Gerucht: ‘Larsson maakt nog deze week overstap naar Ajax’

Ajax is nog steeds zoekende naar een geschikte buitenspeler en volgens Tjerkstra Media is Sam Larsson van SC Heerenveen de speler die binnenkort een vijfjarig contract gaat ondertekenen bij Ajax. Tjerkstra Media laat op hun website weten dat diverse bronnen weten te melden dat het zou gaan om een transfersom van acht miljoen en dat de overgang nog deze week definitief zal worden gemaakt.

Gerry Hamstra, technisch manager van Heerenveen, laat in een reactie weten dat het gaat om een gerucht en dat men de selectie het liefst intact wil houden. Mocht de transfer toch gaan plaatsvinden dan zal Heerenveen geen vervanger halen aangezien de Friezen Martin Odegaard en Arber Zeneli in huis hebben. Beide spelers kunnen op de positie van Larsson uit de voeten.

Bron: Tjerkstra Media

Related posts

67 Comments

    1. FrankiC

      MISSIE VOLBRACHT
      Als dat waar is zit mijn taak erop bij Ajax Fanzone. Dan heb ik geen teksten meer en lijkt het me verstandig om me terug te trekken. (Er zij er tenslotte hier al genoeg zonder teksten, maar daar bedoel ik jou niet mee.)

        1. FrankiC

          Dank voor de uitnodinging Charka53. Derksen herhaalt zich ook wekelijks, dus die weet hoe zwaar mijn meer dan 2 jaar durende campagne voor Larsson is geweest.

          1. Remco425

            Met Derksen wil je je niet vergelijken lijkt me, anders neem ik jou ook niet meer serieus ?

        2. Indojood

          Dat klopt Charka53. Deze site is puur vermaak en we moeten het allemaal niet al te serieus nemen, inclusief onszelf.

      1. EugAjax

        Hoezo missie volbracht, je bent dus een succesvolle scout en ze luisteren dus ook eindelijk eens naar je Franki. Kom op Ajax is toe aan de volgende goede tip!

        1. FrankiC

          Zoals echt in de buidel tasten voor Vertonghen? Nee ik waag me er even niet aan.

          Maar ik wil wel een lans breken voor (een type) Hateboer (Ferreira) want de rechtbackpositie is kwalitatief onderbezet.

  1. Jimmy1971

    Hoop dat deze wel doorgaat , moet echt wel iets bij en hij laat al meerdere jaren zien dat hij het in zich heeft ..

    1. Charka53

      Het is te hopen Jimmy1971 en als hij dan maar niet te lang aan het Ajax systeem moet wennen.

  2. dioajax

    Echt???oh man hoop dat het waar is…Dat zal een hele mooie transfer zijn…hoop het…Ben 100% zeker dat Larsson komt…

  3. KBouter

    Linksbuiten, voor Younes in de plaats.

    Younes gaat de nieuwe linksback van Ajax worden-)

    1. Jeroen68

      Het schijnt dat Tonni Bruin Slot in Younes een keeper ziet, dus Larsson linksbuiten en Younes tweede keeper.

    1. vak411

      Dagtrump.. ik ook nog niet. Maar de teouwe aanhangers hier zijn het niet vaak eens en nu wel das dat belooft wat!

  4. jonk supporter

    Lijkt me dus echt een fabeltje. We zoeken een goede rechtsbuiten of linksback en gaan dan aan de slag met een linksbuiten. Hoe noemen we dat ook alweer Widi ….. hoax

    1. FrankiC

      Nee geen broodje aap. Vergis je niet, hij is een rechtspoot en kan prima op 10 uit de voeten. Ik ben een fan zoals jullie weten, maar o wat zal hij veel moeten leren in de omschakeling en qua verdedigende taken. Zoals ook Ziyech dat deed en nu 1,5 x meer meters maakt per wedstrijd sls bij Twente. Dat gaat in het begin ten koste van het spel, maar …… kwaliteit druipt eraf.

      1. jonk supporter

        Op de 10 dus, op het middenveld dus, waar we al zoveel kandidaten hebben dus. Niet slim dus.

        1. FrankiC

          Of rechtsbuiten. Dus in principe asn de zijkant en slechts op 10 als Klaassen of Ziyech niet zouden spelen. Ook die wedstrijden komen er.

