Selectie voor duel met Legia

Peter Bosz heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het Europa League duel tegen Legia Warschau van aanstaande donderdag. Bosz neemt 20 spelers mee naar Polen.

Selectie:

Andre Onana
Diederik Boer
Norbert Alblas
Kenny Tete
Joël Veltman
Davinson Sánchez
Daley Sinkgraven
Heiko Westermann
Nick Viergever
Jairo Riedewald
Davy Klaassen
Lasse Schöne
Hakim Ziyech
Donny van de Beek
Abdelhak Nouri
Bertrand Traoré
Amin Younes
Mateo Cassierra
Kasper Dolberg
Justin Kluivert

Bron: Ajax.nl

Related posts

85 Comments

  1. BobbyHaarms

    Deze groep moet toch ook wel in staat worden geacht daar met 0-3 te winnen? Ok, 0-2 is ook prima hoor als we maar winnen met mooi spel. Heb er best vertrouwen in!

    1. AjaxBarcelona

      Met zo’n wedstrijd, in die atmosfeer mag je blij zijn met gelijk spel of kleine overwinning. Spel hoort in ieder geval des Ajax te zijn.

      1. BobbyHaarms

        Ajax heeft wel vaker onder zware omstandigheden gevoetbald dus dit mag geen excuus zijn. Natuurlijk is een gelijkspel of een nipte overwinning Europees goud waard, maar Ajax moet hier geen problemen mee hebben en daar al laten zien dat ze al een ronde verder denken. Dit Ajax is absoluut verder dan begin vh seizoen, toen zat ik echt met samengeknepen billen te kijken naar Ajax. Gewoon met 2 goals verschil winnen en het thuis afmaken.

          1. BobbyHaarms

            Van een beetje regen is nog niemand doodgegaan hoor, hoewel…de gemiddelde Ajaxspeler heeft al de grootste moeite met een 12.30 u wedstrijd ?

        1. Litmanen

          Nou Bobby, je bent wel erg positief ingesteld. Ik heb Legia al zien spelen. Dat was echt niet slecht. Ze zijn een paar goede spelers kwijtgeraakt deze winter en ik heb geen idee hoe de vervangers zijn, maar geen eitje.

          1. BobbyHaarms

            Een Europese wedstrijd is over het algemeen sowieso geen eitje Litmanen. Maar de Europese wedstrijden van Ajax van voor de winterstop hebben mij positief verrast. Natuurlijk is dit geen garantie voor een volgende ronde, maar toch heb ik er een goed gevoel over. Daar winnen of desnoods gelijkspelen moet in principe voldoende zijn om Legia in Amsterdam de genadeklap te geven.

      2. De Ajacied

        Nee hoor gewoon vol voor een overwinning gaan, zodat je thuis dan wat vrijer kunt voetballen
        ❌❌❌

    2. KBouter

      Heb wel vertrouwen erin…maar of dat gepaard gaat met mooi voetbal betwijfel ik, aangezien het spel de laatste tijd.

      1. KBouter

        Voor dit duel wel ja, de Ligt heeft een scheurtje zijn bovenbeen gehad en een aantal wedstrijden niet gespeeld en traint netbeheerder voluit. Heeft meen ik de wedstrijd in de Youth tegen Juve ook gemist. Hij komt er vanzelf wel weer.

          1. -buitenkantje rechts-

            Ik denk de verdediging zoals in de tweede helft met Viergeverp linksback en Sanchez/Riedewald als CV vaker gebruikt gaat worden.

      2. De Ajacied

        Zou wel héél erg triest zijn hoor
        De Ligt is vele malen beter als Westermann
        ❌❌❌

  2. Charka53

    Als we Ajax de laatste tijd zien spelen zal het geen makkelijke wedstrijd worden , maar als legia gewoon voetbalde en geen bus voor het doel parkeer moet het kunnen.

  3. dickst14

    In de CL hadden ze geen bus geparkeerd i.i.g. Meeste goals ooit tegen in de groepsfase als ik me niet vergis.

  4. De seijs

    Alles zal afhangen met wie Bosz gaat beginnen. Europes is ajax anders dan anders. Gok op 1-1

      1. De seijs

        Onana veltman Sanchez viergever Tete. Klaassen schone ziyech. Traore Dolberg Kluivert. Dat zijn mijn spelers voor morgen die beginnen.

