Selectie voor duel met ADO

Peter Bosz heeft zijn selectie bekendgemaakt voor het thuisduel van aanstaande zondag tegen ADO Den Haag. Justin Kluivert is opnieuw opgenomen in de selectie en door de afwezigheid van Anwar El Ghazi (transfer Lille) en Vaclav Cerny (blessure) is de kans aanwezig dat Kluivert mag starten in de basis. Bertrand Traoré heeft met Burkina Faso de halve finale bereikt op de Afrika Cup dus zal voorlopig nog niet terugkeren bij Ajax. 

Selectie:

Andre Onana
Diederik Boer
Kenny Tete
Joël Veltman
Davinson Sánchez
Daley Sinkgraven
Heiko Westermann
Nick Viergever
Mitchell Dijks
Matthijs de Ligt
Jairo Riedewald
Davy Klaassen
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Hakim Ziyech
Donny van de Beek
Amin Younes
Matteo Cassierra
Kasper Dolberg
Justin Kluivert

Bron: Ajax.nl

 

Related posts

52 Comments

  1. Mooi

    Selectie heeft gewoon geen verrassingen kon ook niets anders ,moeten gaan voor 3punten en zoveel mogelijk doelpunten ,dus vol gas

  2. -buitenkantje rechts-

    Dezelfde selectie – Anwar
    Verwacht alleen op rechtsbuiten de voor de hand liggende wijziging.. Justin in de basis.

    Ik hoop wat anders:

    Cassierra. Dolberg. Kluivert
    Ziyech. Klaassen. Schöne
    Viergever. De Ligt Sanchez Tete
    Onana

    1. FrankiC

      Kom op BR. Als je tegen ADO met 8 vervangers in A’dam net 3-4-3 speelt, dsn ksn het dus nooit.!

  3. ajaxpers

    Kluivert, Dolberg, Sinkgraven
    Ziyech, Klaasen, Schone
    Riedewald, Sanchez, Veltman, Tete
    Onana

  4. FrankiC

    Younes Dolberg Kluivert
    Ziyech Klaassen Vd Beek
    Schöne
    Sinkgraven Sanchez De Ligt
    Onana

      1. Widi

        Seijs, zonder te schelden en ziektes te noemen verzoek ik je hierbij om dat woord niet meer te gebruiken. Ik weet niet eens of Jonk een getinte vrouw heeft. Ik wel. En ik merk dat het me enorm stoort dat je zulke woorden gebruikt. Als je met meerdere culturen kennis maakt, weet je dat een mens een mens is. En een vrouw een vrouw. Ongeacht haar kleur. Als je wist hoe lief ook een getinte vrouw kan zijn, wou je er misschien ook 1. Je hoeft hier niet op te reageren. Anderen ook niet. Ik hoop gewoon dat je aan mijn verzoek gehoor geeft.

        1. De seijs

          Hij is voor mij een ongelovige. Daarom het woord kaffer. Het heeft voor mij niets met een getint iemand temaken. Voor jou dan wel, maar voor mij niet. Ik heb het idee dat jij gelijk iets vergelijkt met discriminatie, daarmee zaai je volgens mij haat, en dat is niet goed! Wees eens posetief en denk niet zwart wit. Of in hokjes.

          1. Iamsterdam2015

            Het woord kaffer ( google) is een scheldwoord in Zuid-afrika ten tijde van de apartheid wat men gebruikte tegen de zwarten. Het kan zijn dat je dat niet wist en geloof je ook meteen anders zou je niet voor Ajax zijn met al die gekleurde spelers toch?

          2. De seijs

            Lamsterdam2015 ik heb niks tegen de zwarten. En dat bedoelde ik ook niet. En ja van mij mag iedere kleur bij ajax voetballen. Als ze er maar voor gaan.? Ajax gaat voor alles.

          3. Indojood

            Klopt. Het Arabische kafir of kuffar betreft een persoon die de fundamenten van de islam niet (geheel) onderschrijft. Dit kan dus in meerdere gradaties, van totale afwijzing tot verschil in interpretatie van de Koran en sharia. Toen de islamitische Arabieren in Afrika met de zwarte bevolking in aanraking kwamen en slavernij begonnen toe te passen, hingen deze natuurgodsdiensten aan. De Arabieren noemden hen daarom “kafir”. Toen later de Europeanen in Afrika kwamen was deze uitdrukking in zwang en werd deze overgenomen, verbasterd tot kaffer. Kaffer heeft dezelfde lading als “nigger” in de VS. Uitermate kwetsend en racistisch. Niet gebruiken. Tot zover deze les.

