Bosz laat El Ghazi buiten selectie: ‘Hij is nu met andere dingen bezig’

De transfer van Anwar El Ghazi naar OSC Lille is nog steeds niet afgerond maar trainer Peter Bosz heeft besloten om komend weekend geen beroep te doen op de buitenspeler die dan ook buiten de selectie is gelaten. Daarnaast mocht El Ghazi de donderdagtraining ook laten schieten.

‘Anwar is momenteel heel erg bezig met de transfer die deze week erg concreet is geworden. Voor mij is dat een reden om hem buiten de selectie te houden want de scherpte ontbreekt. Natuurlijk is het pas definitief als hij zijn handtekening heeft gezet, dat weet ik ook. We zijn natuurlijk bezig met een vervanger en daarbij heb ik iedere dag contact met Marc Overmars. We hebben gezegd dat we voor kwaliteit en niet voor kwantiteit gaan. Die speler moet de juiste zijn. Anders gaan we niemand halen’.

Bron: Ajax.nl

Related posts

37 Comments

    1. Remco425

      Andere smaken zijn er momenteel sowieso niet. Ik hoop dat hij het een hele wedstrijd vol kan houden.

  1. Iceman

    Ja beter hij is denk ik met zijn hoofd bij een transfer dus Justin dit is je kans pak hem. Go For It

    1. Jimmy1971

      Wel raar die voetballers !
      Al staat de hele club in de fik ( toen met JC ) , kunnen ze gewoon voetballen , maar als ze ergens een nieuw contract kunnen tekenen zijn ze er opeens met hun hoofd niet bij ..

      1. Litmanen

        Ach, als mensen solliciteren bij een ander bedrijf en midden in een cruciale fase van beslissingen zitten, dan ben je op dat moment niet met je hoofd bij je huidige werk. Tenminste, zo werkte dat bij mij.
        Ik wens El Ghazi alle geluk en Ajax heeft straks weer een miljoen of negen netto verdiend. Niet slecht voor een beperkte rechtsbuiten. Als je nu al naar het rendement van Kluivert kijkt, dan hoop ik echt dat Anwar straks een basisplaats gaat krijgen bij zijn nieuwe club.

          1. Remco425

            Klopt, bij profvoetbal staat er ook nog eens veel grotere druk op. Jij kan tijdens je werk een praatje maken, een kopje koffie halen. Zij moeten anderhalf uur lang 100% gefocust zijn voor miljoenen kijkers. Is toch anders.

      2. Remco425

        Contractbesprekingen hebben tijd nodig, dan moet je sowieso een training laten schieten.

  2. Jimmy1971

    Die is dus 100% weg , mooie prijs voor zo’n speler ..
    Belangrijkste is echter , komt er nog een topper bij ?!!

  3. KBouter

    Dat was te verwachten, is ook niet erg kunnen we eens een hele wedstrijd van Justin genieten.

  4. dickst14

    Het lijkt mij inderdaad verstandig om Justin in de basis te zetten. Cerny komt er ook weer aan en Traore blijft ook niet al te lang meer weg. Dus wat heeft het voor zin om een speler te halen die eerst nog moet wennen / acclimatiseren of is die braziliaan een werelster in wording die gelijk 100% inzetbaar is? Dan zou hij waarschijnlijk al in Barcelona of Madrid zitten lijkt me.

  5. Iamsterdam2015

    Ja logisch dat hij buiten de selectie is. Buitenom dat hij inderdaad ander dingen aan z’n hoofd heeft is het goed om justin of de eventueel nieuw te halen speler zoveel mogelijk te laten wennen. Of el ghazi wel of niet beschikbaar is, niet opnemen in de selectie. El ghazi het gaat je goed kerel, bedankt en heel veel succes?

  6. KBouter

    Op Ajax Fanatics gast de roddel dat Ajax Larsson heeft gekocht voor 8 mio.

    Larsson is een linksbuiten die Younes het leven zuur gast maken, maar eigenlijk moeten we bij afwezigheid van Traore en het naderende vertrek van El Ghazi ook een rechtsbuiten hebben.

    Zal Ajax voor beide posities wat zoeken?

    1. Litmanen

      Op rechts heb je Cerny en Kluivert. Is er nog een nodig? Dan is er ook geen vertrouwen in de toekomst van Cerny.

    2. FrankiC

      Larsson kan ook op rechts spelen, hij is zelfs rechtsbenig. Zoals je Kluivert ook van links als van rechts kan laten komen.

  7. KBouter

    Cerny dit jaar te weinig gezien, was vorig seizoen nog hoopgevend dat hij die stap ging maken. Daar denken waarschijnlijk de Technische Staf anders over, anders had hij voor zijn blessure toch meer gespeeld.

    1. Widi

      Nee BR. Ik gun Cassierra een kans. Maar tegen ADO kun je beter met Younes spelen. Het veld zo breed mogelijk houden. Dan is ADO een “geitenkaas”.

      1. -buitenkantje rechts-

        Volgens mij maak je met Younes juist het veld klein.. Bovendien zie ik liever een speler die Dolberg beter kan bedienen.. wat dat betreft mag je Appie daar ook s proberen van mij.

        1. Widi

          Nee. Zo lang hij de bal maar niet krijgt, houdt hij het spel goed breed. Appie heeft gips om zijn hand.

          1. Widi

            Er zijn er hier een stuk of 10 die ik serieus neem hier. Jou ook. Daarom ging ik serieus in op je betoog. En legde ik uit waarom juist tegen ADO Younes toch zou moeten spelen. Verder kan ik wel tegen een geintje. Maar bier drink ik nooit. Vind ik vies. We gaan het zien zondag.

          2. Indojood

            Zitten EugAjax, ajaxpers, Litmanen, de seijs, ajaxhoger en f-side64 in dit groepje van tien? ?

  8. JohnDoe77

    Geef Justin maar de kans, hopelijk komt dit rond anders loopt hij de rest van het seizoen alleen maar sip rond! Helaas toch niet de topper die we gehoopt hadden en zeker niet op weg de beste ter wereld te worden (zoals hij zelf aangaf)….

  9. EugAjax

    Ik blijf dit een apart fenomeen vinden in het voetbal. Hij is nog steeds onder contract en zou dan niet zich concentreren op een voetbalwedstrijd voor een club die hem een kans op een mooie toekomst heeft gegeven. Ik neem Anwar niks kwalijk hoor maar ik vind zolang hij niet getekend heeft ergens anders dan moet de trainer hem kunnen kiezen. Komt bij wat is het wezenlijke verschil met vorige week? En toen speelde Ghazi een meer dan acceptabele wedstrijd. Dit kan nog een ongemakkelijke situatie worden als hij er niet met Lille uitkomt..

    1. jonk supporter

      Is toch in overleg met de trainer dus wat is het probleem. Een speler die heen en weer moeten reizen voor een ander contract is niet met zijn gedachten bij een voorbereiding. Heel logisch. Heb je daar niets over geleerd? Shit foutje van Joahn in zin cursus dan, niet best of ……. jij hebt ff niet opgelet. Dat is het denk ik.

Comments are closed.