Ajax en Lille akkoord, El Ghazi tekent contract tot 2021 bij Franse club

Ajax en OSC Lille hebben een akkoord bereikt over de transfer van Anwar El Ghazi, zo weet De Telegraaf te melden. El Ghazi tekent zaterdagmiddag een contract voor vierenhalf jaar bij Lille en Ajax ontvangt iets minder dan negen miljoen voor de buitenspeler. Tevens heeft Ajax een doorverkooppercentage bedongen mocht El Ghazi van club verwisselen. Voor Ajax is het nu zaak om snel te handelen in de zoektocht naar versterking op de flanken.

Bron: De Telegraaf

Related posts

63 Comments

  1. De seijs

   Mooi, Anwar veel succes daar in Frankrijk. Ajax en nu vol gas geven om een echte rechtsbuiten aan te trekken. Want we hebben na jaren weer een echte echte rechtsbuiten nodig. Succes met het contracteren van deze speler.

  2. Litmanen

   Klote dat we zoveel blessures hebben op de vleugels anders hoef je niets te halen ( en dan ook nog Traore nog twee weken weg) . Maar moeten we daarvoor 15 miljoen uit gaan geven? Je houdt zo wel Kluivert en Cerny uit de basis.

   1. 11Younes11

    Ik denk niet dat we genoeg hebben aan Younes, Traore, Kluivert en Cerny. Als je bekijkt hoeveel wedstrijden we nog gaan spelen dit seizoen.

 1. -buitenkantje rechts-

  Gefeliciteerd Anwar.. Hoop dat je nog een mooie voetbalcarrière voor je hebt en niet in de vergetelheid belandt..

  1. -buitenkantje rechts-

   Tevens het startschot voor Ajax om door te pakken.. Geruchten gaan nu ook over een Mexicaanse aanvaller die in de belangstelling van Ajax zou staan.

   1. FrankiC

    En waarvan PSV de prijs opjaagt. Gaat om Jürgen Damm: razend snel, diepte, oog voor medespeler. Niveau is moeilijk in te schatten. (Doet me ern beetje denken aan Rommendahl.)

     1. -buitenkantje rechts-

      PSV heeft te weinig geld.. Die hebben 7 miljoen geboden, terwijl het Mexicaanse Tigres het dubbele vraagt..

    1. -buitenkantje rechts-

     @ FrankiC..Pavon van Boca Juniors schijnt ook in de belangstelling van Ajax te staan. Ken jij m? Moet ongeveer 4 miljoen kosten.. Wel even een andere prijsklasse.. Ook een andere kwaliteit?

     1. FrankiC

      Ik moest het ook van youtube hebben. Benut de ruimtes goed. Loper. Maar volgens mij niet beter dan Cerny, waar ook nog rek in zit. Geen Neres of zo. Ik snap niet waarom ze niet bij Heerenveen doorpakken nu er een buitenspeler verkocht is.

     2. FrankiC

      Ik wilde eerst schrijven: goed maar lang niet zo goed als Younes. Maar daar kom ik bij jou niet zo ver mee vrees ik BR.

      BTW: de buitenspeler die buitenom passeert en een hoge voorzet geeft lijkt wel uitgestorven.

 2. Geroldkohlen

  congratz Anwar mooie club Lille !veel succes en bedankt! maar nu de ham vraag ,hoe reageren wij nu op de transfermarkt????

  1. -buitenkantje rechts-

   De vraag is Gerold of Ajax bereid is om bedragen tussen de 15 – 20 miljoen te betalen voor een (jeugdige)aanwinst. Dit heeft dan wel consequenties voor het beleid.. salarissen.. jeugdopleiding.. planning voor de toekomst.
   Ik verwacht dat Ajax die weg niet gaat inslaan..

     1. Ajaxslied

      Ja zeker weten. Zo verklein je de kans op suljemanietjes. Alleen jammer dat veel mensen dit niet begrijpen en altijd maar lopen te zeiken op Marc.

