Sinkgraven ook onzeker voor thuisduel met Legia

Daley Sinkgraven liep in het Europa Leagueduel tegen Legia Warschau een enkelblessure op en moest daardoor het competitieduel van afgelopen zondag tegen Vitesse laten schieten. Het blijft echter de vraag of Sinkgraven aankomende donderdag wel in actie kan komen tijdens de thuiswedstrijd tegen Legia.

Afgelopen maandag trainde Sinkgraven nog apart van de groep. Nick Viergever nam afgelopen zondag zijn plek op de linksbackpositie over en Jaïro Riedewald speelde centraal in de defensie. Mocht Sinkgraven afwezig zijn dan lijkt het aannemelijk dat trainer Bosz opnieuw kiest voor deze oplossing. Kenny Tete mist sowieso de wedstrijd tegen Legia na zijn rode kaart in Warschau en zal de return vanaf de tribune moeten volgen.

Bron: VI

Related posts

26 Comments

    1. Charka53

      Voor hem wel ja De seijs , ik vond de linkerkant afgelopen weekend niet slecht hoor , die maar laten staan.

        1. HURBIE

          Stonden nu echte verdedigers te verdedigen met meer rust en stabiliteit in hun spel als met sinkgraven zet die maar eens linksbuiten
          Hij straalt nog steeds meer aanvaller als verdediger

    2. KBouter

      Dat zal inderdaad jammer zijn, maar Riedewald is een prima alternatief gebleken, alhoewel Riedewald zal doorschuiven naar het centrum.

    3. KBouter

      de Ligt waarschijnlijk ff in de wachtkamer gezet door Bosz, of zal hij toch spelen. Ben benieuwd of de Ligt vanavond de hele wedstrijd speelt, ivm donderdag.

    1. FrankiC

      HELLUP,
      we zitten wel erg dun in de verdedigers zonder Tete, Sinkie, Dijks, De Ligt (of zou die er na Moskou gewoon bij zijn; beide wedstrijden thuis!).

      1. -buitenkantje rechts-

        Voor de dubbele bezetting ben ik idd benieuwd hoe Bosz dit oplost.. Basis is denk ik wel duidelijk. Viergever.. Riedewald.. Sanchez.. Veltman

        1. Remco425

          Zal inderdaad zelfde basis zijn als afgelopen zondag. Balen voor Sinkgraven, maar gelukkig hebben we prima vervangers. Voor Jairo de mogelijkheid zich te bewijzen nu.

          1. Litmanen

            Ook balen voor Ajax. Juist tegen Legia heb voetballers nodig die aanvallend iets toevoegen.
            Sinkgraven is een gevaarlijke valse linksbuiten als Younes naar binnen trekt.

  1. EugAjax

    Zonde voor Sinkgraven en ook voor Ajax. Ik blijf het een aderlating vinden. Alternatief met Viergever en dan Riedewald in centrum is ook goed genoeg om Legia te verslaan.

  2. FrankiC

    Erg jammer, zeker nu zijn directe tegenstander en aanvoerder Radovic geschorst is. Alternatief is meer dan acceptabel, maar er moet dan ook niemand wegvallen. Zeker nu De Ligt tegen Moskou meedoet. Hoe handig is dat? Zitten we zo toch weer misschien met Westerman en die is niet van de startsnelheid en pirouettes.

    1. -buitenkantje rechts-

      Oja! Westermann hebben we ook nog.. haha! Gek dat hij al uit mijn beleving verdwenen is..

      1. FrankiC

        Deja vu? Schrijf je dit telkens als het over Westerman gaat? Ik schrok wel even toen hij inviel. Een verschijning die ook niets weg had van een voetballer.

        1. -buitenkantje rechts-

          Leek meer op een 40er die stram en houterig nig een balletje wil tikken..
          Armoedige vertoning.

  3. -buitenkantje rechts-

    Wederom een mooie gelegenheid voor Riedewald om speeltijd te krijgen. Hup Riedewald!
    ?

      1. KBouter

        Tete is inderdaad geschorst, maar om nu meteen te zeggen dat je hem zou passeren is ook onzin.

        Verdedigd was Tete een absolute versterking vorige week, afgelopen weekend bakte vond ik Veltman verdedigend er weer helemaal niets van!

  4. JohnDoe77

    Vandaar ook de smiley! Hij speelde goed, jammer dat hij door de domme schorsing niet door kan pakken nu!

Comments are closed.