Heitinga aan de slag als ambassadeur Ajax Foundation

John Heitinga gaat zich inzetten voor de Ajax Foundation en is benoemd tot ambassadeur van de de stichting die in 2010 is opgericht. De Ajax Foundation organiseert en steunt verschillende projecten op het gebied van sport en gezondheid, sociale integratie en educatie.

‘Nadat ik afgelopen seizoen een bezoek heb gebracht aan het VUmc Kinderstad ben ik meer betrokken geraakt bij het werk van de Ajax Foundation en heb ik mij meer in de projecten verdiept. Toen ik onlangs werd benaderd voor een rol als ambassadeur heb ik geen moment getwijfeld. Een glimlach van een kind heeft zoveel betekenis, als ik daaraan kan bijdragen dan doe ik dat ontzettend graag. Ik zal mij volop gaan inzetten voor de diverse projecten die jaarlijks georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld op scholen bij Life Skills & Clinics. Maar ik ga ook meedoen aan de Ajax Run, die dit jaar in samenwerking met de Cruijff Foundation wordt georganiseerd. Ik heb er zin in!

Bron: Ajax.nl

Related posts

15 Comments

      1. Litmanen

        Heeft wat goed te maken na een heel irritant interview in de Linda. Maar prima dat hij dit doet. Beetje terug op aarde.

  1. BobbyHaarms

    Zeer goede plek voor deze ras Ajacied! Blij dat Johnnie toch op deze manier aan Ajax zo nauw verbonden blijft ?

  2. JohnDoe77

    Het is en blijft een echte Ajaxied onze Johnny! Leuk dat hij zich hier voor in wil zetten, top gozer!!

  3. Charka53

    De juiste man op de juiste plaats , leuk voor Johnny dit is op zijn lijf geschreven en het haalde het kind in hem weer naar boven.

Comments are closed.