Ziyech positief over landstitel Ajax: ‘Ja dat heb ik al gezegd en zeg ik nu weer’

Voor Hakim Ziyech bestaat er geen twijfel welke club dit seizoen de landstitel gaat pakken. Ziyech is nog steeds van mening dat Ajax de vijf punten achterstand op feyenoord gaat inlopen. zo laat hij weten tegenover AT5.

‘Wij hebben de beste selectie met betere spelers op alle plekken. Op papier is de wedstrijd te winnen maar dan moeten we wel zo goed en geconcentreerd mogelijk aan de wedstrijd beginnen. Ik heb het al eerder gezegd en daar blijf ik bij, die vijf punten, dat komt goed’ Ook trainer Peter Bosz weet dat Ajax in een thuiswedstrijd moet winnen van Sparta. ‘Dit zijn wedstrijden die je normaal gesproken gewoon wint maar Sparta heeft de punten ook hard nodig dus ze zullen het ons lastig proberen te maken. We moeten het gewoon zelf doen’.

Bron: AT5

 

Related posts

87 Comments

      1. Indojood

        Totdat het rekenkundig niet meer mogelijk is, geloof ik er in. En morgen zit ik weer op mijn vaste plek in 429. Wat moet jij dan?

    1. Charka53

      Lekker positief van Ziyech maar dan moet ook wel alles worden gewonnen en dat vraagt wel een andere instelling dan wat ze afentoe laten zien , die kakkies blijven er voor knokken en hebben niet te klagen over de arbitrage en zie van avond speelt pisvee tegen een gehavend Utrecht dus zij blijven dicht bij dus elke wedstrijd er flink tegen aan dan is er nog een kansje.

  1. afcamike

    010 gaat dit toch nooit volhouden. Zal me niks verbazen als Ajax 1 en psv 2 komen te staan. Dat moet je ook niet willen 010 in de Champions League…

    1. -buitenkantje rechts-

      Resultaten uit het verleden geven geen garantie voor de toekomst.. heb het gevoel dat het dit seizoen weer heel spannend gaat worden.

  2. -buitenkantje rechts-

    Zolang wij de wedstrijden blijven winnen hebben we een goede kans..
    Open deur.. maar zo is het wel.

    1. Remco425

      Helaas is zelfs alles winnen niet genoeg. We zijn afhankelijk van de kakkies en de lampies. En zij blijven hun wedstrijden ook winnen. Goed of niet.

        1. Remco425

          Ik krijg steeds meer het idee dat alleen Ajax en psv in de rechtstreekse duels de kakkies nog kunnen stoppen. Die moeten ze dan beide verliezen en wij dus idd alles winnen.

  3. Bakkie

    Wat ben ik blij dat Hakim nu in een Ajax-shirt speelt.. Echt een speler die iets extra’s kan brengen en ik heb het gevoel dat hij nog veel bepalender kaan gaan worden.

    1. -buitenkantje rechts-

      Eens bakkie.. een speler die vertrouwen geeft en waar anderen zich aan optrekken.

  4. Dagrump

    Ik hoop echt met heel mijn AjaxHart dat we kampioen worden. Maar dan moet fey wel punten gaan verspelen !!

  5. dickst14

    Als wij alles winnen mag 010 inderdaad geen enkele misstap maken. Want na 2 april is het verschil 2 punten. Laten we inderdaad alles gaan winnen dan.

  6. jonk supporter

    Volgende Ajax icoon is overleden: Piet Keizer. Piet bedankt voor alle scharen en doe Johan daar boven de groeten. Veel sterkte voor de familie.

  7. Jimmy1971

    Bij winst op Feyenooit is het verschil maar 2 punten , ze zullen niet veel laten liggen maar 2 punten zeker wel !
    Daarom als Ajax alles wint zijn we inderdaad gewoon kampioen ..

    1. EugAjax

      Jimmy helemaal eens voorsprong van Feyenoord word vaak overdreven, vooral in media. Het is in mijn beleving slechts 2 punten…?

