Indrukwekkende minuut stilte voor Piet Keizer (Incl video)

Voorafgaand aan Ajax – Sparta wordt er stil gestaan bij de overleden Piet Keizer met een toespraak van Edwin van der Sar en een indrukwekkende minuut stilte. App-gebruikers: Bekijk de video op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

33 Comments

  1. Indojood

    Dat was het zeker. Gedachten gingen ook weer naar Johan. Binnen een jaar twee helden kwijtgeraakt. ?

    1. BobbyHaarms

      2 hele grote helden idd Indojood. Van een groots elftal, zeg maar gerust een droomelftal. De minuut stilte voor Piet Keizer was zeer indrukwekkend. Helaas is de oorverdovende stilte in de 14e minuut dat ook..

      1. Indojood

        Ajax is een schijnheilige club, zowel bestuur/directie als haar supporters, bijna niemand heeft het nog over Johan. Piet zal nog sneller vergeten worden. Ik zal er blijven om roepen, ook al lijkt het allemaal zinloos. Ik zit er aan te denken om elke dag de tekst van de oproep op alle sites te plaatsen.

        1. Widi

          Mij is duidelijk geworden dat het te maken heeft met leeftijd en generaties. Het maakt kennelijk heel veel verschil of je dingen wel bewust hebt meegemaakt of niet. Meer en meer Ajax supporters nemen genoegen met alleen 3 punten. Meer en meer supporters zijn er aan gewend dat spelers 2 of 3 jaar in het eerste spelen. Er is steeds minder binding met de geschiedenis van de club. Ik neem dat deze mensen niet kwalijk. Ik vind het eerder jammer voor ze. En ik realiseer me dat ze ons “fossielen” noemen.

          1. HURBIE

            Idd Widi een heleboel hier weet niet eens hoe mooi en spannend voetbal kan wezen
            Hebben ze NOOIT meegemaakt
            Wij gelukkig wel

          2. BobbyHaarms

            Ik niet hoor Widi, een fossiel ben je pas als ze je van je stoel in het bejaardenhuis moeten afbikken ?

            Wel helemaal eens met wat je zegt hierboven.

          3. Widi

            Ik vind mezelf ook geen fossiel. En jullie ook niet. Maar ik weet wel hoe de wat jongeren over ons denken.

          4. Indojood

            Mijn vrouw, die 10 jaar jonger is, vindt me nog steeds een jonge god. Al kan straks binnenkort over zijn want dat word ik 50. ?

    1. Widi

      Dat bepaalt ieder voor zichzelf. Velen hadden ook voor het weekend veel respect voor Piet Keizer. Ik dacht dit weekend wel: we moeten zuinig zijn op Sjaak, ook zegt hij wel eens wat onhandige dingen in de media.

      1. BobbyHaarms

        Moeten we zeker zuinig op zijn. En ach, dat Sjakie het misschien niet altijd even tactisch brengt is hem vergeven. Alles wat hij zegt komt uit het diepste van zijn Ajaxhart en is altijd in het belang van “zijn” Ajax. Kan niet boos worden op die man.

  2. KBouter

    Word een normaal iets lijkt het wel om met rouwbanden te moeten voetballen. Laten we daar maar snel vanaf gaan.

    Zoals hierboven gezegd..de gedachten gingen meteen weer naar Johan en dat maakt het extra zuur.

    Vond trouwens de minuut stilte het hoogtepunt van de middag, want voetballend moeten ze zich eigenlijk de ogen uit hun harses schamen met deze wanvertoning ter ere van het overlijden van Piet Keizer.

    1. HURBIE

      De meeste hier en in het stadion kennen hem alléén maar van naam ,en hebben helaas nooit kunnen zien hoe goed en mooi voetbal gespeeld kan wezen

  3. Widi

    Geen kritiek op Ajax hoor. Maar gisteren werd van der Sar geintervieuwed over het overlijden van Piet Keizer. Kwam weer niet echt gemeend over. Dat heb ik met van der Sar bijna altijd. Alsof hij een rol speelt. Ben ik de enige?

    1. Indojood

      Je bent niet de enige. Vd Sar is een koude afstandelijke man, hij straalt ook niet uit dat hij supporter is van Ajax. Vind ik van Overmars ook. Heel erg zakelijk.

  4. EugAjax

    Indrukwekkend gister van wat ik op NOS website zag! Respect voor een super generatie! Heel erg dat Ajax er twee iconen van heeft verloren laatste jaar. Ik vind wel jammer dat men toch weer even onze laatste generatie succes hebbende oud spelers en nu directie weer een sneer moet geven. Ajax is onder hun leiding steeds menselijker geworden. Zeker als je het vergelijkt met periode ervoor! Ajax is een warme club met warme mensen. Vergeet niet dat in tegenstelling tot bij Cruijff het wel heel kort dag was om herdenking in stadion te regelen. Laten we dit nu niet verpesten om huidige Ajax iconen te bestempelen als koud etc. Hebben ze echt niet verdiend in deze!

    1. Widi

      Als je hier mij ook mee bedoelt: ik heb het zo objectief mogelijk verwoord. Sar komt op mij niet als “echt” over. Misschien heb jij persoonlijke ervaringen met hem. Hij komt ook uit de Cruijff Academy. Misschien voelt hij zich nog steeds ongemakkelijk. Hoe dan ook, dat is mijn observatie. Hij zal best goed voor zijn vrouw en kinderen zijn.

      1. EugAjax

        Widi iedereen mag natuurlijk zijn mening hebben en ik geef toe zijn uitstraling zelf komt vaak niet goed over mss. Toch vind ik dat ze op veel gebieden hun menselijkheid tonen. Treffend voorbeeld is vliegramp van die Braziliaanse club. Veel clubs leefden mee via een twitter bericht maar Ajax deed dat met een geschreven brief. Omdat dat wat persoonlijker was naar eigen zeggen. Slechts een voorbeeld hoor

  5. AjaxBarcelona

    Ik vond de minuut stilte zeer indrukwekkend. Als “ouwe” vent kreeg ik last van tranen in mijn ogen. Wat is zeer jammer vond was dat vd Sar een briefje nodig voor een tekst die je uit je hoofd moet doen, beetje struikelend over je woorden door emotie. Sorry, ik zal het vast niet mogen zeggen: dit kwam kil over op mij.

Comments are closed.