Tijd dringt voor Ajax in zoektocht naar buitenspeler

Ajax heeft aangegeven dat het gaat meewerken aan een transfer van Anwar El Ghazi maar vooralsnog is een vertrek van de buitenspeler naar Lille nog steeds niet afgerond. Volgens De Telegraaf is Neres nog steeds de eerste keus om El Ghazi te vervangen maar ook die onderhandelingen verlopen zeer stroef. De huidige club van Neres, Sao Paulo, heeft diverse aanbiedingen uit Amsterdam afgeslagen. Overmars heeft daar zijn handen vol aan, zo schrijft de ochtendkrant. Overigens liet Ronald de Boer woensdagavond voor de camera van Fox Sports weten dat hij wel een opvolger weet voor El Ghazi. Sam Larsson van Heerenveen is volgens De Boer typisch een speler die Ajax momenteel kan gebruiken.

Bron: De Telegraaf

Related posts

81 Comments

  1. ritchy

    ze hebben nog 1 week ik ga er vanuit dat die neres niet komt hebben ze nog andere buitenspelers op het oog die wel graag in het mooiste shirt van de wereld wil spelen

    1. HURBIE

      De supporters hebben nog clubliefde
      Maar hebben diegene die de club lijden nog wel clubliefde????????

      1. Litmanen

        Lijden doen wij en leiden doet Overmars.
        Larsson is een hele goede voetballer, maar top bij de sub-top is lang niet altijd goed genoeg voor Ajax. Kijk maar eens wat we in het verleden hebben gehaald. Zelfs Ziyech heeft moeite met het niveau bij Ajax. En die is echt top.

        1. De Ajacied

          Ik ga er wel vanuit dat Neres komt en ook ga ik ervan uit dat Larsson komt, 2 toppers voor Ajax
          Nu ga gewoon een bod van 15 miljoen in Brazillie neerleggen en haal Larsson voor 7 miljoen en nu niet zo krenterig zijn gewoon betalen Marc
          De tijd dringt
          ❌❌❌

          1. De Ajacied

            Nee dat ligt rond de
            7 miljoen, dus misschien
            8 betalen, das ook genoeg hoor ?
            ❌❌❌

  2. Charka53

    Als Neres zo graag bij Ajax zou willen voetballen zouden toch snel een accoord moeten bereiken of Marc moet zijn geldlade iets verder open trekken zoniet is de optie van Ronald iets om mee te doen.

    1. -buitenkantje rechts-

      Voor Neres zal je gewoon 20 miljoen moeten neertellen.. Verwacht niet dat Overmars daar trek in heeft.. Larsson zal deze winter ook niet komen.. Misschien in de zomer een nieuwe kans.. We zullen dus andere oplossingen moeten zoeken.

        1. HURBIE

          Wat een SCHANDE eigenlijk dat een club als Ajax naarstig op zoek moet naar aanvallers
          Vroeger zijn we grossier geweest in aanvallers
          Waar hebben we dan een jeugdopleiding voor bij AJAX ,als je nuchter bekijkt wat er nu eigenlijk doorbreekt is dat procentsgewijs bijna niets bij alles wat er bij de jeugd opleiding rondloopt
          Er worden wel steeds kinderen bijgehaald maar geld uittrekken voor een goed draaiend éérste wat in EUROPA aanzien heeft word niet gedaan
          Word het dan niet een keer tijd om te kijken of de filosofie achter AJAX wel zo goed is ,want anders blijft MARC Potter alleen maar geld potten
          Op die manier is de grote naam AJAX die we eens waren helemaal naar de klote gebracht door het beleid dat op het moment bij AJAX word gebruikt

          1. Charka53

            Misschien moeten ze eens in de keuken van andere topclubs kijken en er zouden strenge regels moeten komen als er een jong talent is dat niet eerder mag verkassen dan na een minimaal aantal seizoenen in een eerste elftal , nu gaan ze weg omdat papa dan een baantje krijgt

          2. Charka53

            Dat heeft niets met slavernij te maken als je in het bedrijfsleven een opleiding volgt wordt er ook een tegen prestatie verwacht zoals een aantal jaren in dienst , daar is niks verkeerds aan .