   1. -buitenkantje rechts-

    Damm is volgens mij wel een rechtsbuiten die veel buitenom gaat en een behoorlijke voorzet af kan geven..
    Uit eigen jeugd Gino Dekker heeft dat ook..
    Dekker is/was helaas geblesseerd.

     1. FrankiC

      Moeilijk te beoordelen van zo’n filmpje. Op die ik van de week keek kwam hij veel van eigen helft. Steekbal en hollen maar. Geen krijt aan de schoenen, geen Van ’t Schip. Heb het een paar jaar geleden ook in Becker zien zitten, maar kan zich nu ook niet onderscheiden (hopelijk morgen ook niet).

  1. Widi

   Ik ben heel blij met de manier waarop Overmars de belangen van Ajax behartigt. Popie Jopie praatjes van anderen doen daar niets aan af.

 3. EugAjax

  Anwar succes in het vervolg van je carriere! Mooiste moment even snel bedacht schiet me AZ uit binnen van vorig seizoen! Bedankt voor toch ook veel mooie dingen het ga je goed

 4. AFCA my World

  Nou dan gaan we direct Larsson halen,en snel een beetje,anders zijn we weer te laat !!!

 5. Erwin1995

  Succes, Anwar. @Marc Netto: kopen die Larsson, of erg rapdie spekpens wegtrainen en zelf het veld op!

 6. dickst14

  Kluivert, Cerny, Younes hebben we en Traore komt er aan. Een aankoop moet eerst acclimatiseren, dus beter wachten tot na het seizoen. misschien hebben we dan nog meer keus (Clement bv) en kunnen we het stadion in eigen beheer nemen.

 7. Dagrump

  Heel veel succes daar bij Lille! Bedankt voor alles. Het ga je goed!! Ik hoop dat je daar een basis plaats gaat verdienen!!

 8. JohnDoe77

  Op zich prima, maar een goede vervanger halen gaat nog lastig worden zo last minute. El Ghazi was geen topper dus 9mln is mooi!

 9. jonk supporter

  Niet constant genoeg geweest. Vrees dat de Franse competitie te hoog gegrepen zal zijn op dit moment. Had in mijn ogen minimaal dit seizoen bij Ajax moeten afmaken om gevecht met andren aan te gaan voor zijn plek. Lijkt nu voorcd makkelijkste weg (qua geld) te hebben gekozen.

  1. jonk supporter

   Het is ook gewoon mijn mening. Ik vind het niets toevoegen en het staat er nog al beslissend “over en uit”. Topics worden hier niet gesloten. Maar ieder zijn ding he ?

   1. Widi

    Ik denk dat jij niet de aangewezen persoon bent om mij daar op te wijzen. Wat ik echt bedoel: ik ben een groot deel van de zinloze discussies op dit forum zat. Achterhoedegevechten waar energie in gestopt wordt die naar mijn mening beter kan worden gestopt in ondersteuning van het Ajax van vandaag. Om nog maar te zwijgen over alle vetes die hier in het openbaar worden uitgevochten op een soms wel erg onbeschaafde wijze. Met andere woorden: teveel energie wordt verspeeld aan teveel negativiteit.

    1. jonk supporter

     Ach gelukkig heb ik een eigen mening die ik uit hoe en wanneer ik die wil. Zoals ik nu hier al diverse keren heb aangegevan: zolang het forum bizarre zaken blijft toestaan qua uiting blijf ik provoceren. Dat mensen dat niet begrijpen is hun probleem. Het zijn allemaal anonieme mensen. Men kan zich nooit bedreigd voelen. Men kan wel als forum beheerder eisen dat fatsoensregels in acht worden genomen. Zolang ze dat de vrije loop laten blijft het hier regelmatig een puinhoop.

     1. Widi

      En dat is precies wat je mij vroeg niet te doen: mijn eigen mening geven. Ik neem aan dat je begrijpt dat je mij niet hoeft te provoceren.

 10. sander125

  Veel succes! Ik denk dat je ooit ergens in een 2 spitsen systeem heel goed gaat renderen met meer ruimte

Comments are closed.