Traoré keert vandaag terug bij Ajax en is zondag inzetbaar

Bertrand Traoré keert vandaag terug bij Ajax nadat de speler de afgelopen weken met Burkina Faso heeft deelgenomen aan de Afrika Cup. Traoré is zondag ook gelijk inzetbaar als Ajax de thuiswedstrijd speelt tegen Sparta, zo weet De Telegraaf te melden. De speler was voor de Afrika Cup niet geheel fit maar heeft tijdens het toernooi gewoon kunnen spelen. Hierdoor zit Peter Bosz weer wat ruimer in zijn buitenspelers na het vertrek van Anwar El Ghazi en de niet geheel fitte Vaclav Cerny, die momenteel speelminuten maakt bij Jong Ajax.

Bron: De Telegraaf

Related posts

64 Comments

      1. HURBIE

        Hoop dat Traore ook eens een keer wat laat zien ,want ben tot nu toe weinig positief over hem
        Hoop niet dat AJAX hem houd

      2. Tommy827

        Bedoelde dat traore lekker mag gaan banken laat justin maar lekker ballen die deed het goed

          1. Mooi

            Ja hij doet het zeker erg goed meer dan dat ,maar ik vind Traore gewoon een hele goede voetballer maar ook dat kan beter

          2. Tommy827

            Dat is wel zo maar hij is over een half jaar weer terug bij chelsea dus geef kluivert maar lekker de ruimte en houd traore als back up

  1. KBouter

    Traore op rechts, Justin op links, of van mijn part andersom. Je kunt hem zelfs als spits inzetten als Dolberg het ff niet heeft.

    1. Remco425

      Maar het is ook niet erg om weer eens zonder Justin te spelen. Laatste wedstrijd was hij al niet geweldig. En dat is ook niet erg. Dat is juist logisch. Hij is nog erg jong en heeft nu al een aantal wedstrijden achter elkaar gespeeld. We moeten voorzichig met hem doen. Overbelasting ligt op de loer en de daarbij behorende zware blessure.

  2. Jimmy1971

    Eindelijk weer wat meer concurrentie voorin !!
    Gebrek aan concurrentie is dodelijk !!

  3. EugAjax

    Mooi kan hij meteen in de basis. Op links kiezen tussen Younes en Kluivert. Ik schat in dat het Younes word. Lijkt me logisch aangezien hij net vorige wedstrijd gescoord heeft, kan net drempel zijn waar hij qua vertrouwen over heen moest. Mocht komende wedstrijden nog steeds uit vorm blijken verdient Kluivert kans in basis.

    1. Widi

      Onder een echt goede trainer zou Dolberg zich veel beter ontwikkelen. Bosz heeft niet het niveau voor Ajax. Zelf nooit op niveau gespeeld. En een kakkerlak.

        1. Widi

          Hahaha…..ik begin rare dingen te zeggen. Uit balorigheid. Maar ik meen het natuurlijk niet.

          1. Remco425

            Haha was overduidelijk Widi. Sommigen hebben blijkbaar nooit van sarcasme gehoord hahaha

  4. bs

    Nou dat is dan duidelijk, PB kennende: einde basisplaats Kluivert. Let maar op: PB zet zowel Traore als Younes weer in de basis.

    1. Remco425

      En terecht. Het is nog te vroeg voor een vaste basisplaats voor Justin. Zijn tijd komt nog wel. Of wil je hem zo snel mogelijk naar de klote helpen door overbelasting en zware blessures?

      1. jonk supporter

        In de JL gaat het er ook niet zachtzinnig aan toe hoor. Daar moet hij er ook gewoon elke week staan.

  5. jonk supporter

    Sparta is tegenstander dan heb je wat jong fris bloed en Amsterdamse bluf nodig. Dus viergever op de plek van Sinkgraven en de Ligt naast Sanchez. Middenveld Nouri en vd Beek en Klaassen en Ziyech banken. Of ziyech erin en Nouri en vd Beek ieder een helft. Voorin Traore oprechts en Kluivert op links. Wordt op zeker leuke partij maar ja het zal de basiself met Traore wel worden.

