Nijhuis fluit Ajax – ADO

Bas Nijhuis is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en ADO Den Haag. Nijhuis zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Van de Ven en Schaap. Vierde official is Mulder. Ajax – ADO begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

43 Comments

      1. De Ajacied

        Wie fluit er? Naaihuis ?
        Trieste gast vind ik dat
        Gewoon vol erop en met 3 doelpunten verschil winnen, dan heb je ook nix met Naaihuis te maken
        ❌❌❌

  1. JohnDoe77

    Bas is goed aan het fluiten de laatste maanden, dus prima dat hij deze pot pakt! Met Kuipers wel de top van Nederland, past goed bij Ajax!

  2. dioajax

    wie Dan ook ajax moet en gaat gewoon ado winnen…ik den 5-0…3xdolberg 1xyounes en 1x ziyech…

  3. -buitenkantje rechts-

    Hendrikus Sebastiaan Hermanus (“Bas”) Nijhuis (Enschede, 12 januari 1977) is een Nederlands voetbalscheidsrechter die sinds 2005 in de Eredivisie arbitreert.

    Nijhuis begon op zijn vijftiende jaar met het fluiten van voetbalwedstrijden. In het seizoen 2005/06 kreeg Nijhuis de A-status voor scheidsrechters van de KNVB. Nijhuis is tevens internationaal actief, bijvoorbeeld bij het UEFA Champions League-duel Arsenal en Liverpool in 2008. Op 18 oktober 2011 maakte hij zijn debuut in de UEFA Champions League bij het duel tussen Olympiakos en Borussia Dortmund. Op 23 december 2013 maakte de UEFA bekend dat Nijhuis een stap terug moest doen in de rangorde van de internationale arbitrage. Hij maakte deel uit van de Elite Development-groep, maar moest terug keren naar categorie I. Daarmee was de overstap naar de elitegroep, waarin landgenoot Björn Kuipers zich wel bevond, mislukt en was de kans dat hij zou worden opgenomen in het arbitrageteam van een interlandtoernooi aanzienlijk afgenomen.[1] In juli 2015 promoveerde Nijhuis wel naar de elitegroep.
    Bron: Wikipedia

    1. De seijs

      En…Is bakker van beroep, en maakt hele goeie en lekkere oliebollen. Tis maar dat je het effe weet.?

  4. EugAjax

    Ajax op weg naar kampioenschap. Als je het nog niet wilt geloven leg dan maar even programmas naast elkaar. Met PSV, Vitesse en FC Groningen uit heb ik de moeilijkste genoemd, de historisch moeilijkste. Eerst maar eens minimaal 4 doelpunten verschil tegen ADO! Doelsaldo moeten we nog inlopen

      1. jonk supporter

        Heeft Ajax trouwens in haar rijke historie niet ooit eens een landstitel in haar laatste wedstrijd verlorn rgen een degradant? Qua programma neit echt moeilijk.

        1. Widi

          Ik word erg moe van die popi jopi schreeuwerds. Ik weet niet waar ze op uit zijn. Likes misschien? Of snappen ze het gewoon niet. Ik vind dat we het wedstrijd voor wedstrijd moeten bekijken. Steeds winnen. En alleen dan zijn we kampioen. Maar nu staan we nog 5 punten achter met een slechter doelsaldo.

          1. EugAjax

            Hey Widi de man die alles en iedereen met een afwijkende mening meteen een schreeuwerd vind of een dommerd of andere taal. Laat iedereen toch eens lekker zijn wie hij is! Oh check ook nog even op taalfout dan kan jecweer schrijven. Het is in feite zo jammer dat je die neiging steeds hebt. Want je voetbalinhoudelijke bijdrage zijn heerlijk leesvoer, dus je hebt dit allemaal niet nodig.

        2. EugAjax

          Jonk weet ik natuurlijk wel, alleen weet ik zeker dat dit elftal dat niet meer laat gebeuren. Puur en alleen al vanwege de hoeveelheid individuele kwaliteiten van spelers die uit het niets kunnen scoren…verder heb je gelijk Ajax en ontknopingen op laatste dag is vaak geen goede combo. Ik ben er alleen zeker van dat Ajax voor Tilburg uit al met de schaal loopt! Mss beetje te positief gedacht vind je maar ik heb nu eenmaal rotsvast vertrouwen in dit elftal!

        3. Widi

          Zo dom om over programma’s te praten. Die 5 punten achter hebben we verloren thuis tegen Willem II en Roda JC.

          1. EugAjax

            Widi dat was zonder Ziyech, zonder Sinky LB en zonder Schone op 6. Proef je het verschil? Sindsdien draait het super. 1 nederlaag tegen Twente in slotfase en puur onverdiend. En doe bekernederlaag maar daar is genoeg over gezegd, die tel ik niet mee!

          2. EugAjax

            Maar goed noem mij maar een domme popie jopie schreeuwerd hahaha. Ik heb iig vertrouwen in mijn club.

          3. jonk supporter

            Beste EugAjax. Was Utrecht net even iets zuiverder geweest hadden we de wedstrijd afgelopen zondag gewoon verloren. Er waren meer 100% kansen voor Utrecht dan voor Ajax. Dan kan je een aardig deel overwicht hebben, het gaat om de kansen maken en afmaken. Geen enkel team heeft de zekerheid van een overwinning. Een team kan op gegeven moment wel een redelijke zekerheid op mooi en aanvallend spel geven.

          4. EugAjax

            Jonk Utrecht heeft sinds een wedstrijd in 2009 geen enkele doelpoging gewaagd, en voor je begint schoten kwamen niet tussen de palen en 1 keer op de lat! In totaal waren dat 4 pogingen, Ajax had er 14 waarvan zeker 5 tussen palen. Verder hadden we gewoon mooi veldoverwicht. Maar goed als jij Utrecht beter vond dat kan, maar dan ben je een van de weinige………maar goed het is natuurlijk EugAjax die wat schrijft dus gaan de tweelingbroers weer tegen hem in. Zo voorspelbaar. Fijne avond weer

          5. jonk supporter

            “zo voorspelbaar” is geen opmerking van jezelf of je hebt meerdere nicks hier maarcdat terzijde. Ik vind een hard schot wat het doel net mist buiten bereik van de keeper een doelpoging en een kans. Een matig schot tussen de palen en voor de keeper een makkie is weliswaar een doelpoging maar verder niets. Dat is verschil van inzicht en ik vrees verschil van kennis.

  5. Widi

    Ik neem het weer voor: niet meer reageren op onrealistische kreten en niet meer reageren op ondankbare reacties naar aanleiding van beslissingen Ajax en haar personeel.

      1. Widi

        Tja…..ik spreek in het algemeen. En in het meervoud. En toch is er 1 Calimero die zich persoonlijk aangesproken voelt. De eerlijkheid gebiedt me te zeggen dat hij wel tot de doelgroep behoort. Ik hoop maar dat alle optimisten gelijk krijgen. Ik heb wel vertrouwen, maar het moet allemaal nog wel gebeuren.

    1. EugAjax

      Indojood ik heb gelezen over je trieste familie omstandigheden. Ik wens je alle sterkte toe!

  6. EugAjax

    Widi je hebt het over achreeuwerds die niet per wedstrijd kijken en dom om over programmas te hebben. Laat ik nu net de enige zijn die het over programma Ajax en concurrentie heb. Sorry dat ik dan aanneem dat je het tegen mij heb. Of was het over mij hahahaha. Wel beetje zwak van je om niet toe te geven dat je over of tegen mij persoonlijk schreef. Dan maar Calimero hahaha.

Comments are closed.