There are no ads, please add some


Krul naar AZ; vanavond medische keuring

Tim Krul lijkt inderdaad vandaag nog te vertrekken bij Ajax. Zijn nieuwe club zal niet Watford worden maar AZ! De keeper zal vanavond nog medisch gekeurd worden in Alkmaar, zo meldt Voetbal International.

Meerdere clubs wilden zich op huurbasis versterken met Krul, maar zij konden niet direct voldoen aan de financiële eisen van Newcastle. Watford was lange tijd het meest concreet, maar uiteindelijk wordt AZ dus de nieuwe club van Krul. Als hij de medische keuring doorstaat zal hij de concurrentiestrijd aangaan met Sergio Rochet.

Gerelateerde posts

9 reacties

  1. Dagrump

    Toch wel vreemd naar az. Op kosten bij ajax gerevalideerd en bij az debuut maken in eredivisie

  2. EugAjax

    Mooie move voor hem en beter als Watford, simpelweg omdat daar ene Gomes op doel staat. Bij AZ komt hij nirmaliter in basis. En zondag meteen tegen PSV. Dus bewijs Ajax maar meteen een dienst voor laatste half jaar! Overigens mooie woorden van hem over onze club. Succes

Reageren is niet mogelijk.