  5. EugAjax

    Selectie op volle sterkte nu de opstelling nog……even ervan uitgaand dat Bosz geen Leeuwarder stunt gaat uithalen en we gewoon met beste elftal spelen. Dan mag dit Legia totaal geen probleem zijn. Zeker niet over twee wedstrijden. Donderdag schat ik in 1-3.

    1. -buitenkantje rechts-

      De beste 11 is asn discussie onderhevig Eug.. Er zijn suporters..je gelooft het niet.. die willen zelfs dat Klaassen op bank moet.

      1. EugAjax

        Ja klopt en wat ik ook veel lees. Je mag geen kwaad woord over Bosz roepen maar dezelfde mensen hebben vaak opmerking over minstens 3-4 spelers die hij opstelt, zeg maar een derde. Aan de andere kant betekent wsl ook dat Ajax vrij grote en brede selectie heeft die op veel plekken niet heel veel niveau verschil hebben

      2. AjaxBarcelona

        Volgens mij zijn het supporters en dan ook nog supporters met een flinke kijk op het spelletje. Ben heel bij dat die mensen hier op het forum zijn. Als je het alleen met hup van Eugelen en consorten moet doen wordt het toch beetje Viva forum.

        1. AjaxBarcelona

          Verder zit er een levensgroot verschil tussen een kwaad woord roepen over Bosz en een andre mening hebben mbt een aantal zaken. Je wint de oorlog ook niet door constant te stellen dat Ajax alles nu zo goed doet buiten het feit dat dat dus niet zo is. Maar ja, ik zoek ook geen vast baantje bij Ajax maar maak wel kans op een opdracht.

      1. -buitenkantje rechts-

        Dus samenvattend: als we 2x winnen, meer scoren dan Legia en zelfs bij 2x gelijk speken kunnen we door..

  6. AjaxBarcelona

    Dat mensen nog steeds blijven zeiken over d beker opstelling tegen Cambuur. Tering wat zielig. Volledig terechte opstelling met gewoon zwakke inzet van meercdan capale spelers. Maar ja, bosz daarover blijven afzeiken is leuker naar het schijnt.

    1. AjaxBarcelona

      Zal wel weer een grapje zijn geweest van ons Eugie. Blijf een hekel aan die man houden ongeacht mijn nick.

      1. Litmanen

        Gelukkig heeft niemand een hekel aan jou, ondanks je duizend nicknames en je “positieve” bijdragen.

          1. De seijs

            Elke keer je naam veranderen als je Door heb dat je heel fout bent. Dat je te ver bent gegaan, over de grens. Dat je erop afgerekend wordt. Dan gauw je naam weer veranderen. Jij bent schizofreen. En een volger. Voor mij ben je in en in triest. En verval je konstant in je verleden. Met andere woorden een zielig persoon AB niet serieus te nemen!!!

          2. AjaxBarcelona

            Gaat het goed seijsje? Iedereen weet direct wie ik ben hoor behalve jij die denkt dat ik mezelf verschuil. Jij en anderen maken zich nogal druk om een nickname. Dat je dat zo belangrijk vindt, apart hoor. Oh ja, wie rekent mij waarop af? Niemand kent mij, niemand weet wie ik ben. Alleen jij bent hier de niet anonieme deelnemers. Dus Seijsje, niet zo dom lullen. Als je mij niet serieus neemt, ageer dan niet. Het lijkt wel alsof je niet zonder mij kan. Beetje enge gedachte trouwens. Ik heb geen behoefte om een vaderfiguur voor je te zijn.

          3. De seijs

            Jaja jij reageert als eerste op mij!! kijk maar even na hier boven. Maar wat ik over jou zeg is gewoon waarheid. Jij vervalt telkens in jou slechte eigenschappen. Is hier bekend bij iedereen. Jij kan een ander niet zijn zegje laten doen. Jij moet altijd gelijk hebben anders ga je hem belachelijk maken. Triest!! Gewoon niet serieus te nemen!!!

          4. EugAjax

            Hey Seijs heb je hem ook door. Hij ging terug naar AB toen iemand hem aanpakte. Sindsdien probeerde hij wat beter over te komen maar helaas lukt niet heel lang. succes met hem. Negeren is het beste. Op ander topic laat hij dat meteen weer zien. Maakt niet uit hoe hij heet hij blijft zuigen en iedereen van alles wensen. Negeren en duurt niet lang meer of hij verdwijnt van forum….