          3. Remco425

            Klopt Charka, maar ook in het bedrijfsleven zijn die contracten voor opleiding afkoopbaar. Precies zoals in het voetbal. Een volledig verbod op vertrek riekt dus weldegelijk naar slavernij. Een werknemer is vrij om te gaan als er inderdaad ten tijde van een contract maar een tegenprestatie tegenover staat, zoals een afkoopsom.

          4. Widi

            Hurbie. Denk na. Geen club verkoopt zoveel spelers voor zoveel geld als Ajax. Er breken juist heel veel spelers door. Ajax is de club die de meeste spelers heeft opgeleid in heel Europa. Traoré is nog hooguit 2 weken weg. Een paar buitenspelers van Jonk Ajax zijn geblesseerd. En we hebben alweer Kluivert. Je reactie druipt weer van emotie. Maar feitelijk klopt er niets van. Geen argumenten.

          5. HURBIE

            Gaat mij er hoofdzakelijk om dat het éérste weer een visitekaartje van Europa wordt waar je mee je in de top kan draaien van Europa en dat is niet het geval Onder FDB zijn wij nooit verder gekomen als de groepsfase
            Maar dat wil of kan jij niet begrijpen ,met alle jeugd die doorbreekt zijn we nog steeds bij af

      1. Litmanen

        Voorlopig maar met jeugd en Cerny. Die komt er weer aan. Bovendien kan Dolberg heel goed op linksbuiten spelen. Dan hebben we Kluivert nog, dus het eind van het seizoen moet te doen zijn voor deze selectie.

        1. KBouter

          We zullen nooit never meer met de Europese top mee kunnen doen. Zó n selectie als in 95 komt eens in de 100 jaar voorbij. En zal er maar 1- hooguit 2 seizoenen bij elkaar zijn.

  3. KBouter

    15 -20 mio is ook een hoop geld. Geld wat je maar eenmaal uit wilt geven voor een goede vervanger.

    1. FrankiC

      Ik begreep dat Ajax het bod al meerdere malen mondjesmaat heeft verhoogd, maar dat Sao Paulo nog geen cent van de gevraagde 20 mio heeft afgedaan. Ajax is niet bereid dat te betalen.

      Sorry jongens maar nog 1x dan:
      SAM LARSSON

      1. HURBIE

        Laat die gozer lekker bij Sao Paulo blijven
        Voor 20 miljoen is er veel meer te halen
        Voor 1 miljoen kom ik de bank wel warm houden

  4. Indojood

    Eerlijk gezegd houdt het me niet zo bezig, deze transferperiode. Met de huidige selectie (minus El Ghazi) moeten we nog steeds kampioen kunnen worden dus ik zie wel wie er 1 februari erbij gekomen is.

      1. Indojood

        Het zou wel leuk zijn als we ook een doorlopend forum zouden hebben waar we kunnen lullen over allerlei zaken, niet specifiek gerelateerd aan Ajax of voetbal.

          1. Geroldkohlen

            idd! iedere keer als ik haar zie, heb ik de neiging om met brief geld te strooien!?

  5. pacotaco

    dan moet je el ghazi niet laten gaan. Anders weer dezelfde riedel als de laatste paar jaar. de mooiste namen komen voorbij er komt niemand bij en we gaan het met de spelers doen die we hebben.

    1. afcadeluxe

      nee die lezen daar ook de krant en weten dat ze de hoofdprijs kunnen vragen voor larsson als neres niet komt

  6. EugAjax

    Tijd dringt helemaal niet voor Ajax. Met of zonder El Ghazi moeten we kampioen kunnen worden. In zomer verder kijken en wie weet is Kluivert echt niet meer weg te denken en wil Traore blijven. Zijn we dubbel bezet!

  7. -buitenkantje rechts-

    Misschien Muric terug halen voor rechtsbuiten.. Vond Menig trouwens ook goed spelen tegen Ajax.

