjonkman

  Heiko is een verdediger die je goed kunt gebruiken als de tegenstander je met de rug tegen de muur zet, en je overlopen dreigt te worden, maar zijn nut vervliegt zodra je met ruimte achter je moet gaan verdedigen. Dan heb je eigenlijk niet veel aan hem. Maar wel handig om erbij te hebben als je onder druk komt te staan

 4. AFCA my World

  Bye bye Heiko,ik was toch al niet tevreden met je komst dus van mij mag je heel snel vertrekken !

 5. Widi

  Toch mooi dat het zal blijven bij 1 jaar. De meeste wedstrijden was hij foutloos. Komende zomer elkaar een hand geven en verder.

 6. Teuntje

  Waarom wordt hij hier zo genadeloos hard aangepakt? Hij komt met verwachtingen naar Amsterdam, die vervolgens niets waard blijken te zijn. Dat hij baalt lijkt me niet meer dan logisch, toch?

  1. -buitenkantje rechts-

   Heb je helemasl gelijk in.. hem is kennelijk iets voorgeschoteld dat niet is uitgekomen.

 7. Bigboss

  Als je nou wat beter was geweest. Dus trainen en beter worden en anders in de zomer je koffers pakken en ……

Reageren is niet mogelijk.