          5. De seijs

            Ja had het gelijk al Door, toen hij werd aangepakt ?. Maar hij/zij is al heel lang tijd verdrijft voor mij. Maar inderdaad jij hebt helemaal gelijk. ???

          6. EugAjax

            Je gaat het pas zien als je het door hebt, en wij hadden het in minuut 1 al door ????. Succes met hem/haar ??

          7. AjaxBarcelona

            Ah, bij twee in hun hoofd ?????wat heb ik het naar mijn zin????wat een lulletjes, alsof een andere nick een andere nick maakt?????wat een lullootjes. Heerlijk ik geniet met volle teugen?????ik zal nooit weggaan. Niet zolang jullie er zijn. ???prachtig, alsof mensen mij door moeten heben. Als er eentje heel duidelijk is hier dan ben ik het wel?????stelletje tosti’s. Zo en zo reip voor de giertank, allebei dat is een fijt daar hoefd niemand aan te tweifelen ?????

          8. AjaxBarcelona

            Zit je te timen? Maar je reageert weer op me he. Je kan het niet laten. Ik zit in je hoofd, je kan niet zonder me. Zonder mij heb je geen leven, ben je niets. Sulletje, eikeltje. Dus Hup Seijsje, reageren weer, je kan het niet laten, je kan niet zonder. Kom maar.

          9. De seijs

            Weer een eerdere naam gebruiken. Maar je vervalt ook gelijk weer in je foute uitlatingen. En dat was niet jou bedoeling! ! Dat noemen ze ook GEEN RUGGENGRAAT HEBBEN!! En dat heb jij dus duidelijk niet. ????

          10. Widi

            Laat je niet meesleuren. Je hebt meer kennis van Ajax en kijk op voetbal dan die twee samen. Er zijn er hier genoeg die liever je inhoudelijke bijdragen lezen.

          11. EugAjax

            Widi meesleuren? Lees eens goed de bijdragen van Seijs, mij en je vriend. Kijk dan ook even naar soort taal. Hij is gewoon niet geinteresseerd om over Ajax of voetbal te praten. Blijft apart dat je loyaal aan de meest asociale forum lid blijft! Je zou er bijna wat van denken. Oeps dat mag geloof ik niet meer……genoeg weer wat mij betreft

          12. Widi

            Eug, ik vind het leuk om jou af en toe wat uit te dagen. Andersom doe jij dat ook. Prima. Wat ik af en toe van anderen lees, gaat mij te ver. Ik vind dat AB een goede kijk op voetbal heeft. En uit wat hij schrijft blijkt dat hij al erg lang met Ajax bezig is. Daarom vertel ik hem dat hij dat gedoe met jullie niet nodig heeft, waarbij ik aanteken dat jij ook inhoudelijke reacties geeft waaruit blijkt dat je in elk geval nadenkt over voetbal. Seijs wil volgens mij alleen stangen. En dat is inmiddels stomvervelend. Blijf jij gerust met mij discussieren. En laten we proberen het binnen de beperken te houden. Zie je dinsdag op de Toekomst neem ik aan.

          13. EugAjax

            Ik dacht morgen in Polen ? In algemeen heb je gelijk wat ons betreft. Mbt AB elk woord wat ik aan hem besteed is er 1 teveel. Dat spijt me. Dus dat doe ik maar niet meer. Hij of zij gaat lekker zijn gang maar op dit forum. Ik ga weer in de negeerstand

          14. AjaxBarcelona

            Eug dat ik regelmatig het Ajax-pad verlaat is duidelijk. Dat ik niet geinteresseerd ben om over Ajax of voetbal te peaten is gewoon klinklare onzin. Dat weet je zelf ook wel. Ik denk dan dat je gewoon moeite hebt met mijn mening over Ajax en het voetbal. Dat de mening te lastig is voor je. Anders kan je niet tot zo’n conclusie komen. Wel jammer.

          15. AjaxBarcelona

            Was ff seijsje pesten, sorry ?. Was schot voor open doel. Maar jouw bihdrage moet eigenlijk niet net onder een bijdrage van de Seijs komen Widi. Straks denkt hij nog dat hij het over hem gaat ??. Af en toe beetje pesten moet kunnen maar ik beloof percentage gewijs meer inhoudelijke voetbal bijdragen. Maar soms zijn de meningen wel erg dom hoor, dat moet je toegeven.

Comments are closed.