      1. -buitenkantje rechts-

        Ach ja.. verwacht geen Neres meer eerlijk gezegd.. 20 miljoen zal te veel zijn.. Larsson zou kunnen, maar Heerenveen wil hem niet laten gaan deze winter.. Wellicht komende zomer. Dus dan ga je zoeken naar alternatieven voor de voorhoede.

        Op links hebben wee Younes en Cerny.. Younes valt erg tegen en Cerny geblesseerd. Los van zijn blessure groeit Cerny op dit ogenblik ook niet echt door. Centrum op dit ogenblik Dolberg die in een dip zit en Cassierra die niet echt overtuigt. Op rechts Traoré en Kluivertje van 17…
        Dus.. zeg het maar.. hoe zie jij het?
        Op dit ogenblik zou ik Kluivert van links laten komen.. Dolberg toch maar spits.. Traoré van rechts..
        Denk dat Dolberg dan ook beter aangespeeld gaat worden.. Heb Kluivertje al meer steekpassjes en voorzetten zien geven dan Younes in een heel seizoen. Ook vriend Traoré zorgt voor meer aanvoer dan EgoGhazi.

        1. Widi

          Ik vind dat er een buitenspeler moet komen. En anders El G blijven. Van Cerny verwacht ik niets. Van Younes weinig. Traoré heeft weinig laten zien en is nog weg. Kluivert is 17. Iedere wedstrijd die hij goed speelt, is meegenomen. Dus er moet er 1 bij. Of dat lukt is de vraag. Maar in Muric zie ik het niet meer. En menig komt zwaar tekort.

          1. -buitenkantje rechts-

            Dekker.. heb ik een zwak voor.. verdient zeker een kans als hij weer fit is

  8. Iceman

    Ja en dan komt er een van de figuur net als als Westermann waar je geen moer aan hebt goed bezig Ajax en Marc.

      1. -buitenkantje rechts-

        Hallooo! Wie moet er dan de patat en bratwursten rondbrengen in de pauze?? 🙂

  9. KBouter

    Ajax moet vooruit, doorselecteren en zsm een goede buitenspeler halen die er staat.

    En dan praat ik niet over categorie Menig of Muric, die dit niveau totaal niet aankunnen.

    Larson is een aardige voetballer, maar van subtop naar top is voor velen een te grote sprong, daar bij zal Heerenveen niet gek zijn…die gasten weten dat Ajax een buitenspeler nodig heeft..én dat Ajax centen heeft. Die gaan voor de hoofdprijs van boven de 10 mio vragen voor hem.

  10. KBouter

    Vervuld…net dat ik dit tik…lees ik de laatste roddel dat Ajax Larsson heeft gekocht voor 8 mio.

    1. -buitenkantje rechts-

      Tjerkstra noemt zichzelf JupilerLeague watcher en clubwatcher van FC Volendam, Almere City FC en sc Heerenveen. Meestal brengt hij knip-en-plak nieuws van andere sites…
      Dus ja.. kan natuurlijk, maar zou me verbazen.

      1. Indojood

        Dan zien we het wel. Trouwens over niet-Ajax onderwerpen gesproken. In het laatste Dijks topic gaat het over Engelse vrouwen, Widi is een fan. ?

        1. Widi

          Lees je goed Indojood? Volgens mij heb ik heel genuanceerd aangegeven waar mijn voorkeur naar uit gaat. Ook al eerder op dit forum. Niet voor niets noemde ik vandaag in dit verband de kolonieen. Dus als jij concludeert dat ik op typisch Engelse vrouwen val……..moet je het nog eens lezen.

          1. Indojood

            Zeker BR. Trouwens, mijn vrouw is blond met blauwe ogen. Voor een niet-blanke is dat de hoofdprijs, de gouden medaille. 🙂

          2. Widi

            Ik neem vrouwen serieus. Net als mijn reputatie. En ik val nu eenmaal niet op al te bleke vrouwen. Integendeel zelfs.

  11. JohnDoe77

    Luister naar Ronald!!! Larsson lijkt mij ook prima, kent de competitie en Ajax. Neres komt toch niet!

Comments are closed.