‘Ajax wacht op antwoord Lille voor transfer El Ghazi’

Anwar El Ghazi is zo goed als rond met OSC Lille maar vooralsnog is er geen groen licht om de transfer definitief door te laten gaan. Ajax wacht namelijk nog steeds op antwoord van Lille of men wil voldoen aan de gewenste transfersom en betalingstermijnen. Peter Bosz heeft El Ghazi buiten de selectie gehouden voor aanstaande zondag wanneer Ajax de thuiswedstrijd speelt tegen ADO. Als de transfer uiteindelijk toch afketst zal Bosz El Ghazi volgende week gewoon weer opnemen in de wedstrijdselectie.

Bron: De Telegraaf

Related posts

55 Comments

      1. Remco425

        Dat is altijd zo. Het is een hoop geld om direct over te maken voordat de speler is gearriveerd. Transfers worden altijd in termijnen betaald en dus niet iets om over te gaan schreeuwen…

        1. Indojood

          Bovendien wordt er met bankgaranties gewerkt zodat de vordering ook gedekt wordt, moet alleen de betreffende bank niet omvallen. ?

    1. De Ajacied

      Hij wordt al gekeurd en levert net geen 9 miljoen op, succes Anwar en bedankt
      ❌❌❌

    1. Remco425

      Waarom niet? Prachtige stad, niet te ver weg, mooie club, fanatieke supporters, mooie competitie.

        1. Widi

          Volgens mij in Remco er juist wel geweest. Ik ook. Met de stad is niets mis. Maar als je bij Ajax speelt en je droomt van meer, is de club Lille niet meteen de eerste club waar je aan denkt…..

          1. Remco425

            Klopt Widi. Hele mooie en gezellige stad, ook met veel Nederlandse historie en invloeden. En natuurlijk heb je daarin gelijk, maar Ajax was blijkbaar te hoog gegrepen en dan is de Franse competitie een hele leuke. Veel leuker dan de Italiaanse in ieder geval.

        2. Remco425

          Ik denk dat jij er nog nooit bent geweest SPHAFCA. Zeker alleen maar langs gereden net als al die andere Nederlanders die er een mening over hebben?

  1. FrankiC

    Kom op Lille! Zo worden andere wintertransfers opgehouden en we willen onderhand duidelijkheid over wie er komen gaat…

    1. -buitenkantje rechts-

      Je moet trwns nog ff door .. Sam Larsson naar Ajax is waarschijnlijk slechts een gerucht.

  2. Iamsterdam2015

    Ja krijg je dat ge@•# weer!! Ketst het af en op 31 jan om 11:00 uur is het ineens rond. Heeft ajax nog 11 uurtjes om ergens toe te slaan met een of andere “paniek youtube” aankoop” of er wordt gezegd :” we hadden niet genoeg tjd meer” dus komt er niks. Zal mij niks verbazen. Maar ach..verbaas u niets, verwonder u slechts…..

  3. Ajaxslied

    Laat de transfer maar afketsen. Zie liever dat hij het seizoen afmaakt en eventueel in de zomer een transfer maakt.

  4. Emilio4Ajax

    Wat loopt er eigenlijk verder nog rond bij de A1 en jong Ajax wat interressant kan zijn voor Ajax1

    1. Widi

      Niets nu. Alle spelers die echt geschikt zouden kunnen zijn, zijn al doorgeschoven of geblesseerd.

  5. KBouter

    Laat gaan en ga verder met wat je hebt, inclusief de geruchten dat Larsson erbij is.

    Zo goed was Ghazi nou ook weer niet.

    1. Charka53

      El Ghazi is beter dan hij laat zien volgens mij zit het in z’n kop hij is bang om. een fout te maken en dat is wel te begrijpen ook omdat bij elke fout hij wordt afgezeken , dus even naar Fred Troost en het komt weer goed.

  6. -buitenkantje rechts-

    Nu snel stappen nemen.. de kogel moet door de kerk.. Nog slechts een pase dagen om een eventuele versterking te halen..

    1. Geroldkohlen

      idd! gewoon nu de versterking(en) binnen halen! verkoop je Anwar nu niet ,dan verkoop je hem wel in de zomer!

  7. Jimmy1971

    Juist , keer het proces om !
    Of vsndaag rondmaken of geen El Ghazi , niet in de wachtkamer blijven , Overmars !

