Engelsman Taylor fluit Ajax – Legia, Higler Ajax – Heracles

De Engelsman Anthony Taylor fluit aanstaande donderdag de zestiende finale van de Europa League tussen Ajax en Legia Warschau. De 38-jarige scheidsrechter fluit wekelijks in de Premier League en in de Engelse bekertoernooien. De eerste wedstrijd in Warschau eindigde vorige week in 0-0. Ajax – Legia begint donderdag om 19:00 uur. Voor het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en Heracles is Dennis Higler aangesteld als arbiter. Dat duel begint zondag om 16:45 uur.

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

36 Comments

  1. dioajax

    wie Dan ook fluid ajax gaat met 3-0 winnen…WIJ ZIJN AJAX WIJ ZIJN DE BESTE…ajax gaat donderdag gewoon door naar de 16…heb veel vertruiven in onze team…dit ajax heb ik niet voor jaren gezien…ga zo door…

    1. BobbyHaarms

      Hee Dioajax, alles goed tijger? Ik hoop het ook man dat Ajax overtuigd wint met 2 of 3-0, belangrijkste is vooral om absoluut geen goal tegen te krijgen want dan is het klaar vrees ik. Gewoon omdat dit Ajax (nog) niet bij machte is om dit soort clubs in de houdgreep te nemen..

      1. dioajax

        yoooh ooh Bobby maat alles goed??alles prima met me man…heel warm weer hier in griekenland…ajax gaat de 0 houden…ajax gaat door…nice dat je weer terug bent maat…

        1. BobbyHaarms

          Heel warm weer in Griekenland? Godsiedikkie ouwe reus, nou hier vriezen je ballen er af en toe nog vanaf hahaha

          Alles lekker, en ja ik was er ff een poosje niet en moest me weer even opladen voor de eindsprint naar de titel maat. Hoop echt dat Ajax doorgaat man, belangrijk voor de club én voor Nederland!

  2. Iceman

    Dat is juist als we maar winnen in ons eigen Arena kom op Boys hou de eer van Ajax en Nederland hoog.

  3. -buitenkantje rechts-

    Anthony Taylor kan verwijzen naar:

    Anthony Taylor (basketballer), een Amerikaans basketballer
    Anthony Taylor (bisschop), een Amerikaans rooms-katholiek bisschop
    Anthony Taylor (militair), een Amerikaans militair, onderscheiden met de Medal of Honor
    Anthony Taylor (scheidsrechter), een Engels voetbalscheidsrechter
    Anthony Taylor (schoonspringer), een Brits schoonspringer

    In dit geval dus over Anthony Taylor(=Anton Kleermaker) de scheids..
    Anthony Taylor (Manchester, 20 oktober 1978) is een Engels voetbalscheidsrechter. Hij is in dienst van FIFA en UEFA sinds 2013. Ook leidt hij sinds 2010 wedstrijden in de Premier League.

    Op 3 februari 2010 leidde Taylor zijn eerste wedstrijd in de Engelse nationale competitie. Tijdens het duel tussen Fulham en Portsmouth (1–0) trok de leidsman éénmaal de gele kaart.[1] In Europees verband debuteerde hij tijdens een wedstrijd tussen Śląsk Wrocław en Club Brugge in de voorronde van de UEFA Europa League; het eindigde in 1–0 en Taylor trok viermaal een gele kaart. Zijn eerste interland floot hij op 27 maart 2015, toen Macedonië met 1–2 verloor van Wit-Rusland. Tijdens dit duel gaf Taylor tien gele kaarten. In 2015 floot hij de finale van het EK onder 19.
    Vermoedelijke merk fluit: Tornado 2000, prijs €7.00. Het absolute topmodel, Met een bereik van 122db werelds luidste fluit. “The Most Powerful Whistle In The World”

    Bron: internet

  4. -buitenkantje rechts-

    Dennis Johan Higler (Hoogland, 30 september 1985) is een Nederlands voetbalscheidsrechter.
    Tijdensijn jeugd speelde hij bij vvHoogland, maar een hoogvlieger was hij niet. Op vrij jonge leeftijd kwam hij er achter dat een carrière als scheids hem verder zou brengen.

    Higler debuteerde op 3 september 2010 in het betaald voetbal bij het duel Telstar–FC Den Bosch (3-0). In 2011 floot hij de bekerfinale van de beloften. In de Eredivisie debuteerde Higler als scheidsrechter op 3 december 2011 bij een wedstrijd tussen De Graafschap en Roda JC (1-2). Met ingang van het seizoen 2012/2013 werd Higler senior-scheidsrechter.

    Vanaf 2017 is Higler internationaal scheidsrechter. Hierdoor komt hij in aanmerking voor wedstrijden in de voorrondes van de Champions- en Europa League. Higler vervangt hier Richard Liesveld.

    In het dagelijks leven is hij sportconsultant en heeft een vriendin die Joyce heet..
    Vermoedelijke merk fluit: Fox 40 Classic Scheidsrechtersfluit..
    De Fox 40 fluitjes zijn professionele fluitjes zonder balletje en met een erg groot bereik. Doordat het fluitje geen balletje bevat zal hij nooit weigeren te fluiten omdat het fluitje nat is.

    Bron: ja

    1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

      BR zeer hartelijk dank voor de zeer complete informatie. Vooral de info over een fluit zonder balletje werd zelfs hier thuis als zeer leerzaam ervaren ??

          1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            Dacht al zit je mij te beledigen ? tweede binnenhaven is vlakbij hoor. ?

Comments are closed.