Viergever voelt zich op zijn plek bij Ajax

Nick Viergever heeft het als basisspeler momenteel prima naar zijn zin bij Ajax maar heeft nog niks gehoord van de club over een eventuele verlenging van zijn contract dat medio 2018 afloopt. Toch blijft Viergever nuchter en geniet hij elke dag van het elftal.

‘We zijn als team fit en gretig, doen mee om de landstitel en kunnen donderdag de achtste finale van de Europa League halen. Wat dat betreft heb ik het prima naar mijn zin bij Ajax en krijg ik vertrouwen van de technische staf. Hopelijk gaat de club dat vertrouwen ook nog uitspreken maar zo niet dan niet’. Ajax won afgelopen zondag het lastige uitduel met Vitesse waarin Viergever zag dat Klaassen en penalty miste maar daar had de verdediger wel een oplossing voor. ‘Ik zei in de kleedkamer al, misschien moeten we eens een simpele verdediger achter die bal zetten

Bron: Het Parool

Related posts

51 Comments

  1. dickst14

    Hij doet het naar zijn mogelijkheden redelijk. Toch denk ik dat Riedewald meer kwaliteit heeft. Zelfde als Tete versus Veltman.

    1. HURBIE

      Vond dat je de LB positie goed invulde ,en Riedewald beter op jou plek .Dussss Sinkgraven eruit lijkt mij beter

    2. KBouter

      Redelijk?

      Viergever is 1 van de constante factoren dit seizoen bij Ajax. Hoe raar kan het lopen, van al dat gescheld wat we vorig jaar op hem deden omdat hij er nx van bakte, zo goed doet hij het nu.

      1. dickst14

        Redelijk ja. goal uit tegen Zwolle en uit tegen Roda 2x iemand voor de keeper door zwak ingrijpen. Redelijk dus.

        1. BobbyHaarms

          Hij doet het echt naar behoren op dit moment, ondanks zijn foutjes. Maar ook ik had niet verwacht dat hij een vaste basisplaats zou afdwingen. Voor een Viergever zal ik nooit naar het stadion gaan en ik vind hem nog steeds niet geschikt voor het niveau waar Ajax naartoe moet, maar voorlopig lacht hij iedereen uit met zijn plek in het elftal. Laat ze maar lullen denkt ie, en dat mag ik wel..

          1. dickst14

            Jawel. redelijk naar zijn mogelijkheden. Misschien beter als linksback met Riedewald en Sanchez in het centrum en Tete op rechts. Nu ik dan toch bezig ben. Nouri, Cerny of Neres erin voor Younes en Traore.

          2. BobbyHaarms

            Ook ik zie op termijn veel liever Riedewald én Tete in de basis Dickst14, absoluut. Veltman is misschien aanvallend sterker maar verdedigend is er op die plek geen betere dan Tete.

          3. KBouter

            a: Neres heb je nog nooit zien voetballen.

            b: Cerny heeft een vorm, ver van een Ajax niveau verwijderd, dus waar haal jij dat vandaan?

      2. De seijs

        Ho Ho KBOUTER ik heb die jongen nog nooit afgevallen. Dus niet voor mij spreken met je we!

        1. KBouter

          Seijs… gemakshalve ben ik ervan uitgegaan dat jij het meeste gescholden hebt, puur omdat jij hier op Jan en alleman zit te schelden?

          1. De seijs

            Dat zie jij dan heel verkeerd. Als jij zo ben als jij hier schrijft kan ik jou dus niet serieus nemen. Verdere informatie is dus niet nodig. kbouter

          2. KBouter

            Aii…bij het minst geringe (humoristisch bedoelde) plaagstootje ga je al janken? Seijs Seijs toch!

          3. De seijs

            Ik ga niet janken zou niet weten waarom. Maar met een knipoog red je het niet bij mij. Als ik ergens van beschuldigd wordt bijt ik me er in vast. Dat zou je kunnen weten. Begrijp dat jij mij veel volgt. En dan moet jij toch weten dat ik niet over mij heen laat lopen. En er zijn er maar een paar die van mij sidderen. Maar dat is geheel aan hun! Het ga je goed KBOUTER

          4. Widi

            Dat je heel erg opvalt omdat je veel scheldt en je vaak rascistisch uit, wil niet zeggen dat mensen jou veel volgen. Je gedrag neigt naar narcisme. Dat blijkt ook uit je opmerking over sidderen. Persoonlijk ben ik doodsbang van je. Dat weet je.

          5. De seijs

            Ha ik scheld al tijden niet zoveel meer. En racistische dat maak jij ervan! Ik zie het anders. En bedoel het anders. Maar als ik jou zo lees ben jij volgens mij racistisch, alleen durf jij er niet vooruit te komen en gebruik jij een ander om haat te zaaien. Heel scheinheilig is dat. widi! Het zijn jou worden niet de mijne

          6. Widi

            Ja Seijsje Trump. Jij bent niet rascistisch en Widi wel. Dat kan iedereen hier lezen. Het is wel zo dat je minder scheldt. Dat doe je goed. En ik zeg zelden meer iets over schrijf-en spelfouten.