      1. Widi

        Het is zelfs 6 punten. Ook het doelsaldo is veel beter. We zullen dus 2 keer vaker moeten winnen dan zij. Het kan prima. Maar het zal nipt zijn.

        1. Jimmy1971

          Klopt Widi , maar 1 keer , is tegen feyenooit zelf , dan blijft er nog 1 wedstrijd over ..

        2. EugAjax

          Wacht nog maar Widi. Doelsaldo van Ajax zal uiteindelijk beter zijn met onze veel scorende middenvelders en straks weer veel scorende voorhoede! Zondag beginnen we met 5-0!

          1. Widi

            Hoop doet leven. Er is een verschil van 14. Met nog 13 wedstrijden te spelen. Als Ajax dat nog inhaalt, heeft F waarschijnlijk zoveel punten verspeeld dat doelsaldo niet van belang is.

          2. KBouter

            Waarom zal het na de winterstop veel beter gaan met het scorend vermogen van onze middenvelders, het zullen dezelfde middenvelders zijn?

          3. EugAjax

            Kbouter doelsaldo word beter dan Feyenoord door ons veel scorende middenvelders en een straks beter scorende voorhoede. Middenveld scoort al veel dus! Beter heeft betrekking op doelsaldo en voorhoede scorend vermogen

          4. KBouter

            Wat is het verschil in de tweede gedeelte dan met het eerste? Nieuwe scorende middenvelders?

          5. EugAjax

            Hopelijk is het nu duidelijk maar kan aan mijn uitleg liggen zit aan Affligem en het is nog blond ook??????

          6. KBouter

            maar…deze voorhoede en middenveld hadden we vóór de winterstop ook al…waarom zal het nu beter gaan?

          7. -buitenkantje rechts-

            Proost Eug 🙂 zal je even helpen.. Met de komst van Neres en blessurevrije Traoré en Cerny krijgt de voorhoede een kwaliteitsimpuls.. Er zal meer gescoord worden. Zoiets Eug?

          8. jonk supporter

            Neres weten we nog niets van behalve verhalen. Eerst maar laten zien op het veld in Ajax shirt.

          9. KBouter

            Dat zal het zijn denk ik BR, want hij zegt dat we méér gaan scoren met onze veel storende middenvelders. Maar dat zijn dezelfde als vóór de winterstop dus ik snapte dat al niet. En bevredigend antwoord kreeg ik ook al niet-)

          10. EugAjax

            Haha hup Widi. Nee hoor ik ben wel fan van zijn analyses! Beste analist op dit forum, niet altijd eens, maar altijd goed beredeneerd. Morgen mis ik Ajax maar na analyse BR weet ik dan precies hoe het gegaan is!

          11. Widi

            Hij is inderdaad 1 van de betere. In zijn plaats zou ik me eerlijk gezegd niet helemaal op mijn gemak voelen als je zo over mij zou schrijven. P. S. Op ziggo kun je alles terug kijken hoor.

          12. EugAjax

            Widi wees gerust over jou zal ik het niet schrijven. ??.Hoewel ik wel vind dat je zeer goed geinformeerd bent. En veel aandacht aan core van Ajax besteed, de opleiding! Alleen voor een analist word je te snel gepikeerd als iemand een andere mening hebt ?. Toch denk ik dat je een geschikte gast bent. ??

          13. Widi

            Ik heb mezelf nooit analist genoemd. Analisten zijn meestal meningenpushers. En lang niet altijd goed geinformeerd. Ik word in de regel overigens alleen gepikeerd door ongefundeerde meningen en onbenulligheden.

          14. EugAjax

            In jouw ogen ongefundeerde meningen en onbenulligheden, dat is een verschil. 1 ding is absoluut zeker. Je bent goed geinformeerd. Dus ik kan me voorstellen dat dat jou irriteert. En klopt je hebt jezelf geen analist genoemd maar ik roemde BR zijn analyse kwaliteiten dus vergeleek ik je even als analist. Ik ga maar eens ossenhaasje prikken ?

