Onana: ‘Hoop dat de daders worden gepakt, heb er wel iets van meegekregen’

Andre Onana laat weten dat de oerwoudgeluiden van afgelopen zondag tijdens het uitduel met Vitesse hem niet onopgemerkt zijn gebleven. De KNVB heeft inmiddels een vooronderzoek gestart en ook Onana hoopt dat de daders worden gepakt, zo laat hij weten tegenover De Telegraaf.

‘Tijdens de wedstrijd heb ik er wel iets van meegekregen maar wat kan ik er aan doen. Het is belangrijk dat de personen die hier verantwoordelijk voor zijn worden gepakt. Ik heb er nog niet met trainer Bosz over gesproken maar wellicht komt dat nog’. Vitesse heeft inmiddels excuses aangeboden aan Edwin van der Sar en zegt er alles aan te doen om de daders op te sporen. Donderdag werd bekend dat de aanklager betaald voetbal een vooronderzoek is gestart naar de oerwoudgeluiden.

Bron: De Telegraaf

Zie eerder bericht:
21-02-2017 KNVB en Vitesse onderzoeken apengeluiden richting Onana

Related posts

19 Comments

  1. nick-afca95

    Een excuus gericht naar Andre lijkt me ook wel op z’n plaats. Verder moeten de daders uiteraard een levenslang stadionverbod krijgen. Dit soort tuig hoort niet in een voedbalstadion. Ze zullen echter wel weer een slappe straf van 2 seizoenen ofzo opleggen.

    1. AJAX 2001

      mee eens,
      dat soort hersenloze mensen horen niet thuis in het voetbal! Stadion verbod voor het leven

        1. HURBIE

          Franse voetbalbond pakt het meteen goed aan
          Bepaalde vakken worden drie thuiswedstrijden gesloten vanwege apengeluiden tegen Mario Ballotelie en bij herhaling een punt in mindering
          Kan de KNVB wat van leren

    2. AjaxKat

      Vind echt dat die gasten aangepakt moeten worden, maar ik dacht dat ik van de week ergens las dat Onana excuses had geaccepteerd van Vitesse. Als je dat doet dan is het wel opvallend dat je er nu weer op terugkomt.

      1. EugAjax

        AjaxKat, oneens. Excuses kwamen van de club Vitesse en niet van de supporters zelf. Het is gewoon een logische tekst op een vraag. Iedereen zou moeten hopen dat daders gestraft worden voor dit

  2. -buitenkantje rechts-

    Vreemd dat Bosz er niet met hem over gesproken heeft.. Heeft op alle fora gestaan en in de kranten, maar de trainer heeft er nog niet over gesproken met de speler.
    Ben benieuwd wat de aanklager van de KNVB gaat doen.

    1. KBouter

      Kijk..dat snap ik nu ook niet..je staat dagelijks met hem op het trainingsveld.

      Wat voor moeite kost het om ff 3 minuten met zó n gozer daar over te praten.

      Of zou Peter communicatief toch niet zo sterk zijn.

  3. Charka53

    Laten we maar weer hopen dat ze er een paar aanpakken , nu in verkiezingstijd hoor je de partijen overniets anders dan over normen en waarden maar helaas er wordt niets mee gedaan.

    1. Widi

      Normen en waarden zitten in mensen. Of niet. Ieder bepaalt zijn eigen mate van fatsoen. En bij iedere club lopen teveel mensen met te weinig fatsoen. Of te weinig werkende hersencellen.

        1. Widi

          Dat zou bij jou en mij werken. Maar wij misdragen ons sowieso niet. En juist bij degenen die zich misdragen werkt waarschuwen vaak niet. Misdraging is een keuze. Er zit nu eenmaal verschil in mensen.

          1. Widi

            Ja. Ik hoop dat Onana het zo kan zien: ze proberen hem te raken omdat hij het zo goed doet. Hij staat gewoon heel sterk te keepen. Ik begin zelfs bij een schot van de tegenpartij al te denken dat Onana hem toch wel pakt.

    1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Kijk uit Onana, als de Seijs je gaat steunen zit er wat achter. Volgens de Seijs ben jij er eentje van “dat soort”.

  4. Jimmy1971

    Gewoon onverstoorbaar doorgaan met 1 van de beste keepers van de wereld worden , Onana !!
    De enige statement die deze mensen maken , is dat ze aan iedereen laten zien , hoe dom ze zijn ..

  5. JohnDoe77

    Laat je niet gek maken Onana, je bent een topper! Kunt een legendarische Ajax keeper worden als je nog een seizoen of 4 blijft!

Comments are closed.