There are no ads, please add some


Bayern bevestigt vertrek ‘nieuwe Toni Kroos’ Trograncic naar Ajax

Bayern Munchen heeft op de officiële website van de club het eerdere bericht over de transfer van de 17-jarige Antonio Trograncic naar Ajax bevestigd. Trograncic maakte als dertienjarig jochie de overstap van Red Bull Salzburg naar Bayern München. Op zijn 15e mocht hij van toenmalig Bayern-coach Guardiola al mee trainen met het eerste van Bayern.

Het talent speelde tot dusver zeven jeugdinterlands voor Kroatië, maar hij kan er ook nog voor kiezen om voor zijn geboorteland Duitsland uit te komen omdat hij zowel over een Kroatisch als een Duits paspoort beschikt. Trograncic is een centrale middenvelder. In Duitsland werd hij al bestempeld als ‘de nieuwe Toni Kroos’ vanwege zijn sublieme passing en traptechniek.

Trograncic zou bij Bayern vanwege de zware concurrentie geen toekomstperspectief meer hebben en vandaar op zoek mogen naar een nieuwe club. Wolfgang Dremmer, hoofd jeugdopleiding van Bayern München, wenst Trograncic veel succes bij zijn nieuwe werkgever. “Wij danken Trograncic voor de inzet die hij de afgelopen jaren heeft getoond. We blijven hem zeker volgen in zijn verdere carrière.” De jeugdinternational zal in de A1 van Ajax starten.

Gerelateerde posts

14 reacties

 1. Jimmy1971

  Mooi voor hem dat ie heel goed in voetballen is , want een modellen carriere zit er voor hem niet in .. 😜

 2. dickst14

  Antonucci van Ajax naar Monaco. Trogancic van Bayern naar Ajax. Klinkt mooi als je niet beter weet. Gaat nog net niet om kleine kinderen.

  1. Litmanen

   Eens, tegenwoordig kijk ik bij elke transfer eerst naar de leeftijd. De meesten mogen nog geen brommerrijbewijs halen……

 3. jonk supporter

  Welkom Antonio. Helaas niet bij de beste jeugdopleiding want je moet het stellen zonder Wim Jonk. Aan de andere kant was je dan misschien niet gehaald door Ajax want dan had Ajax nog gewerkt met een mooie visie van een prachtige oud voetballer. Maar welkom op de toekomst jongen. Doe goed je best dan kan je misschien over een jaar of drie verkocht worden met een leuke winst voor Ajax. Waar je dan terecht komt is niet zo heel belangrijk voor Ajax, als het maar eurootjes gaat opleveren natuurlijk. Wel een beetje je best doen ajb anders ga je gratis de deur uit en dat is ook niet de bedoeling. Nou, gozer, veel plezier met ballen enne wie weet komt je naam nog eens voorbij op het forum.

 4. Widi

  Zou Bayern hem echt laten gaan als ze dachten dat hij de nieuwe Kroos is? Ik heb zo mijn reserves bij dit verhaal. Hoop niet dat hij ook reserve wordt.

  1. Remco425

   Nee, maar als hij net een niveautje daaronder zit is hij nog steeds een toptalent en prima voor Ajax.

 5. AFCA my World

  Hij word straks met Nouri en van Beek het nieuwe en beste middenveld van Ajax in tijden (samen met het huidige) is echt een talent bekijk zijn filmpjes maar !

  1. jonk supporter

   Ik word een beetje simpel van filmpjes. Filmpjes zijn gemonteerd. Er zal nooit een filmpje komen van zo’n speler waarbij niets lukt. Geef mij een week en ik kan een filmpje van minimaal 10 minuten produceren waarbij ik de meest indrukwekkende dingen uithaal op een voetbalveld. Ben daarna wel doodmoe maar het staat wel op beeld. Van Younes kunnen we ook met gemak een perfecte presentatie maken maar hij presteert nu al giga lang ondermaats. Dus, nee voor mij geen filmpjes. Live zien, meerdr malen en dan oordelen.

Reageren is niet mogelijk.