Owusu keert per direct terug bij Ajax na korte verhuurperiode aan Excelsior

Leeroy Owusu is terug bij Ajax na een korte verhuurperiode aan Excelsior. ‘Het is niet geworden wat we er allemaal van verwacht en gehoopt hadden’, zegt algemeen directeur Ferry de Haan. ‘Na zijn tijdelijke verwijdering uit de selectie zijn we tot de conclusie gekomen dat het voor beide partijen beter is om uit elkaar te gaan en de juiste focus neer te leggen bij waar we mee bezig zijn’. Owuso kwam vijf keer namens Excelsior in actie in de Eredivisie. In de openingswedstrijd van het seizoen maakte hij uit tegen FC Twente zijn enige doelpunt in het shirt van Excelsior.

Bron: Excelsior

Related posts

17 Comments

  1. JohnDoe77

    Gebrek aan talent aan mentaliteit gaat nooit brengen wat je er van hoopt. Je geblesseerd afmelden voor Jong Excelsior omdat je vindt dat je in de basis van Excelsior hoort terwijl je op eredivisie niveau nog niets gepresteerd hebt is niet sterk. Terecht dat Excelsior hem terug stuurt, jammer dat hij vorig jaar tot juni 2019 verlengd is!

    1. De Ajacied

      Idd ja instelling en mentaliteit komt deze jongen te kort,
      Beetje dom van hem hoor
      De weg van een echte prof is nog lang Owusu dus ga er iets mee doen.
      Anders ben je dadelijk een mislukt talent en dat wil je toch ook niet,
      Dus train je longen uit je lijf jonge en ga ervoor
      ❌❌❌

  2. Gert Ajax

    Niet gelijk afschrijven zo gozer mischien speelt die straks weer top.
    Ze zullen bij Ajax toch wel zijn talent zien anders geen contract tot 2019.
    En dan nog in kakkerlakkenstad kan je nooit wennen lijkt me?

    1. FrankiC

      We zijn dit jaar eindelijk schoon schip aan het maken door dergelijke omhooggevallen youngsters te lozen! Bereid je toch maar voor op een afscheid Gert Ajax. Mentaal onvoldoende: niet blijven soebatten!

  3. FrankiC

    Hoe vergooi ik een carrière! En wat moet je ermee?
    Van basisspeler bij Excelsior, via de bank naar de tribune, voorbijgestreefd door Kuijpers (ex-Ajax), niet op komen dagen bij Jong-Excelsior, disciplinair geschorst wegens houding en gedrag, mag dit seizoen niet meer voor Ajax uitkomen, alleen maar trainen…. en niemand lijkt aan zijn kwaliteiten te twijfelen. Owusu toch.

  4. -buitenkantje rechts-

    Heb wel eens vaker geschreven dat tallent alleen niet voldoende is.. Als voetballer moet je je realiseren dat je met topsport bezig bent.. Je hele leven moet ingericht zijn op de sport die je beoefend. Wat je eet, wat je drinkt, hoeveelheid slaap, regelmaat, trainingsintensiteit, alternatieve trainingsmethoden, de wil om te slagen.. Het hele totaalpakketje bepaalt of je de top haalt.. Het is echt 11.55 voor Owusu.. Anders maar denken aan een maatschappelijke carriëre en werken tot aan je 67e..

    1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      Dit soort lui? Goh, zou het iets te maken hebben met afkomst? Beste redaktie, lees toch eens een keer mee. Dit gluiperige anonieme racistische gedoe is weerzinwekkend. Als jullie dit laten staan conformeren jullie je aan zijn gedachtengoed.

  5. Jimmy1971

    Niet alleen een slechte mentaliteit , maar kennelijk ook oliedom !!
    Als je als voetballer bij Ajax je geld mag verdienen , en het dan zo verkwanselen ..

Comments are closed.