  5. EugAjax

    Geruchten geruchten, meestal gaat er een kern van waarheid inzitten als Telegraaf of VI ermee komt. Eerder niet. Ik moet wel zeggen ik vind het een heerlijke voetballer en dan is linksbuiten dubbel bezet. En rechts hebben we (bij vertrek Ghazi) Traore en Kluivert. Goede bezetting dus. Selectie zou dus weer compleet zijn. Op naar de titel !

  6. SarAjaxxx

    Halen veeeeeeeeeeeeel beter dan neres das toch een egoist en zn truucjes hebben totaal geen nut. Hij truuct zo de achterlijn over. Dan heb ik liever larsson!!!!

    1. EugAjax

      Eens Sar en mooie omschrijving van Neres, zit zeker een kern van waarheid in. En dan is Larsson ook nog eens 12 mln ca goedkoper, lijkt me een no brainer en een win win

    1. -buitenkantje rechts-

      Hoho! Hij werpt zichzelf wel op als Jupiler League watcher.. en clubwatcher van Almere, Volendam en Heerenveen..??

        1. -buitenkantje rechts-

          Ik heb er weinig vertrouwen in.. meer publiciteitsstunt voor zn site.. in de hoop dat het misschien waarheid wordt.. Dan wordt hij ook voor vol aangezien.

          1. Remco425

            Daar ben ik ook bang voor. Al vind ik beide mogelijkheden prima. Of dat hij komt, of niet.

  7. EugAjax

    Dan moet je maar even stoppen op je hoogtepunt haha. De genoemde rechtsbacks zit ook wat in alleen vind ik duo Veltman en Tete kwalitatief niet onderbezet.

  8. -buitenkantje rechts-

    Zou mij verbazen.. wat ik weet is dat Heetenveen Larsson pas deze zomer wil laten gaan.. Maar 8 miljoen is een mooi bedrag voor Heerenveen.. Daar trekken ze zo weer een blik Zweden of Denen voor open.

  9. -buitenkantje rechts-

    Larsson is begenadigd technicus die 2 stappen vooruit kan denken..
    Vind hem alleen geen buitenspeler.. Daarvoor te weinig getruct en te weinig snelheid.. Bovendien zal hij meters mieten maken als buitenspeler bij Ajax.. Ook dat zie ik hem nog niet doen.. Ik vind hem dan ook meer een middenvelder waar we al een overschot aan hebben. Gun Donny en Appie langzamerhand ook een basisplaats.

  10. Indojood

    Die kakkies hebben vandaag een tikkie gehad. Hoop dat ze nu een goede serie neerzetten, net zoals vorig seizoen, zeven keer achter elkaar verliezen.

  11. Forever nr14

    Nou hup, Younes op de tribune of zsm nog van de hand doen, Larsson op links Cerny op rechts klaar!!!

    1. dickst14

      Cerny op links Kluivert op rechts. Dan kan Dolberg ook af en toe een voorzet inkoppen.

  12. JohnDoe77

    Die gaat wel komen, de anderen gaan niet door lees ik!

    Wat een top nieuws; de Kakkies verloren en de twijfel slaat weet toe, nu Ajax toeslaan!!

  13. -buitenkantje rechts-

    Update…
    Ondanks enkele geruchten lijkt Ajax zich niet te gaan versterken met SC Heerenveen-speler Sam Larsson. Tegenover Sportbladet, een Zweeds medium, heeft Gerry Hamstra (sportchef SC Heerenveen) laten weten dat er van een transfer vooralsnog geen sprake is.
    ‘Het zijn slechts geruchten. We willen onze selectie bij elkaar houden in de strijd om een ticket voor de Europa League’, aldus Hamstra, die daarmee lijkt te zeggen dat een verkoop van Larsson op dit moment niet bespreekbaar zal zijn.
    Bron: AS

    1. Kuijff

      Klinkt als onderhandelingspraat; niet willen verkopen, zorgt voor een hogere prijs. Hamstra laat Larsson gaan (hij heeft ook al aangegeven geen vervanger te zullen halen omdat de positie goed genoeg bezet is), als Ajax genoeg betaalt.

  14. -buitenkantje rechts-

    Wat ik al dacht… Slechts een gerucht..
    voordeel: FrankiC moet nog even door..??

  15. Emilio4Ajax

    Sam Larsson kan op rechts en links, maar is blijkbaar beter op rechts. Lees overigens net dat PSV ook in hm geinteresseerd is…

Comments are closed.