      1. jonk supporter

        Ik dacht van de week te lezen dat de Ligt zelf de hoop had op een basisplaats zondag.

        1. Widi

          Ik stond maandag een tijdje naast hem. En liep een stukje met hem op. Hij loopt niet moeilijk of zo. Maar kan me voorstellen dat hij eerst een keer in Jonk Ajax moet spelen.

          1. Widi

            Ik ben nog niet zo goed op jou ingespeeld als Seijs. En het ook wel een eigenschap van me dat ik veel uitleg. Ik heb dus wel iets gemeen met Eug. Hup Widi!

          2. jonk supporter

            Denk dan maar zo: ik heb aan een half woord genoeg en kan heel goed tussen d zinnen door lezen. Oh ja, Seijsje is voor geen meter ingespeeld op mij. Dat niveau zal hij nimmer halen. ?

    1. Indojood

      Ben ik het mee eens, Widi. Traoré kost € 2 M aan huursom. Dat geld kan je beter aan eigen spelers spenderen door hun salarissen en/of premies te verhogen.

      1. Widi

        Precies Indojood. En iedere minuut dat Traoré nog speelt, spelen onze jonge spelers die ervaring moeten opdoen niet. Ik zie liever Kluivert en Nouri. Zelfs liever Younes. Want die is van ons en niet van Chelsea.

        1. -buitenkantje rechts-

          Oneens..zo gauw je een speler huurt is ie in jouw dienst.. Geen verschil met spelers die onder contract staan.. Gaat erom of je team er beter van wordt.
          Ajax doet niet anders en verhuurt indertussen al heel wat spelers.

  6. KBouter

    Eigenlijk te gek voor woorden…waar Ajax groot mee is geworden, buitenspelers..dat je die moet huren voor 2 mio per jaar!@

    1. jonk supporter

      Kwestie van tijdig weten wat je in de toekomst nodig hebt en daar veel aandacht aan besteden in de jeugdopleiding. Middenvelders blijken er meer dan zat te zijn. Overschot. Spitsen komen ook wel door, mondjesmaat maar toch. Cv zal ook niet altijd het probleem zijn. Probleem ligt aan de buitenkant, zowel verdedigend als aanvallend. Gelukkig nu Kluivert en hopen op Cerny maar het is magertjes.

      1. jonk supporter

        Daar heeft hij te weinig techniek voor. Zoals Dolberg een bal kan aannemen en meteen wegdraaien …… dat lukt Traore never. Balvastheid is een vereiste voor die plek.

          1. Widi

            Ik heb in de media helemaal niemand horen of zien zeggen dat er ook maar iets goed was aan dat toernooi. Zullen dus ook weinig mensen onder de indruk zijn van een plaats bij de beste 11 spelers van dat toernooi. Voor mij is het heel simpel. Hij gaat over een paar maanden sowieso weg. En hij heeft heel weinig gebracht. Ik respecteer mensen die hem heel goed vinden. Maar begrijpen doe ik ze niet. Zeker niet als ze naar mijn mening doorgaans een goede kijk op de zaken hebben BR.

          2. -buitenkantje rechts-

            Ach, Bosz heeft hem naar Ajax gehaald.. zal er ook wel wat in gezien hebben.

          3. Widi

            Dat is ongetwijfeld zo. Laten we gewoon hopen dat hij de komende drie maanden mijn ongelijk bewijst. Dat zou voor Ajax heel goed zijn.

        1. -buitenkantje rechts-

          Tel even het aantal keren balverlies bij balaanname van Dolberg de afgelopen wedstrijd.

          1. jonk supporter

            Dat kan gebeuren, kijk eens even naar het aantal kern dat hij met grote klasse ballen aanneemt. Daaraan zie je de klasse. Nu mag het nog af en toe even niet lukken. Zijn groei zal ehel snel gaan. Daarnaast, kijk ook even hoe hij werd aangespeeld negen van de tien keer. Was ook niet best.

    1. jonk supporter

      Europees is zwaar. Nederlandse competitie mag niet zwaar zijn als je de focus, inzet en tempo blijft houden. Maar ja, dat is voor Ajax het zware deel.

Comments are closed.