          15. De seijs

            Jonkvrouwtje ben je weer jaloers?? Je bent weer aan het zuigen , stoken en je bent de boel weer op aan het naaien! Wet dat widi weer stiekem zit te gniffelen!

          16. De seijs

            Dat bevestigd dus wat ik hier dus altijd over jou zeg jonkvrouwtje! Hahaha ik heb je ware aard weer even laten bekeken hier. En je had het weer niet Door! Zo dom weer van jou????????

          17. jonk supporter

            Oh ja? Goh. Wat is “laten bekeken” of bedoel je “laten bekeiken” dan snap ik het zo en zo wel. Ik heb je nooit tegengesproken trouwens. Zo jammer dat je niet op uitnodigingen ingaat. Vind het zo leuk dat je mij zo goed kent.

          18. jonk supporter

            Moet ik het nu echt uitleggen? Oke, ik ben nog nooit in Hillegom geweest en ken de hele bar daar niet. Gewoon een naam van internet geplukt. Jij bent de domme eikel die het geloofde. Ieereen hier had het door behalve ……. jij. Kabouter witte puntmuts. Jij bent ook het dombootje dat onder zijn eigen naam op een forum de racist gaat uithangen. Heel, maar dan ook heel erg dom. Jij bent ook dgene die in een kramp schiet als hij zijn postcode voorbij ziet komen. Direct de vraag stelde: waar is dat nu voor nodig. Jij bent het eikeltje dat in een houdgreep zit. Maar blijf rustig in de ontkenningsfase, is best geinig. Zoals ik al eerder zei: je bent een heerlijke boksbal.

          19. De seijs

            Dat bedoel ik nou jonkvrouwtje, jij denkt het en dan is het zo. En dat bedoel ik nou. Jij zit geheel in je eigen wereld. Wat jij denkt is waarheid, zo naïef! En ik laat je in die waan! Maar jij zit er gewoon helemaal naast zoals altijd. Ik lach me rot om jou onbenulligheid. ?????? trutje

          20. jonk supporter

            Ga nog eens naar Hillegom, wie weet zit ik er toch ???? en dan ben ik onbenullig ?????? dat er zulke dommem mensen geboren kunnen worden, zou verboden moeten worden. Alsnog verzuipen zou ik zeggen ????

          21. De seijs

            Whahaha weer dreigen met verzuipen. Zo kinderachtig weer dit soort uitspraken. Jonkvrouwtje je bent en blijft een trutje. Nou ga nou je vriendje maar in zijn bek zeiken. Want die zit weer scheinheilig te wachten op je????????

          22. De seijs

            Voor de 10x ezel jonkvrouwtje, ik was daar en jij niet. Jij zat je broek vol te douwen bij je vriendje op schoot??? En inderdaad jij dreigt alleen maar trutje ????

          23. jonk supporter

            Tuurlijk was ik er niet eikel, het was FAKE, lul. Iedereen wist dat behalve jij. Dus wie is hier nu dom. Oh ja, ga ajb iets aan je Nederlands doen. Als iemand zich hier compleet belachelijk maakt ben jij het wel. Maar ja, je hebt het niet in de gaten he. Is wel jammer wantcdat maakt het minder leuk voor me. Zonde.

          24. De seijs

            tutututuut Jonkvrouwtje ga maar lekker naar je vriendje tutututuut liegen bedriegen schelden bedreigen, maar je blijft een zeldzaam trutje ?????????

          25. De seijs

            Wanrcdat ja dat is ook duidelijk hè. Kijk eerst eens naar je eigen jonkvrouwtje zo makkelijk om wat van een ander te zeggen. En dan zelf met een excuus komen natuurlijk. Maar jij bent zo stom om wat van een ander te zeggen terwijl je zelf keer op keer zelf fouten maakt. Schrijf eerst maar eens iets goed op en verwijt dan een ander iets. Je maakt je eigen zo belachelijk , maar zelf dat heb je niet in de gaten?????????? trutje ??

