Traoré bij beste elf Afrika Cup

Bertrand Traoré miste in de halve finale van de Afrika Cup een penalty en dat koste Burkina Faso een plek in de finale. Toch is de Ajacied opgenomen in het Elftal van het Toernooi, zo heeft de CAF, de Afrikaanse voetbalfederatie, maandagmiddag bekendgemaakt. Uiteindelijk behaalde Burkina Faso de derde plaats door een 1-0 overwinning op Ghana. Traoré die tijdens het toernooi eenmaal het net vond, keert deze week terug bij de selectie van Ajax.

Elftal van het Toernooi: Fabrice Ondoa (Kameroen/Gimnastic de Tarragona); Kara Mbodji (Senegal/Anderlecht), Ahmed Hegazy (Egypte/Al-Ahli), Michael Ngadeu (Kameroen/Slavia Praag); Charles Kaboré (Burkina Faso/FK Krasnodar), Daniel Amartey (Ghana/Leicester City), Bertrand Traoré (Burkina Faso/Ajax), Christian Atsu (Ghana/Newcastle United), Mohamed Salah (Egypte/AS Roma); Christian Bassogog (Kameroen/AaB), Junior Kabananga (DR Congo/Astana FK).

Bron: AD

Related posts

62 Comments

      1. FrankiC

        En een contract verdienen. Hoop dat zijn grote kwaliteiten er beter uitkomen dan in de eerste seizoenshelft.

        1. -buitenkantje rechts-

          Dat zou ik ook graag zien FrankiC.. zoals je weet heb ik een zwak voor Traoré.. Voetballer pur sang. Nog wat te nonchalant af en toe, maar oh, wat een klasse speler. Bied hem een contract aan. Hij kan Dolberg nog wat in de luwte houden en Kluivert rustig laten groeien. Ben echter bang dat Traoré in mei vertrokken is.. Erg jammer

          1. 11Younes11

            Zou inderdaad mooi zijn als Ajax hem kan vastleggen, maar vrees ook dat hij andere plannen heeft. Die gaat vast ergens onderin de Premier League spelen.

  1. Dagrump

    Leuk voor hem!! Nu nog paar maanden gaan schitteren bij de mooiste club van Nederland ❗

  2. Jimmy1971

    Juist nu zorgen dat je dit jaar bij de beste 11 eredivisie spelers komt , dat lijkt me fijn ..

  3. De seijs

    Als Traore bij de beste elf zit , dan zegt inderdaad die Afrika cup niks. Met andere woorden afschaffen die zooi!

        1. jonk supporter

          Kom Seijsje, eerlijk blijven he. Ales wat niet Arisch is is in jouw ogen gewoon mindr, een stuk minder.

          1. De seijs

            Ik dacht dat jij en meerdere het woord kaffer niet zouden gebruiken. En nadat ik van jullie las dat het woord kaffer meerdere betekenissen had, gebruik ik het woord niet meer. Maar nu tot mijn verbazing kom jij daar dan toch mee. En jou vrouw is nog wel een kleurling. Kijk dat je de boel toch probeert af en toe hier schijnheilig probeert op te stoken dat zie ik wel maar dat je dan toch het woord kaffer gebruikt vind ik wel treurig widi. En ik weet dat toegeven niet jou ding is maar had wel iets van een man in jou gezien. Maar toch niet dus. En die jurk met zijn vele Namen hier vind dit dan weer prachtig. Had jou toch ergens in deze wel wat verstandiger geschat. Maar jij bent dus ook, net als die jurk. Beetje jammer

          2. Widi

            Het woord kleurling heb ik voor nog nooit gebruikt. En uitkafferen heeft niet met Kaffers te maken hoor. Maar wel een ongelukige keuze van mij. Ik had beter “uitschelden” kunnen gebruiken. Excuses hiervoor aan iedereen en aan jou in het bijzonder.

          3. De seijs

            Ja is waar widi, jij vertelden mij dat je vrouw getint is. Maar het feit blijft wel dat je toch op een schijnheilige manier hier zit te stoken. Of je moet het beter verwoorden. Denk dat je mij wel begrijpt. Ik begin met een Schone lei met jou vanaf nu. Denk dat dat het beste is.

          4. Widi

            Jij laat je beinvloeden door Jonk. Want door wat hij schrijft, denk jij dat ik het niet meen. Het blijft lastig zo’n forum. Ik dacht eerst ook dat ajaxpers echt een hekel heeft aan Bosz. Maar door jou weet ik dat hij dat alleen schrijft om mij uit mijn tent te lokken. Lastig hoor.

          5. De seijs

            Dacht al dat dat jouw punt was. Maar ik kan jouw verzekeren dat jonkvrouw mij helemaal niets doet. Al heeeeeeeel lang niet meer. Dat geval is echt apart hier. Echt niemand hier is zo onbetrouwbaar als jonkvrouw. Maar ik dacht dus al dat wat ik jouw zei over ajaxpers dat dat jouw niet lekker zat. Kwam dus toch uit.

          6. jonk supporter

            Widi jij bent een speciaal persoon. Gefeliciteerd, de Seijs begint met een schone lei bij jou. Tering, dat je dat mag meemaken. Gaat mij denk ik niet lukken. Verdoemd voor altijd denk ik. Wat een gelukzalig persoon moet jij nu zijn door deze gigantische blijk van goodwill van onze DE SEIJS, onze forum leider, blank, blond en blauwe ogen. Ik smelt hier bijna.

