Bosz: “Denk dat we publiek leuke middag hebben bezorgd; Ik geniet van Kluivert”

Ajax won zondagmiddag zonder al te veel moeite van ADO Den Haag en blijft daardoor in het spoor van koploper feyenoord. De immer kritische Peter Bosz kijkt met een goed gevoel terug op de prestatie van zijn alftal. “Een terechte overwinning. We hebben de nul gehouden en ik denk dat we het publiek een leuke middag hebben bezorgd”, aldus Bosz op de clubwebsite.

“Ik ben tevreden over de wedstrijd. Prima goals en we hebben ook nog twee keer de lat geraakt. Volgens mij zei Cruijff dat je bij 2-0-voorsprong beter de lat kan raken. Dan gaat publiek met nog beter gevoel naar huis”, aldus Bosz, die ook complimenteus is over het optreden van Justin Kluivert: “Ik geniet van dat ventje. Hij is vrij onbevangen. Ik zag voor de wedstrijd dat hij wel een beetje zenuwachtig was, maar ik had het ook heel raar gevonden als dat niet zo was. Hij begon geweldig aan de wedstrijd. In de eerste minuut wellicht een strafschoprijpe situatie, gelijk daarna had hij een voorzet waaruit we bijna scoorden. Hij was een groot gedeelte een plaag voor de verdediging van ADO. Het was een bevestiging van wat ik tijdens de training zie. Justin speelde dreigend en met lef”.

Related posts

31 Comments

      1. Widi

        Een ploeg die zo zwak is als ADO ga je niet meer tegenkomen. Het veldspel had nog veel beter gemoeten. En er had veel meer gescoord moeten worden.

  1. KBouter

    Het is al beter dan jaren wat we gewend waren onder FdB, maar we zijn er nog lang niet.

    Er is nog een hoop werk te doen.

    1. HURBIE

      Als hij denkt dat het publiek een leuke middag heeft gehad zou ik de haren uit mijn hoofd trekken uit schaamte dat hij dat heeft gezegd

  2. Charka53

    Inderdaad Petertje van zo’n jonge Kluivert kan ik ook genieten en Kaspar komt ook weer op gang die gaat er straks weer veel inschieten.

  3. -buitenkantje rechts-

    Kluivert was mijn hoogtepunt van de middag..
    Qua spel vond ik het matig zo nu en dan. Het is logisch dat je thuis tegen Den Haag de betere partij bent. Maar 3-0 is gewoon te mager.

    1. Geroldkohlen

      vond ik ook BR! vleugels van ADO kwamen er vaak nog te makkelijk door, die hadden er ook zo een goal of 2 kunnen maken. youness zijn krediet moet nu toch wel onderhand op zijn!

  4. De seijs

    De wedstrijd had heel mooi kunnen zijn als ajax er nog een stuk of 4 in had geschoten. Kansen zat. Maar er zit zeker vooruitgang in.

  5. EugAjax

    Eerste helft zeer goed vermaakt, tweede helft werd het beetje saaier met af en toe genieten van bepaalde acties, te denken valt aan super omhaal Dolberg!

  6. ajaxpers

    Dat laatste zinnetje blijft walgelijk: ” zoals IK het zie”. Kom op Peter, wees dankbaar dat je deze gasten mag coachen

    1. Widi

      Opties genoeg schreef je. Noem eens een paar andere trainers voor Ajax dan ajaxpers…. volgens mij weet je er geen.

          1. De seijs

            Volgens mij zit hij telkens nadat hij wat geschreven heeft te wachten, wat jij nou weer zal zeggen op hem. En dat met een hele grote glimlach. Volgens mij laat hij jou alle hoeken zien die hij maar kan bedenken. Jij reageert toch wel. Zit het zo diep bij jou dat je MOET reageren op hem?

          2. Widi

            Ik denk dat je het mis hebt. En voor zover iemand hem hier al serieus nam, zal daar nu geen sprake meer van zijn. Hij is enorm tegen Bosz. Zegt dat er genoeg alternatieven zijn. Maar kan er geen noemen.

          3. De seijs

            Ja maar daar zit hij niet mee. Hij zit jou uit de tent te lokken en keer op keer lukt hem dat. Hij zegt wat, en jij reageert daar op. En wat jij zegt maakt hem niets uit. Het gaat erom dat jij reageert. Dat is zijn drijfveer. En natuurlijk heb jij veel gelijk over hem . Maar dat deert hem niet. Hij lacht jouw denk ik keer op keer uit. Daarom ?.

          4. Widi

            Nee. Dat is wat jij met JS probeert. ajaxhoger is daar te simpel voor. En hij denkt echt dat hij gelijk heeft. Inmiddels zijn er veel meer die op hem reageren.

          5. De seijs

            js reageert op mij. Dat is wat anders. En hij denkt nog dat hij gelijk heeft ook. Nou hij zit er echt helemaal naast kan ik jou vertellen. Maar ik laat hem in die waan. Als hij zich zit te vervelen dan komt hij meestal, nou ik kan hem hebben hoor. Lachend. Effe gas geven en hij gaat over de rooien dan. Ja wie kaatst kan de bal verwachten. Daar ben ik altijd voor in. Zeker van hem /haar. En ajaxhoger is volgens mij niet zo gek als jij denkt . En dat andere ook reageren (ik ook maar anders) maakt het voor hem alleen maar mooier. Let maar eens goed op.

          6. De seijs

            Hahaha ik weet niks over hem. Maar als ik hem zo volg dan zit hij hier iedereen, en dan vooral jou, omdat jij zo op hem reageert, te fucken.

  7. JohnDoe77

    Was een leuke wedstrijd om live te zien in de ArenA, tuurlijk hadden er meer goals kunnen/moeten vallen maar het was leuk!

  8. Jimmy1971

    Eerste helft was prima , 2de helft zakte het weer weg , maar het is niet meer zo saai als onder FdB ..

  9. Opnaar40k

    Wat een stel zuurpruimen. 1e helft was leuk en attractief voetbal. Snel inspelen van de aanvallers en leuke acties gezien van kluivert, dolberg en ook youness ondanks dat hij niet scoort. Voor deze acties kom ik al 35 jaar bij ajax. 2e helft was minder, maar het was ook minder nodig. Als we het spel van de 1e helft continue kunnen volhouden worden we zeker kampioen!

    1. jonk supporter

      Minder nodig? Ik betaal toch ook niet minder voor mijn seizoenkaart omdat ze er maar één helft voor gaan? Ik moet het volle pond betalen dus ajb dan ook 90 minuten volle inzet. Dat Ado was wel zo ongelooflijk zwak, één doelpunt in de 2e helft is een aanfluiting. Gewoon gas geven, showtje geven en ze vliegen er als zoete broodjes in. Volgens jouw redenering kan ik in de rust dus naar huis.

  10. Forever nr14

    Helemaal mee eens JS, 35 jaar 40K??? Waar heb jij gezeten dan? Als je met dit vertoonde spel zo tevreden kunt zijn? Tweede helft was ronduit zwak, een beetje tegenstander scoort gewoon 2x. En dan Ziyech??? 1 bal 1 goal top rendement, maar verder pffffffff zwak

Comments are closed.