          26. De seijs

            Juist ik wist het wel jij bent zo voorspelbaar ?? jij moet reageren. Whahahaha daarom schreef ik het net effe anders??? wat ben jij toch voorspelbaar. En niks in de gaten hè . Maar nogmaals ik heb wel weer gelijk?????? trutje jonkvrouwtje. Nou klim nou maar weer op de rug van je vriendje. ??Ik snap wel waarom jij geen kinderen heb. ???????Jij gebruikt hem alleen maar voor het sterretje en mondje van je vriendje ??????

          27. De seijs

            Whahaha je weet niks meer te liegen hè . Kom je weer met zoiets en je trapt er weer in ?????zo simpel ben jij Whahaha en maar blijven reageren. Prachtig heb het helemaal naar mijn zin. Whahahaha ???????????

          28. De seijs

            O o o heb je het eigenlijk Door ??????hè hè duurde wellington vandaag hè ??????? ooooooooh wat heb ik weer een lol met je gehad vandaag! Hè widi je 2ling broertje begint het te begrijpen ???? alhoewel denk dat ik hem wel weer gek krijg. ?????Wordt ongetwijfeld vervolgd ????? jonkvrouwtje ??

          29. jonk supporter

            Het is trouwens wel erg met je. Je hebt een hekel aan moslims, aan negers, zo en zo een hekel aan buitenlanders met een ander kleurtje dan wit, homo’s. Je bent fan van Hitler, de KKK, Wilders. Jeetje, ik weet zeker dat ik een lintje krijg als ik jou kan verzuipen in e haven hier. Maar goed, dat was het weer. Oogjes dicht (voor altijd mag ik hopen) en snaveltje toe. Vergeet je ?? en je ? niet. Doei, doei.

          30. jonk supporter

            Graag, kom langs. Scheveningen, 2e binnenhaven ter hoogte van de jachthaven. Een van de penthouses. Moet lukken, geef ik je privé zwemles. Weet je, gaan we eerst uit eten, op mijn kosten. Wel je zwembroek meenemen.

          31. De seijs

            Whahaha je bent er weer trutje jonkvrouwtje ??je kan me niet uit hè bolle kop krijgen hè ??? maar dat wist ik! ??? En weer bedreigen hè zo voorspelbaar ???? Man man man wat ben jij toch dom joh hoop bla bla maar jij bent helemaal niets nada !!????trutje ik lach me rot om jou????en maar weer dingen verzinnen,je gelooft je eigen nog!! zielige stumper???

          32. jonk supporter

            Toch weer slecht Nederlands he, zo jammer. Je doet je best niet eens. Maar leuk dat je wakker blijft voor me. Volgens mij zit er een homoseksuele neiging in je. Je vindt mij zo aantrekkelijk dat je blijft reageren. Dat is een teken. Kom uit de kast jongen, voel de vrijheid. Oh ja, even voor de duidelijkheid, ik ben hetero maar wel erg zorgzaam. Ik help je graag …….. juist. Als je wilt krijg je kusje van me op je voorhoofd hoor, niks mis mee. Zoek maandag een lekkere stoere dakdekker uit en laat je heerlijk verwennen. Wel Arisch ras natuurlijk he, met een wit mutsje op.

          33. De seijs

            Oh oh oh je bent zo triest. Jij blijft maar verzinnen liegen en bedriegen. ???Jij bent echt triest lees alles nog eens na, dan begrijp je misschien dan je geholpen moet worden!?? Je begint wanhopig te worden. Je denkt mij te raken ????? maar tevergeefs, ik blijf om je lachen stumperd. ??Nou klim gauw op de rug van je vriendje en maak jullie moe Jonkvrouwtje .????whahahaha trutje

          34. De seijs

            Whahaha je weet niks meer te liegen hè .Dan val je weer in je oude gewoontes ???prachtig ik heb je waar ik je hebben wil???zo voorspelbaar dit???zou zeggen vooral doorgaan???????????

  8. Forever nr14

    Ga maar eens eerst laten zien dat je het verschil kunt maken! En idd wat moet je anders zeggen he!

Comments are closed.