There are no ads, please add some


Neres succesvol gekeurd; Maakt eerst toernooi Zuid-Amerikaans kampioenschap af en komt half februari

Ajax heeft de Braziliaanse bondsarts de medische keuring van David Neres laten verrichten en heeft inmiddels een positief rapport binnen, zo meldt Voetbal International vanavond. Ajax en Sao Paulo proberen nu voor middernacht al het papierwerk af te handelen. Gisterenavond lag er alleen nog een mondeling akkoord.

Volgens VI zal het nog even duren voordat Neres zelf in Amsterdam te zien is als het papierwerk op tijd rond is. De aanvaller maakt eerst het toernooi met Brazilië om het Zuid-Amerikaanse kampioenschap af. Medio februari is het de bedoeling dat hij aansluit bij de selectie van Peter Bosz.

 

Gerelateerde posts

4 reacties

  1. Geroldkohlen

    nou ik denk dat Marc billen knijpend zit te wachten, tot dat de papieren binnen komen. het zou maar gebeuren dat het niet goed komt voor middernacht!!!🙈

  2. De seijs

    Alles is nu rond dus kom gauw naar Amsterdam en laat je kunsten bij ajax en de hele wereld zien.

Reageren is niet mogelijk.