          7. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            Hitler had ook een grote aanhang, Poetin ook, Erdogan ook.

          8. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            Het is schijnheilig suffie en jij bent zo’n beetje de grootste racist van het forum. Er is nog zo’n “toppertje” maar jij bent wel de nr. 1. Met de duimpjes lukt het nog niet zo best maar deze wedstrijd heb je wel gewonnen hoor. Oh ja, al die racistische uitdrukkingen zijn jouw woorden.

          9. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            ???????wie in Godsnaam zou er van jou sidderen????? rare garnaal.

          1. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

            Dit is jou hit denk ik:

            Ho ho ik ben niet weijs
            Ho ho ik heet de Seijs
            Geen buitenlander is hier voor mij veilig
            Ik reageer op commentaren heel scheinheilig
            Ik ga zo en zo hier niets uit de weg
            Anderen raken van mij van de leg

  2. FrankiC

    Speelde met name zondag als een krijger. Net zoals Klaassen, Onana en Sanchez gaf hij aan de tegenstander meteen het gevoel dat er tegen Ajax NIETS te halen valt. Gaat steeds beter spelen. boven alle verwachting.

    Ben benieuwd wat Danny Blind er ondertussen van vindt. Zou toch een bak zijn.

  3. Widi

    Hij begint natuurlijk ook de juiste leeftijd te krijgen. Hij speelt voor zijn mogelijkheden gewoon goed dit seizoen.

    1. EugAjax

      Viergever doet het behoorlijk goed dit seizoen. Toch is hij geen speler waar Ajax qua niveau genoegen mee moet nemen. Willen we terug naar Europese top moet je hem doorselecteren

  4. -buitenkantje rechts-

    Viergever doet het zeker goed. Geen enkele opmerking oveer hem. Gewoon klasse.. Maar niks veranderen dan? Nou nee.. de beste voetballers moeten spelen.. Dus vind ik.. Riedewald erin! Riedewald en de Ligt kunnen de concurrentiestrijd aangaan voor de positie naast Sanchez.. (btw.. zou Sanchez niet moe zijn Raymond?) Viergever zou ik op links zetten..

    1. KBouter

      Riedewald speelt Never nóóit Viergever van die positie. En weet je waarom niet…omdat Riedewald soms te laks is, je zag het gisteren weer, weer ff niet oplettend en hij stond totaal verkeerd opgesteld. Ook simpele luchtduels verloor hij gisteren. Uitstekende 12de man, dat wel en inzetbaar op meerdere posities.

      Maar wat mij betreft laat Viergever maar lekker samen met Sanches daar. Waarom zul je dat ook moeten veranderen.

      1. -buitenkantje rechts-

        Vind Riedewald goed spelen.. Hij is sowieso de betere voetballer.. opstellen wat mij betreft.. Er moet meer voetbsl in dit team.

      2. Remco425

        Ik denk dat ze Viergever’s contract evengoed niet zullen verlengen. Ik denk dat De Ligt zijn opvolger wordt.

          1. Remco425

            Ik denk inderdaad dat Riedewald een moeilijk verhaal wordt. Misschien dat hij zn kans grijpt bij een langdurige blessure van Nick of Daley anders ben ik bang dat het er niet hoopvol uitziet.

          2. Widi

            Maar denk je dan dat Viergever zijn contract uitdient? Of gaat hij volgens jou komende zomer verkocht worden? Misschien is het spelen dan alle wedstrijden volgend jaar wel veel voor De Ligt, die wat blessuregevoelig lijkt.

          3. Remco425

            Zou ook kunnen. Als Nick komende zomer al vertrekt zou dat een plek voor Jairo kunnen zijn. Afwisselend met De Ligt. Of Veltman en Sanchez schuiven een plek op zodat Tete weer kan spelen.

          4. Widi

            Voor centrumverdedigers is het wel belangrijk om bijna alles te spelen. Ritme is belangrijker dan voor bijvoorbeeld buitenspelers.

          5. -buitenkantje rechts-

            Veltman is exit deze zomer verwacht ik.. net als Klaassen. Viergever denk ik niet. Te weinig belangstelling.. Viergever zit op dit ogenblik aan zijn top. Wat mij betreft doorselecteren.

  5. Dagrump

    Dit seizoen doet viergever het heel aardig tot goed !! Ga zo door en wordt nog slimmer qua verdedigen !!

  6. Jimmy1971

    Misschien op het eerste gezicht geen Ajax speler , maar als alle spelers van Ajax zijn drive hadden waren we al kampioen geweest ..

  7. JohnDoe77

    Hij speelt niet slecht, maakt weinig grote fouten maar verbleekt wel bij een Sanchez! Daar zie je van dat er veeeeeel meer in zit, maar voor Nick is dit zijn max! Nuttig, maar als we meer aansluiting willen bij de top moeten we iemand met potentie hebben op termijn.

Comments are closed.