There are no ads, please add some


Makkelie fluit Roda JC – Ajax

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Roda JC en Ajax. Makkelie zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Diks en Steegstra. Vierde official is Van Herk. Roda JC – Ajax begint zondag om 12:30 uur.

Bron: KNVB

Gerelateerde posts

14 reacties

 1. Iceman

  Dat wordt weer niks. Maar goed het wordt lastig als wij maar winnen vindt ik het best.

 2. KBouter

  Al fluit mijn mooie buurvrouwtje..gewoon winnen met 0-5 ofzo met een groot klasse verschil.

 3. EugAjax

  Roda JC uit is altijd angstgegner geweest voor Ajax door jaren heen (slechts 40% van uitwedstrijden gewonnen aldaar). Gelukkig zeggen laatste wedstrijden wsl meer 4 van 5 winst! Maar ja wat zegt dit allemaal als je niet eens weet wie je tegen je over krijgt. Maar liefst nu al 9 aankopen deze winter hebben ze en dat maakt 27 in 1 jaar tijd !!!. Is dus heel moeilijk te voorspellen, ok vooruit toch een 0-3 dan maar ⚽️⚽️⚽️

 4. -buitenkantje rechts-

  „De hoer van Amsterdam”, zo werd scheidsrechter Danny Makkelie door PSV-supporters toegezongen. Volgens de voorzitter van de PSV-supportersvereniging gooide de scheidsrechter zelf olie op het vuur door zijn 👍 op te steken en later te applaudiseren.
  De PSV-supporters zijn blijkbaar nog altijd boos over een strafschop die Ajax vorig seizoen kreeg in de wedstrijd tegen FC Utrecht. Dat was een van de laatste wedstrijden van het seizoen, en cruciaal in de strijd om het kampioenschap. FC Utrecht stond op dat moment voor, maar Ajax kreeg in de laatste minuten een omstreden penalty, waardoor de stand gelijk werd getrokken. Helaas heeft t niet geholpen..😕

  Bij de PSV-supporters zit het desondanks nog diep. Makkelie was afgelopen zaterdag de scheidsrechter in de wedstrijd Excelsior-PSV. In het begin van de wedstrijd ontstonden daardoor de kwetsende spreekkoren. De wedstrijd werd even stilgelegd, en PSV-coach Cocu stuurde zijn teammanager op de supporters af om ze tot kalmte te manen.

  1. KBouter

   Haha juist, toen stond supporter Marcel Blaak aangifte tegen Makkelie. Hoe gek kan een supporter zijn.

 5. Jimmy1971

  Gewoon 100% gefocust beginnen mannen , want thuis tegen Roda was het ook niet zo makkelie ..

 6. Gert Ajax

  Precies vervelende tegenstander dat roda zeer verdedigende ploeg.
  Hoop uiteraard dat het makkelijk wordt maar ben bang van niet als we maar winnen😉👍

Reageren is niet mogelijk.