          7. jonk supporter

            Beste de Seijs, zoals al gezegd je hebt je superdesuper dombo dag. Voordat je wat schrijft eerst even dingen uitzoeken. Er zit een giga verschil tussen het woord kaffer en het woord uitkafferen. Deze zijn niet vergelijkbaar met elkaar. Dus schrijf nu nietvzoveel domheid achter elkaar.

          8. De seijs

            Zijn jou worden niet de mijne. Kan wel tegen jou zeggen, wel eerlijk blijven maar dat kan jij niet. Alleen wat jij zegt is waarheid. De rest hier daar heb jij gewoon schijt aan. Met andere woorden jij bent hier niet geloofwaardig. Maar dat is oud nieuws. jonkvrouw

          9. jonk supporter

            Jij bent hier gewoon onze grootste rascist. Dat weet iederen en daar zijn bewijzen te over van op dit forum. Probleem voor jou is dat je het niet kan wegpoetsen.

    1. jonk supporter

      Gewoon ff tijdje forum overslaan Indojood. Morgen is het weer voorbij. Ff boksbal tijd. Beter dan echt rotzooi trappen.

        1. -buitenkantje rechts-

          Vind de discussie niet echt bijzonder.. kunnen beter gaan oefenen op een Jong Ajax forum.. 🙂

  4. Remco425

    Grappig, in eerdere berichten over Traoré in de Afrika Cup had iedereen het over zijn beperkte inbreng. Zonder iets gezien te hebben waarschijnlijk. Nu wordt hij gekozen in het Afrikaanse elftal en hoor je daar niemand meer over. Misschien volgende keer maar niet meer oordelen als je niks hebt gezien?

    1. EugAjax

      Remco je hebt hier een heel goed punt. Hij knokte zich terug van bank naar basis en is nu verkozen. Bij beste elf… super gedaan van hem.

      1. jonk supporter

        Ik vraag me nog steeds af of hij zich heeft terrug geknokt of dat hij in de basis stond door blessure, schorsing of niet voldoen van de eerste basis speler. Je knokt je via training of korte invalbeurten niet snel terug. Uitverkiezing leuk voor hem maar wel apart gezien de uiteindelijk weinige minuten die hij in totaal heeft gespeeld. Zegt mij dus eigenlijk weinig. Heb er ook 0,0 van gezien zoals bijna iedereen hier.

        1. Remco425

          Maakt niet uit hoe hij er in is gekomen, je wordt niet in dit elftal gekozen als je niks hebt gepresteerd zoals velen schreven, die er waarschijnlijk ook niks van hebben gezien.

    2. Indojood

      Ik heb weinig tot niets gezien van de Afrika Cup. Ik vind het vaak heel slecht voetbal op nog slechtere velden. Alleen die tweebenige vliegende tackles zijn spectaculair.

    3. -buitenkantje rechts-

      Tuurlijk Remco.. maar is wel even slikken als je net geroepen hebt dat Bertje meer moet brengen.. Misschien zit je er dan wel helemaal naast.. sla je de plank volledig mis.. Heb je eigenlijk een beetje Jong Ajax commentaar gegeven..

      1. Widi

        Al was hij in Afrika topscorer en beste speler van het toernooi geworden, dan nog zou ik vinden dat hij bij Ajax wat meer moet brengen dan voor de winterstop. Hoop dat het gaat gebeuren.

        1. -buitenkantje rechts-

          Beetje onnozel commentaar.. niet eens goed genoeg voor Jong Ajax eerlijk gezegd.. kan ik er nog wel een stuk of drie/vier noemen voor wie dat véél meer geldt.. Beetje Willekeur.. of mag je pas commentaar geven na een bepaalde geboortedatum?

          1. Widi

            BR, ik kreeg net een melding dat jij hebt gereageerd op mijn bijdrage. Ik kan me dat echter niet voorstellen, want je begint met: Beetje onnozel commentaar. Dat kan niet over mijn bijdrage gaan. Want ik schrijf alleen dat ik vind dat Traoré voor de winterstop niet veel gebracht heeft. Dat is mijn mening. Of er wel of niet nog meer spelers zijn die ook weinig hebben gebracht, is een ander verhaal. Die zijn er wel, maar het ging nu over Traoré.

          2. -buitenkantje rechts-

            Zit je wat te jennen Widi.. doe jij ook wel s toch? Bij een forumlid wiens naam rijmt op Gijs.. 🙂

        2. Remco425

          Widi, het commentaar waar ik op doelde ging over de Afrika cup. Waarin velen geschreven dat zijn bijdrage aan de 3e plek van Burkina Faso minimaal was. En vervolgens wordt hij in dit elftal gekozen. Dat waren dus mensen die een mening geven over iets waar ze dus helemaal niets van gezien hebben. En nu zijn ze stil. Vind ik grappig.

          1. Widi

            Remco, uit mijn bijdragen hier heb je kunnen afleiden dat ik geen enkele belangstelling had voor dat toernooi. Ik heb alleen hier en daar een doelpunt voorbij zien komen. Ik heb niets gezegd over de bijdrage van Traoré daar. Alleen over zijn bijdrage aan ons team. Die bijdrage is naar mijn mening te mager. En ik hoop dat die in de resterende maanden groot zal zijn. Mag best voor die enorme huursom.

      2. Indojood

        Haha, je trekt het je nogal aan, BR. Je klinkt een beetje als Litmanen nu. ?

        Traoré is in aanleg een prima speler maar niemand kan ontkennen dat hij bij ons tot nu toe niet heeft gebracht wat we ervan verwacht hadden. Vergeet ook niet dat hij voor een huursom van € 2M bij ons rondloopt.

  5. Widi

    Ik beoordeel hem op zijn prestaties voor Ajax. En die zullen hoop ik beter zijn dan voor de winterstop.

Comments are closed.