        2. EugAjax

          Onana
          Veltman. Sanchez. Viergever. Sinkgraven
          Klaassen. Schone. Ziyech
          Kluivert. Dolberg. Younes
          5-0

          1. De seijs

            Haha jawel lamsterdam2015 dat deed je wel? en ?prima uitleg. Alleen wist ik dat niet . En dat bedoel ik dus ook niet. Ik had een ander uitleg gekregen heel lang geleden. Maar het belangrijkste is dat ajax vandaag 3 punten heeft gepakt .?

  5. Iamsterdam2015

    Wordt een magere 1-0. Ado gehavend en die lafen zich echt niet afslachten. Die ” parkeren” een HTM tram voor de goal en mag je mazzel hebben dat je er hopelijk 2 maakt…..
    wel 3 punten… dat dan weer wel….

    1. Widi

      Ben je daar serieus benieuwd naar? Of probeer je stemming tegen Bosz te maken? Hoe help je Ajax met deze opmerking?

  6. jonk supporter

    Op de meest simpele reacties zie je duimpjes verschijnen. Kan dat niet uit beeld? Op Ipad zie je duimpjes naar beneden ook niet, geeft dus zo en zo verkeerd beeld.

  7. Forever nr14

    Idd Gerold! Maar ja “die” punten zijn juist wel erg belangrijk, let maar op, onderschat die lampen niet hoor, die mazzelen al wat jaren en doen gewoon mee

  8. sander125

    Je staat 13 doelpunten achter op die Calimero’s. Uitgelezen kans om wat stappen in het doelsaldo te zetten, ook al denk ik dat ze NEC thuis wel winnen. Verder is het natuurlijk gewoon heerlijk om Den Haag compleet af te slachten als jonge zeehondjes.. gewoon omdat het den haag is…

    1. jonk supporter

      Met de vergelijking ben ik niet echt blij maar dat is persoonlijk. Ik heb er de echte beelden van gezien en daar wordt een mens niet vrolijk van.

      1. Widi

        Ik ben dat met je eens JS. Ik leef misschien in een beschermde wereld, maar ik kom in mijn dagelijks leven geen mensen tegen die zulke idiote dingen zeggen als veel dingen die hier worden geschreven. Of is dat omdat het hier anoniem kan? Ik weet niet wat ik erger vind. Dat er zulke mensen zijn of dat ze zo laf zijn om het alleen anoniem te uiten.

        1. Widi

          En mocht iemand nu iets gaan zeggen over het recht van vrijheid van meningsuiting…….. dat recht is vastgelegd in een tijd waarin de meeste mensen nog beseften dat met dat recht ook een verantwoordelijkheid verbonden is. De verantwoordelijkheid om niet zomaar alles te zeggen wat in je opkomt.

    2. FrankiC

      Inhoudelijk: Feijenoord is nog niet zo weggemazzeld als in Nijmegen dit seizoen. Geen gelopen koers. Let op het centrum Dumic/Golla. Daar kan Feijenoord alleen maar van dromen.

  9. sander125

    Sorry! Ik zal m’n taalgebruik aanpassen. Ik dacht dat ik op ajaxf-side.nl zat, maar blijkbaar zit ik eo.nl met allerlei dorpspastoren. Fijne wedstrijd.

    1. Widi

      Het is zeker niet alleen een f-side forum. Je dacht niet. Je nam aan. Er is geen dorpspastoor voor nodig om te constateren dat jij een belachelijke vergelijking maakte. Waarom niet gewoon erkennen dat het zo is en het daar verder bij laten?

    2. FrankiC

      Deze reactie is even ziek als de vergelijking. Dus je vindt dat het op een ander forum wel kan? Tuurlijk niet. Hoe kom je erbij om het zo te formuleren. Goeie reden een forum te negeren. Gister had je ook gelijk Widi. Goed dat je niet meer reageerde op die walgelijke en hypocriete verantwoording van De Seijs. Hij dacht daarmee iets te hebben rechtgezet, maar bij de normale forumleden brand je jezelf af.
      Vraag: doet de redactie hier iets mee?

    3. FrankiC

      En inhoudelijk: Feijenoord is zelden zo weggemazzeld als bij de wedstrijd in Nijmegen. Geen gelopen koers! Let op centrum Dumic/Golla; dan kan Feijenoord alleen maar van dromen.

      1. Widi

        Eerst zelf duidelijk winnen. En dan kijken of F dat ook kan. Gisteren jammer dat het niet bij 1-1 bleef in Almelo.

Comments are closed.