There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen boeken ruime zege in Zwolle: 0-5

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond weer van zich laten spreken. Op bezoek bij PEC Zwolle haalden de dames flink uit en via doelpunten van Van Lunteren (2x), Van den Bigchelaar (2x) en Pieete stond er uiteindelijk een 0-5 score op het scorebord. Door de overwinning blijft de voorsprong op de vrouwen van FC Twente elf punten.

Opstelling Ajax Vrouwen: Sarasola; Van der Most, Koster, Zeeman, Philtjens; Reichard, Van Lunteren (76. Romero), Oudemast (65. Hassett); Kaagman, De Ridder (65. Pieëte), Van den Bighelaar

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

22 reacties

 1. EugAjax

  Weer goede prestatie op naar kampioenschap. Word nog morilijk genoeg met punten door de helft delen straks in kampioenenpoule.

  1. Widi

   Tot voor kort riep jij na iedere overwinning dat het kampioenschap zeker was. Blij dat je nu een realistische kijk hebt. Want er zal echt nog met Twente moeten worden afgerekend in een paar onderlinge duels, terwijl ADO en PSV ook ploegen zijn waar punten tegen verspeeld kunnen worden. Natuurlijk hoop ik dat het dit seizoen wel voor het eerst lukt.

 2. Remco425

  Sterker Widi, ADO is de grootste concurrent momenteel. Hoop dat ze vandaag verliezen van Heerenveen. Want Eug zegt terecht dat de voorsprong gehalveerd wordt voor de kampioenspoule. Zeer oneerlijk, maar zo is het nou eenmaal.

 3. Widi

  Dat van die halvering lazen Eug en vele anderen in een post van mij. Ik ging er eigenlijk van uit dat iedereen het wel wist. Zelf ben ik van mening dat Twente sterker is dan ADO. We gaan het zien…..

  1. EugAjax

   Even kleine correctie dat van kampioenen poule is al bekend voor competitie dus daar heb jij me niet mee verrast! Ik ben idd zeer positief over de meiden dat ik eigenlijk ook denk dat ze het makkelijk gaan halen. Ook in kampioenen poule gaan ze dit niet weggeven is mijn pvertuiging. Neemt niet weg dat dames nog flink aan de bak moeten!

   1. Widi

    Als je dat al wist, begrijp ik niet hoe je er over schreef. Ik had sterk het idee dat jij en anderen het niet wisten. Er werd geschreven over een hele grote voorsprong etc. Het kampioenschap kon niet meer worden gemist. Laten we het erop houden dat je het wel wist en dat je gewoon heel optimistisch bent.

    1. EugAjax

     Dat laatste is het geval. Punten gaan wel door helft maar programma is ook stuk korter. Vrouwen gaan gewoon heel goed en resultaten tegen de vrouwen top staaft mijn optimisme! Althans is mijn bescheiden mening

   2. Widi

    Zelfs in dit topic zie ik nog commentaren van mensen die denken dat de dames over een paar wedstrijden kampioen zijn.

 4. In memory of Johan en Piet (AjaxBarcelona)

  Wat een discussie over iets wat gewoon vooraf duidelijk is. Ajax start nog steeds met en straatlengte voorsprong aan het laatste deel als ze zo door gaan.

Reageren is niet mogelijk.