Neres gepresenteerd en welkom geheten bij Ajax

David Neres is vanmiddag gepresenteerd in de Amsterdam Arena. De Braziliaan zette zijn handtekening onder een contract tot medio 2021. Neres speelde deze week nog met Brazilië op het Zuid-Amerikaans kampioenschap onder-20 in Ecuador maar heeft laten weten klaar te zijn om voor Ajax te spelen en het liefst zondag tegen Vitesse.

Marc Overmars liet daarop weten dat dat wel iets te vroeg is voor de nieuwe aankoop die komende week eerst een trainingsweek bij Ajax gaat meemaken. ´Dit is een grote club waar ik nog veel kan leren’, zei de Braziliaan, die toegaf dat er vorig jaar al contact was geweest met Ajax. ´Ik wil met Ajax kampioen worden om vervolgens Champions League te kunnen spelen´, sprak Neres zijn ambities uit.

Bron en Foto: Ajax.nl

Related posts

43 Comments

   1. HURBIE

    Welkom bij de mooiste club van Nederland
    Hoop dat je aan de grote verwachtingen voldoet van de SUPPORTERS SUCCES SSSSSS

   1. dickst14

    Hurbie dit is geen spaans maar portugees. Ik zelf spreek spaans, maar geen portugees dus weet niet of dit correct is geschreven is.

   1. FrankiC

    Er was een al lang vervlogen tijd dat buitenlandse spelers Nederlands moesten leren in plaats van de supporters Portugees!!!

  1. LeroyT

   Google translate gebruikt ?? ???? maar vind het wel aardig van je .
   Neres veel succes en maak er wat van en laat ons genieten.

 1. dickst14

  Volgende week zondag in basis i.p.v. Younes en misschien is Veltman dan ook nog ziek. Tete was goed gisteren.

     1. dickst14

      Ja zag ik ook. Hiervoor las ik dat zijn werkvergunning nog 5 dagen zou duren. Beetje verwarrend allemaal dus.

 2. FrankiC

  Ben zelden zo benieuwd naar een nieuwe speler geweest. Wat mij betreft debuut in het Gelredome en donderdag voor het eerst in de Arena. Kunnen er meteen wat mensen rusten.

  1. Remco425

   Heeft volgens mij nog geen werkvergunning. Dat kan nog 5 werkdagen duren. Ik zou hem ook eerst een paar keer met het team laten trainen. Om ze tevleren kennen en weten hoe ze spelen. Je krijgt nooit een 2e kans voor een 1e indruk.

  2. KBouter

   Euhh…hij moet meedoen, en enkelen kunnen dan gaan rusten?

   Ga je met een half elftal spelen dan?

 3. Gero77

  Champions league spelen met Ajax….. oef dat kan nog wel een lastig worden gezien de 13e plek op de coefficientie lijst…..voorrondes CL….. Altijd Kut….. maar goed welkom!!! Let’s Do It!

 4. Geroldkohlen

  welkom bij de mooiste club van nederland! laat je voeten spreken ,want we zijn erg benieuwd naar je. heel veel succes!

 5. Dagrump

  Welkom Neres !! Hopelijk speel je de sterren van de hemel !! En pas je je net zo snel aan als Sanchez !!

 6. afcadeluxe

  las net dat neres aangeeft dat ajax en pisvee hoger aangeschreven staan,knap van hem dat hij al na 1dag doorheeft dat wzawzdb,welkom vriend??

 7. EugAjax

  Welkom Neres bij mooiste club! Neem je tijd om te acclimatiseren. En breng ons dan in vervoering. Laat je niet door je transfersom extra druk aanpraten. Dat is iets geweest voor de clubs. Leer van Traore, Younes, Kluivert wat je moet doen als vleugelspeler bij Ajax en wat je vooral niet moet doen?. Af en toe al lekker minuten maken, stiekem wedstrijdje meepakken en dan vanaf volgend jaar knallen in CL! Succes !

Comments are closed.