‘Papierwerk voor transfer Neres binnen; Alleen nog goedkeuring KNVB nodig’

Het was een strijd tegen de klok maar Telegraaf-journalist Mike Verweij meldt zojuist via Twitter dat alle papierwerk voor de transfer van David Neres inmiddels binnen is bij Ajax. Alleen de KNVB dient nog goedkeuring te geven aan de papieren alvorens de transfer definitief rond is. De keuring van Neres vond al eerder deze avond succesvol plaats.

Related posts

22 Comments

 1. Brokamp

  Welkom Neres, Kluivert op links, Dolberg in de spits en Neres op rechts. Prim gedaan Mark.!!!

  1. FrankiC

   Younes linksbuiten; Kluivert linksbinnen; Dolberg spits; Traoré rechtbinnen en Neres rechtsbuiten. Klaassen op 10.
   Ja, zo deden ze dat 100 jaar geleden.

 2. EugAjax

  Welkom Neres bij ons aller Ajax! Gebruik komend half jaar om te acclimatiseren en dan knallen va volgend seizoen! Mbt financiele. Marc heeft uiteindelijk toch goed onderhandeld. 12 mln met kans op 15. Ik blijf wel moeite houden met 20% transferrechten van Sao Paulo. Dit is in mijn optiek niet te verwarren met doorverkoop! Bij doorverkoop is andere club geen eigenaar over deze speler. Met een transferrecht zijn ze voor 20% eigenaar. Niemand weet natuurlijk details, maar Ajax en Neres zullen zeker geen deal kunnen sluiten buiten SP om. Vaak is het ook zo dat transferrechten in een contract eerder aflopen contract zelf. Wat zijn dan bijv afspraken tussen Ajax en SP? Transferrechten is een bekend fenomeen vnl in Zuid Amerika en Zuid Europa. Op basis van dit soort constructies heeft Porto zijn beleid gevoerd. Ik weet niet of dit nog steeds geldt in Italie maar daar was zelfs gewoon dat een verkopende en kopende club 50% transferrechten hadden in eerste en tweede jaar contract. Ik hoop maar dat het wel om doorverkoop% gaat, maar ik vrees dat het anders is. Mss komen we er ooit nog eens achter (Football Leaks bijv ?)

  1. slm020

   Staat niks op de site met 20 % door verkoop. Alleen dat het transferbedrag kan oplopen t/m 15 miljoen. En zo niet bij latere eventuele doorverkoop flink laten cashen ?

   1. EugAjax

    Klopt staat niet op site maar media (Telegraaf, VI en Braziliaanse) hebben het erover. Als het volledig zonder is dan is het super deal! En indien wel net zoals je zegt nog meer cashen hahaha

    1. slm020

     Op de Ajax site staat niks. Bij Milik stond het er toen duidelijk bij. In iedergeval toch een mooie deal ?

     1. EugAjax

      Sim laten we afspreken dat we vanaf nu alleen maar van Neres gaan genieten ?! Geeft hoop dat max 15 mln het ook is. Ja dan is het zelfs heel goed gedaan van Marc cs! Nu op naar kampioenschap ?

  2. jonk supporter

   De bedoeling van deze aankoop is dat hij er vrijwel direct staat. Je gaat geen 12-15 miljoen uitgeven en zeggen: see you next season. Hij heeft ook geen volledige competitie achter de rug zoals Sanchez destijds. Dus binnenkomen en in korte tijd laten zien waarvoor je gehaald bent.

   1. Widi

    De directie en de coach hebben zich al ingedekt op dit punt. Ben bang dat Neres voor de zomer toch echt wat moet laten zien om vrij aan het volgende seizoen te kunnen beginnen. Maar goed, hij speelt niet voor niets in Brazilie onder 20.

    1. jonk supporter

     Ziyech moest er ook gelijk staan. Hij zou een nog grotere speler moeten zijn gezien de investering. Ajb geen Frank de Boer scenario.

 3. Jimmy1971

  Hij hoeft iig niet opgetraint te worden , kan echt niet wachten om hem op het veld te zien !
  Gaan weer veel ohs en aahs te horen zijn in de Arena !

  1. ajaxhoger

   Goedgekeurd,maar dat heb jij al gedaan, om je eigen lachen dat is nogal wat.
   hahahahah

  1. jonk supporter

   Een trieste clown is vaak al geestig, laat staan een vrolijke. Ik ben hier inderdaad gewoon een clown. Een blije en vrolijke.

   1. jonk supporter

    Wat is er nu leuker dan wanneer er iemand in een gierput flikkert. Hilarisch in mijn ogen.

Comments are closed.