Veltman door het stof: ‘Dit had ik niet moeten doen’

Joël Veltman heeft via social media laten weten zijn actie (zie eerder bericht) van afgelopen zondag tegen Sparta te betreuren. De verdediger kreeg veel kritiek uit binnen- en buitenland en biedt nu zijn excuses aan over wat is gebeurd. Veltman wees naar de geblesseerde Traoré en leek aan Sparta speler Calero aan te willen geven dat hij het spel wilde stilleggen. In plaats van de bal onder de voet te houden of over de zijlijn te spelen, zette Veltman een actie in en dat viel niet echt goed in de voetbalwereld.

Related posts

51 Comments

      1. De Ajacied

        Ja als je zelf weet dat je fout bezig was en daarbij je oprechte excuses hebt aangeboden is het toch ook klaar hoor
        Pak de draad maar weer op en ga lekker ballen
        ❌❌❌

        1. FrankiC

          Mijn gedachte De Ajacied: ‘Sorry’ en weer over tot de orde van de dag. Laat ze zich in het buitenland er maar mee bezig houden (hypocrieten).

      1. KBouter

        Tja…misschien had hij gezegd….als je normaal nog geen lantaarnpaal voorbij komt, moet je zien dat je slimmer bent!

        Logisch

        1. Indojood

          Pff, hij had een pesthekel aan onsportief gedrag. Die Cruyff Court regels zijn er niet voor niets.

          1. AjaxBarcelona

            Cruijff was ook in voor een geintje hoor. Ook best wel beetje onsportief geintje …… bosloop? Afsnijden? Ik denk dat hij in het openbaar had gezegd dat het niet kan en achter gesloten deuren Veltman een pilsje had gegeven.

    1. Remco425

      Ik denk dat je niet uit naam van hem mag spreken. Ook al zeg je ‘Ik denk’ erbij. Ik denk dat hij juist wel iemand was die van zulke kwajongens streken hield.

          1. woody79

            als je bedenkt dat joel eerst niet nadacht voor hij deze actie had bedenkt… bedacht. dan denk ik zo dat jopie nu denkt dat hij zijn gedachte op een ander denkniveau had moeten bedachten…

    2. Widi

      Misschien zoiets als: je tegenstander provoceren is uitstekond…snuif….ofschoon dit een hele verkeerde manier van provoceren is…..snuif….

      1. AjaxBarcelona

        Je kan beter de eerste zijn die start met provoceren want anders provoceert je tegenstander je en komt jouw provocatie te laat en heeft het provoceren geen enkele zin meer.

  1. Remco425

    Daar komt de mediatraining weer om de hoek kijken met politiek gedoe. Onzin, je hoeft je helemaal nergens voor te verontschuldigen Joël. Je hebt namelijk niets, maar dan ook echt helemaal niets fout gedaan.

  2. Dagrump

    Was inderdaad niet netjes van veltman!! Maar wel slim bedacht! En moest effe lachen !! Maar ga niet zeuren als het jezelf een keer gebeurt !! ….

  3. -buitenkantje rechts-

    Tjongejonge.. natuurlijk onder druk en luisterend naar zogenaamde mediaadviseurs.. nu excuses aanbieden.. ja Joël..ze vinden je wel weer lief in Engeland! Want dit kan je niet gebruiken natuurlijk als je deze zomer een transfer wilt maken naar de PL.. pffff.. jammer!

    1. Bakkie

      Terwijl dat ook nergens op slaat… er zijn genoeg figuren die zo onsportief en zo gek als een deur zijn en in de PL de sterren van de hemel spelen. Suarez en Diego Costa bijvoorbeeld.

      1. Bakkie

        Dit zegt niet zoveel over Veltman volgens mij, maar meer om de media die weer van een mug een olifant maken. Jezus, je mag helemaal niks meer tegenwoordig.

    2. Geroldkohlen

      dat is precies mijn gedachte gang toen ik het las. ik vind dit nu slap overkomen, eerst stoer en dan nu terug krabbelen omdat de media er zo’n heisa van maakt! over een week waren ze dit al weer vergeten. onsportief ja doet hij het een 2de keer nee, tenzij iemand echt zijn veters los heeft zitten! dat dit het grootste voetbal nieuws is na dit weekend vind ik kwalijk! ik heb het liever over onze piet die heen gegaan is, dan dit media opgehypte stormpje in een tequilaglaasje water!

  4. Charka53

    Een penalty van Utrecht afkeuren dubieuze beslissingen in het voordeel van die kakkies daar hoor je niemand over maar zijn wel beslissend voor een wedstrijd dat van Veltman was gewoon een kwaaie jongen streek.

  5. Erwin1995

    Netjes, jochie, dit excuus. Dit hoort idd niet op een voetbalveld thuis, al helemaal niet bij Ajax!

  6. JohnDoe77

    Prima, hij had er niet goed over nagedacht en maakt zijn excuus. Zand erover en op naar de titel!

  7. Johan

    Voorbeeld stellen, 4 wedstrijden schorsen.
    Hugo Borst zei het juiste bij langs de lijn……bij de amateurs zouden ze elkaar kapot hebben geschopt.

  8. AjaxBarcelona

    Wat een gezeik allemaal. Hij neemt de boel in de maling so what. Vervolgens moet hij van Ajax zijn excuses aanbieddn en dat doet hij netjes. Meent hij het? Tuurlijk niet, voor geen meter. Volgende keer alleen weer wat anders bedenken. Bij een pingel voor de tegenpartij heel toevallig over je eigen benen struikelen op de rand van het strafschop gebied als er bijna geschoten wordt bijvoorbeeld tegelijk hard SORRY roepen. Heb je gelijk al je excuus gemaakt.

Comments are closed.