Prijsvraag: Win het originele Ajax-trainingspak!

1007prijsvraag_trainingspak

AjaxFanzone.NL organiseert in samenwerking met Dè Ajax-webstore van Nederland: Bouds-Inn.nl regelmatig prijsvragen: Wie is de Ajax-speler op de wedstrijdfoto? Ditmaal een foto van de laatste competitie thuiswedstrijd tegen FC Groningen, afgelopen december. Opnieuw is de vraag: Wie is de verborgen Ajax-speler op onderstaande foto in actie tijdens die wedstrijd? Denk jij het te weten wie het is? De winnaar ontvangt het originele nieuwe trainingspak van Ajax! Mail je antwoord MET daarbij je adresgegevens EN de gewenste maat naar prijsvraag@ajaxfanzone.nl.

Voor al je Ajax-fanartikelen, ga je naar: Bouds-Inn.nl. Ben je lid van Ajax dan krijg je op ALLE artikelen 10% korting! Zowel de gehele thuiscollectie als de gehele uitcollectie van dit huidige seizoen is momenteel bij Bouds-Inn fors afgeprijst tot zelfs 50%!

App-gebruikers: Bekijk de foto via deze link op onze website www.AjaxFanzone.NL en doe mee!

Wie is de verborgen Ajax-spelers op bovenstaande foto?!
LET OP: INZENDINGEN ZONDER NAAM EN ADRES DINGEN NIET MEE!!!
Uit de goede inzendingen selecteren wij een winnaar. Inzenden kan tot en met maandag  20 februari a.s. Inzendingen die daarna binnen komen worden niet meer meegenomen!! Zo snel mogelijk daarna gaan we de winnaar via deze site bekend maken! Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Deelname is wederom geheel gratis! 

Related posts

4 Comments

Comments are closed.