  8. Ajax belg

    Leon Bailey voor 15milj. naar Leverkusen. Hier laat bestuur een enorme kans liggen. kleine bedenking: 15milj.hebben we. lonen van Duitsland kunnen we niet aan . ok. leg de lonen van Bazoer.,de deserteur.en El Ghazi bijmekaar dan ben je al een eind op we om 1speler te betalen en deze Leon verkoop je na 2 jaar voor veel meer door. kan op beide flanken spelen . Dit word een kanjer. Helaas niet in het mooiste shirt van de wereld.

        1. FrankiC

          Het gaat niet om het kúnnen voldoen aan salariseisen, maar om de afspraken van het salarisplafond. Ik sta achter zo’n afspraak maar die zal mee moeten groeien met de doelstelling en de resultaten. CL is dan een must.

  9. FrankiC

    Daar gaat mijn vervroegd pensioen, BR. Blijven ee nog even collega’s. Was wellicht niet de meest betrouwbare bron, daarbij was de wens de vader van de gedachte, maar denk zeker dat Sam deze zomer komt. Maar…..nog 4 en een halve dag ??

    1. -buitenkantje rechts-

      PSV schijnt ook belangstelling te hebben. Heerlijk die onophoudelijke geruchtenstroom..?

      1. Geroldkohlen

        maar hij wilde liever naar ajax toch !maar we mogen wel wat tempo gaan maken! ze moeten gewoon neres en sam ophalen, dat geeft het team weer een kwaliteits injectie!

          1. jonk supporter

            Tuurlijk, lekker 20 miljoen uitgeven voor een speler van 19 die net komt kijken. Die neemt dan ook vast genoegen met een salaris van 1,5 miljoen om mee te starten. Leuk start salaris om te zien voor die andere jongens die al jaren bij Ajax zijn en zijn opgeklommen. Die doen het nog voor 1/3. Weer lekker geld uitgeven omdat we het hebben. Zucht ……. hele diepe zucht.

          2. Geroldkohlen

            ach je kan natuurlijk ook zeggen we doen lekker niks, en doen het met de groep waar we het nu mee doen helemaal goed hoor! moet er niet achteraf gezeikt worden als we de titel mis lopen, of weer de CL niet halen omdat we net niet goed genoeg waren. maar mocht het gaan om 20 miljoen, dan mogen ze van mij ook een ander halen hoor. ik denk en vind dat je niet moet gaan verwachten, dat jongens als o.a. Kluivert ons het kampioenschap binnen gaan loodsen en wat als ze geblesseerd raken?? we hebben versterking nodig. ik las ook ergens dat ze rond waren met neres, dus ik ben benieuwd.

          3. jonk supporter

            Niet kopen om het kopen. Al zo vaak mis gegaan. Als d versterking niet haalbaar is komt er niets. Simpel. De spelers liggen niet voor het oprapen hoor. Ze moeten wat toevoegen, anderen niet in hun ontwikkeling stagneren en ervaring meebrengen.

          4. Geroldkohlen

            ooh maar dat zeg ik ook, het moeten wel directe versterking zijn! ik ben wel benieuwd of er iets gaat gebeuren, want het is ook vaak goed gegaan! we zullen 1 februari zien ,dan weten we het en dan is alles weer voorbij!

          5. Widi

            Inmiddels verlang ik naar 1 februari. Vanaf dan gaat het weer over voetbal en niet over transfers.

          6. Widi

            Dat is bij bijna alle clubs wel zo (behalve 010 deze keer) maar tussen februari en augustus is het weer even rustiger.

          7. -buitenkantje rechts-

            Vind het verloop bij Ajax wel erg groot.. Toch een gevaar en aandachtspunt wat mij betreft.. zou een opdracht zijn aan de directie als ik het voor het zeggen had. Hoe houd je kwaliteit (spelers) vast?

  10. EugAjax

    Word een gebed zonder einde dat is meestal geen goed teken. Lille is wsl andere opties aan bekijken. Hopelijk kan Ghazi knop evt omzetten en nog een half jaar knallen bij Ajax als het niet doorgaat !

  11. Dagrump

    @Anwar El Ghazi mocht je het lezen ? Bedankt voor je leuke goals en heel veel succes daar bij Lille!! Ik hoop dat je daar je vorm terug vind en een basisplaats gaat krijgen. Is je gegund ! Blijf het toch jammer vinden!!

Comments are closed.