Fotoverslag Ajax – Sparta

Hierbij ons fotoverslag van de competitiewedstrijd Ajax – Sparta, uitslag 2-0. Klik hier voor het tekstverslag van deze wedstrijd. App-gebruikers. bekijk het fotoverslag op onze website www.AjaxFanzone.nl via deze link. De zondag stond in het teken van het verlies van Piet Keizer. Herinneringen verbinden wat het oog niet meer ziet. 

 

Related posts

20 Comments

  1. De seijs

    Trieste dag ,slechts 2 doelpunten waarvan we dachten dat het er wel een stuk of 5 hadden kunnen zijn. En helaas weer zwarte rouwbanden. Voor mij effe geen foto’s.

        1. Widi

          We hadden het deze week over “supporters” die onze iconen nooit hebben zien spelen. Deze mensen weten dan dus ook niet wat een een filmrolletje is Hurbie en woody. ?

          1. Widi

            Zo lijkt het. Maar daarom hebben we ook mooie dingen gezien. Dingen die we vrees ik niet meer gaan zien

  2. JohnDoe77

    Ach ja, zo gaan die dingen mannen! Nu kijken we Barcelona voor de echt mooie dingen en Ajax voor de hoop, glorie en eer van de natie!!

    1. Widi

      John, dat zie ik. Vooral bij veel jonge kinderen. Maar voor werkt het niet. Voor mij het pas echt als het Ajax is. Natuurlijk gun ik jou en alle anderen het genot van Barcelona.

      1. JohnDoe77

        Zwaar leven Widi! Alleen omdat jij Ajax 40 jaar geleden als wereldtopper hebt zien spelen kun je nu niet meer genieten van iets anders op voetbalgebied als Ajax? Dus iedereen die 50+ is kan dan na het zien van Senna niet genieten van Max? Hoop dat de nieuwe “jongelingen” wat bredere kijk blijft hebben en meer meekan met de tijd, anders mis je zoveel mooie dingen!

        1. Widi

          Jou zal ik het niet kunnen uitleggen. Er zijn verschillende soorten Ajax supporters zullen we maar zeggen.

          1. AjaxBarcelona

            John, Max is zelfs beter dan Senna dus daar valt zeker van te genieten. Was Ajax maar in ieder geval gelijk aan toen, beter hoeft niet maar slechter is niet goed.

          2. JohnDoe77

            Haha, vast! Maar allemaal voor Ajax, dus dat is mooi! Ik kijk over het algemeen meer vooruit dan mijmerend naar een vergaan verleden! Als je een Kakkie was, had je wel een makkelijk leven! Had je nog iedere dag kunnen genieten van de tijd dat zij de Europacup 1 wonnen en succes hadden, haha!

  3. De seijs

    Ik kon (Gelukkig) genieten van begin jaren 70. en ik kon genieten van midden jaren 90 onder Louis van Gaal. Daarna werd het steeds minder. Je mag tegenwoordig blij zijn als ajax 2 of 3 wedstrijden per seizoen een mooie goede wedstrijd laat zien.

  4. JohnDoe77

    Tsja, zo geldt dat voor het totale Nederlandse voetbal! In de jaren 90 was ook Italie met vele ploegen top, nu hebben ze Juventus…. verder is het ook niet veel meer!

Comments are closed.