Kale en Kokkie: ‘Younes is al een half jaar niet in vorm’ (Incl video)

Ein-de-lijk maakte Ajax-aanvaller Amin Younes gisteren dan een doelpunt. Voor het eerst in 18 competitiewedstrijden wist de Duitse aanvaller het net te vinden. Maar tevreden, dat zijn Ajax-watchers Kale en Kokkie nog bepaald niet. ‘Als je heel eerlijk bent is Younes gewoon al een half jaar uit vorm. Het is elke wedstrijd hetzelfde kunstje! Je ergert je negentig minuten kapot aan ‘m.’

App-gebruikers: Bekijk de video op onze website: www.AjaxFanzone.nl via deze link

Related posts

22 Comments

    1. -buitenkantje rechts-

      Ik vermoed met de komst van Neres dat Younes exit is.. Neres op rechts.. Kluivert/Appie op links.. en we hebben Traoré ook nog.

      1. Mooi

        Maar Younes is wel een hele goede voetballer met een hele mooie korte paseer beweging ,ja het rendament kan beter

        1. HURBIE

          Het middenveld staat goed ,Sanchez achterin ook
          Maar voor de rest vind ik het nog steeds een onsamenhangend team en zie nog steeds niet dat aanvallende spel wat Bosz voor ogen had

        1. 11Younes11

          Toen ik mijn username veranderde in Younes, was hij bijna elke wedstrijd de beste man op het veld. Dan praat ik over begin/halverwege vorig seizoen. Ik weet niet wat er met hem gebeurt is, maar hij is het helemaal kwijt. En het maakt me geen reet uit hoeveel hij scoort, maar geef gvd die bal aan Dolberg als ie vrij staat

    1. Geroldkohlen

      was ook niet goed zondag, van youness krijg ik op dit moment gewoon echt hoofdpijn van ergernis als ik die zie spelen. het was wat de mannen zeiden, het was een zakelijke overwinning het was verre van goed. we speelden tegen Roda het moet beter!!

      1. -buitenkantje rechts-

        Het moet beter.. krijg ik weer van die FdB visioenen Gerold..haha! Maar je hebt helemaal gelijk hoor! Eens! 🙂

  1. De seijs

    Ja en half jaar uit vorm en nog blijven staan. Wat als hij wel in vorm was geweest, zouden we dan ruim bovenaan hebben gestaan?

      1. Charka53

        Dan hadden we zeker meer punten gehad , maar als hij steeds zo verassend naar binnen knijpt heeft geen één verdediging problemen met Younes.

  2. Guacamole

    Blijft een fijne speler. Trekt verdediging altijd naar zich toe. Zie ik kalen en kokkie niet doen hoor. Die trekken alleen pilsjes naar zich toe. Go Younes.

    1. -buitenkantje rechts-

      Volgens mij trekt hij altijd naar de verdediging toe.. mooi voor hem dat hij toch scoorde afgelopen zondag anders was het echt een rampzalige wedstrijd voor hem geweest.

  3. Jimmy1971

    Ja ,soms heeft Bosz iets teveel vertrouwen in zijn spelers , al had hij beperkte keuzes daar ..

Comments are closed.